Hostina Praha

Ahoj, potřebovala bych poradit s místem na hostinu, obřad bude ve vila Pelle na Praze 6, rádi bychom něco v okolí max v centru. Chceme mít raut, prostě nějaké hlavní teplé jídlo, polévku a studené a teplé mísy pro cca 40 osob. já budu v době svatby pomalu v 6. měsíci takže mám jedinou podmínku, aby místo bylo bud nekuřácké, což bude trochu problém, jelikož skoro většina svatebčanů jsou kuřáci nebo aby bylo místo dobře provzdušněné a netvořila se tam oblaka dýmu, pokud možno nejlépe zahrádka při variantě kdyby bylo hezky nebo nějaký oddělený salonek uvnitř, nemusíme mít pronajatou celou restauraci, ale nechceme být rušeni jinými hosty, takže bud mensší pro skupinu 40 lidí, ale aby nebylo stísněno nebo pak ten salonek.. nemáte někdo nějaký tip?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli teď v sobotu svatbu ve Ville St. Tropez na Praze 6 a za nás naprostá spokojenost 😉
Odpovědět
Ahoj, také doporučuji Villu St. Tropez, máme tam svatbu za 14 dní. Místo krásné a mají tam přesně co popisuješ, zahrádku, pro 40 lidí ti uzavřou jen hlavní restauraci pokud nebudeš chtít celý objekt. My tam budeme i spát. Jinak nám se vším vycházejí vstříc a nic není problém. A výborně tam vaří :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme pro Vaši svatbu prostory hotelu GreenYacht - 6 km od Pelléovky. Pro 40 osob dle počasí bych doporučil zastřešenou terasu s výhledem na Vltavu a Pražský hrad. V případě chladného počasí(déšť nevadí) prostory restaurace nebo baru s malou terasou. Pronájem prostor neúčtujeme, na terase možnost zahradní BBQ párty.Komplet hotel je nekuřácký a umožňuje variantu "Vše na jednom místě". Prosím podívejte se na náš profil: http://www.beremese.cz/catalog/vendor... Krásný den Přemek Vejsada
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?