Hostina v blízkosti zámku Sychrov

Ahoj, hledám nějaký pěkný hotýlek nebo penzionek pro svatební hostinu o okolí Sychrova (tam bude obřad). Prosím dejte mi nějaké typy. Děkuju všem
Odpovědět
Ahoj. Asi blbý dotaz, ale proč neuděláte hostinu přímo v Rohance na Sychrově??? Když jsme tam byli na svatebních dnech, tak nás jejich nabídka zaujala. Kdyby jsme se brali na Sychrově (jak jsme i původně plánovali), tak bych hostinu určitě dělala tam. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme hostinu přímo na Sychrově v jejich oranžerii. Majitelé i personál jsou neuvěřitelně ochotní a milí a se svatebními hostinami mají zkušenosti...
Odpovědět
Zatím jsou plány hodně předběžné. Nemáme termín, jen se prohlížím kde by byla pěkná hostina. Taky se trochu bojím, že to tam bude finančně neúnosné.
Odpovědět
@lenuardos Rohanka má dle mého ceny naprosto normální. Zdarma Ti i vyzdobí i stůl. Pan majitel je hrozně milý a strašně se snaží. Když jsme se tam byli zajímat, hned nám nabídl na ochutnání koktejl na účet podniku. Všechno s námi probral a když jsme pak byli ochutnat i klasické svatební menu, tak se přišel zeptat, zda nám chutnalo, jestli jsme spokojeni atd. Za sebe můžu říct, že jsem z toho měla ten nejlepší dojem. Měla bych mít i někde od nich cenové nabídky, ale našla bys to asi i na jejich stránkách. Ale pokud ještě můžu něco říct....jestli je něco finančně neúnosné, tak je to spíš obřad na Sychrově.... Tam nás znechutili tak, že jsme to okamžitě zavrhli a tím i hostinu právě v Rohance. :-) Takže pokud Ti není líto vyhodit nehoráznou hromadu peněz za obřad na Sychrově, tak pak si můžeš dovolit hostinu už asi kdekoli. ;-)
Odpovědět
Děkuju za názor. O tom obřadu ještě budeme přemýšlet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?