Hostina v okolí Frýdlant n.Ostravicí (80-100 hostů), statek, stodola, sál, restaurace....

Prosím o rady a tipy pro zajišťování místa v okolí Frýdlantu n.Ostravicí. Obřad máme v Malenovicích-Borová, ubytování pro hosty zajištěno ve Pstruží-Čeladná. Takže něco v blízkosti... projížděla jsem tu mnoho diskuzí, ale přece jen doufám, že se objeví někdo s něčím perfektním :) Pro nás nejideálnější prostorné místo, romantická stodola, statek apod. ale může být cokoli pěkného, ne v zástavbě apod. Budu moc vděčná za další tipy kromě klasických hotelů v Beskydech (hotel bych nechtěla)....
Odpovědět
A hostinu na Borové mít nebudete? Tam je to moc pěkné. Napadá mě ještě hotel KAM Malenovice, je tam i pěkná Roubenka, nebo hotel Odra na Ostravici, ( i když je to hotel, prostředí oc pěkné ), H- Horizont v Kunčicích, Rajská bouda v Malenovicích, Opálená na Čeladné, ale tam jedině party stan. Kdy to máte?
Odpovědět
@mischakbk díky za tipy...většinu už jsem projela a rozeslala předběžné e-maily s prosbou o základní informace ohledně hostin, tak jsme zvědaví.... svatbu máme 9.5.2015 ;)
Odpovědět
Přístup je skvělý v té Odře, majitel i provozní super. A kde mudete mít ten obřad na Borové? Na terase? To by jste tam mohli mít i hostinu. Je to tsm moc pěkné.
Odpovědět
@mischakbk ne, obřad máme v kostele :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?