Hostina zámek Židlochovice

Dobrý večer, měl někdo z vás hostinu na zámku v Židlochovicích? Obřad v zámecké kapli se dá zamluvit ale nevím, zda i hostina na zámku může být. Má někdo zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by taky zajímaly nějaké zkušenosti se svatbou na zámku v Židlochovicích. Myslím si, že hostina může být i na zámku (soudím dle stránek: http://www.lesycr.cz/lz4/zamek-zidloc...). Ale asi by to chtělo ověřit :-) Taky by mne zajímalo, jestli tam měl někdo hostinu (příp. byl i ubytovaný), jaká byla spokojenost s jídlem apod.
Odpovědět
hostina na zámku jde udělat, už jsme se tam ptali. Jen pronájem velkého sálu je celkem hodně drahý - 20.000 Kč. Pořád to zvažujeme, je tam opravdu krásně ale žádné reference :-(
Odpovědět
Dvě známé tam měly svatbu, bylo to krásné, nicméně třeba ohledně alkoholu byl problém, resp. klasický normálně na svatbách pijící alkohol oni nechcou otevírat, takže si stejně kamarádka musela nakoupit alkohol, protože pro ně je tam adekvátní brandy a nebo whisky a podobné pití. Ale jinak asi s ničím problém nebyl. Jinak můžu dat kontakt. A nebo se zeptat, kolik by stálo jídlo a spokojenost atd.
Odpovědět
@clomis Hostiny bývají hlavně tady http://www.lesycr.cz/lz4/zamek-zidloc..., tedy v tom hlavním sálu, odkud je i vchod na terasu a krásný výhled do zahrad.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za info, my se tam byli teď v sobotu podívat, byly tam prohlídky a zavrhli jsme to. Zas tak nás to vevnitř neoslovilo, navíc potřebujeme něco, kde můžem ubytovat i několik hostů a tady mají to ubytování teda drahý :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?