Hostina pro 100 osob v Praze. Poradíte kde?

Hostina pro 100 osob Praha, Praha východ? Hallo lidičky, opravdu mě nikdo nedokážete poradit? Tabule do U pro 100 osob + místo na tanec? Děkuji moc za všechny tipy :-)
Odpovědět
Holka zlatá, jsi si jistá tím U? My jsme měli cca 80 lidí a měli jsme E a bylo to akorát. Vem si, že ta ramenu při U budou strašně dlouhá.. Já být tebou, tak to ještě promyslím. :-) Jinak bych měla spíš typ na Prahu-západ. Nicméně když nad tím přemýšlím, napadlo mě i místo ve Staré Boleslavi - Praha - východ. Napíšu ti to do mailu ;-)
Odpovědět
ono U se da u stovky udelat, ale musí být na to velky prstor a pak se tanci uprostred
Odpovědět
Já mám ještě jeden tip na hotel v Pecínově, více jsem ti napsala do IP, jen pan majitel byl trošku arogantní a servnis nebyl optimální, prý proto, že náš pobyt byl mimo sezónu :-|
Odpovědět
Restaurace Na Ořechovce (Praha 6) - 100 lidí se tam určitě vejde, je tam i pódium pro kapelu. V sobotu tam máme oslavu narozenin. Velmi vstřícní, nechtěli ani nic za pronájem sálu (deklarovali jsme 100 hostů), můžeme si tam nechat věci do rána (aby mohli pít i řidiči). Jak vaří a jak tam zní hudba mohu napsat po víkendu.
Odpovědět
Akademická restaurace na P6. Je to v Thákurově ulici, je tam vchod do kolejí atd, ale restaurace je tam velikánská, pro 100 lidí určitě úplně v pohodě, kousek na metro i tramvaj mimochodem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?