Hostina na Farmě Blaník, okres Benešov - máte zkušenost?

Ahojky, narazila jsem na stránky farmy Blaník - http://www.farmablanik.cz/svatby-a-sl..., které mě docela zaujaly, ale nenašla jsem zde žádnou diskusi k tomuto místu. A tak jsem se chtěla zeptat: nemáte někdo zkušenost s konáním svatební hostiny na této farmě? Jak to vyjde cenově, jaká je obsluha, ubytování,....prostě cokoli :-) Předem moc děkuji!!!
Odpovědět
tam zalezi na tve predstave... treba ubytovani,kdyz bys brala svatbu jako venkovni party s rautem a grilovanim a prespanim na te pude te vyjde daleko levneji nez klasicke menu,ubytovani na pokojich atd.... ale napis jim svou predstavu a oni ti udelaji predbezny rozpocet,jsou velmi ochotni. my tam meli oslavu pro 50 lidi a vyslo nas to i s alkoholem,proste komplet docela na dobrou cenu.
Odpovědět
@1adriana1 Děkuji za odpověď. Původně jsme měli vyhlídnuté jiné místo pro hostinu, ale v týdnu mi napsali, že na náš termín, mají již plno (rok dopředu :-( ). Nechceme nic extra luxusního - asi cca 50 lidí, hezký a dostatečně velký prostor pro hostinu a tanec + možnost jít posedět ven když bude hezky, nějaké vyžití pro svatebčany (bazén apod. což by tato farma plně splňovala), oběd klasiku - šunkovou rolku, knedlíčkovou polévku, svíčkovou, navečer raut a ubytko nějaké skromnější - ne přímo apartmány, ale zase ne spaní na půdě (budeme mít i babičky a starší osoby :-) ). Nu napíši jim a uvidím. Hlavně by jsem uvítala nějaké reakce nevěst, které se tam již vdávali - jak byly spokojené a tak. Já našla na netu jen jednu recenzi (http://www.svatby.cz/diskuse-detail.a...) a to dost negativní :-(
Odpovědět
no jako oni tam maji take dosti plno.... :-| takze drzim pesti... ;-)
Odpovědět
nebo zkus tady.... http://www.vemlejne pomlcka hotel.cz/o-mlynu/
Odpovědět
@1adriana1 Také mají dost plno? :-( Ach jo a to jsem si říkala, že rok dopředu docela plaším......Tak uvidíme co napíší. Jinak děkuji i za jiný tip. ;-)
Odpovědět
no uvidis :D nehazej flintu do zita :-D
Odpovědět
@1adriana1 Tak už mají obsazeno :-(
Odpovědět
na tom Blaniku nebo i ve mlejne? tak vymyslime neco jineho,ty chces svatbu spise v prirode? a v jake lokalite nejlepe?vlasimsko,Benesovsko???
Odpovědět
co tady? http://www.blazejovice tecka cz/svatba-na-statku-levne.html
Odpovědět
@1adriana1 juknu na to, děkuji za tip :-)
Odpovědět
a blizko Jemniste je jeste toto :D Ceskydvur.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem zažila na farmě svatbu kamarádky a nemůžu nic jiného než chválit. Prostředí nádherné, jídlo dokonalé a obsluha nepřekonatelná. Sami svatebčani byli moc spokojení a jak říkají hned by si jí tam dali zase. Přistup majitelů taky v pořádku.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
na farmě blaník
Odpovědět
Profilova fotka
zkus se místo farmy blaník podívat na statekblanik tecka cz My jsme tam svatbu měli a všichni hosté byli nadšení :) celé to bude pro vás, bazén tam je, je to nově a vkusně zrekonstruované a cena bude nepochybně nižší..jen nevím, jestli se dovnitř vejde 50 lidí na hostinu, nás bylo 36
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Krásný den holky :) Máme zařízený obřad na Jemništi a teď hledáme místo, kdy bychom uspořádali hostinu a párty. Padly tady reakce na Farmu Blaník. Četla jsem reakce na jiném webu a tam byla jedna velmi negativní, tak se toho trochu bojím. Jak se to líbilo vám? Nebo znáte nějaké jiné pěkné místo pro 70 lidí, které by z nás nevyždímalo peníze? :) Děkuji moc!
Odpovědět
@jouli3 Ahoj, také budeme mít obřad na Jemništi a na hostinu máme zamluvenou Farmu Blaník. Nechtěli jsme restauraci někde ve městě a chtěli jsme, aby to bylo blízko Jemniště - vyšlo toto (Green Valley v Chotýšanech měl náš termín už plný a Pecínov nás zklamal jídlem a ponurou tmavou restaurací, nic jiného jsme nezvažovali). Jednání zatím perfektní, velká vstřícnost. Také jsem četla negativní recenzi, ale doufám, že bude vše v pořádku. Jen cena bude pravděpodobně hodně vysoká.
Odpovědět
Ahoj holky, zde Vám napíši osobní zkušenosti s farmou Blaník. Na farmě Blaník jsem pracovala rok, dělala jsem tam různé práce, např. servírka, zahradnice, pokojská, prodavačka v infocentru, prostě co bylo potřeba. :-) V životě už bych se na farmu nevrátila kvůli arogantní vedoucí(majitelce). Vedoucí je Paní Zapletalová, je nespolehlivá. Kolikrát byli problémy a stížnosti od lidí, kteří tam měli svatby, oslavy, apod., např., že v 10 hodin museli ztišit hudbu, neboli jestliže se Vám nebude něco líbit, je schopná Vám týden před svatbou říci, ať si zařídíte něco jiného, za každou malou prkotinu si účtujou peníze a zase tak luxusní to není. Zaměstnanci se tam střídají jak ponožky, jelikož nemají na výplaty, tak to vše po prázdninách vyházejí a pak přiberou na jaře nový, takže jestliže Vám budou něco řikat o profesionálech, tak to v žádném případě :-) Většinou tam dělají mladý holky kolem 18 let jako brigádnice. Co se týče restaurace, jelikož jsem tam chvilkama pracovala jako servírka, tak děs a hrůza, lidé si pořád stěžovali, že jídlo na svojí cenu není tak dobré, nebo čekali dlouho, hlavně v letních měsících, abych dala nějaký příklad, tak třeba hovězí (gulášové, žádné libové maso) na česneku s karlovarským knedlíkem 120 Kč jako DENNÍ NABÍDKA! Což předpokládám, že i v lepších restauracíh najdete jídlo do 100 Kč. Porce nejsou extra velké. Když už tam budete ubytováni, tak doporučuji výbornou restauraci asi 4 km od Ostrova v Kondraci u Matouška, velké porce, cena kolem 70 korun. V žádném případě nejde říci, že je to restaurace luxusní a na úrovni za co ji majitelé považují. Vypadá vkusně, ale jídlo žádný zázrak. Ubytování je moc pěkné, vkusně zařízené pokoje, sociální zařízení. Co se týče farma parku, tak si připravte dost peněz, párek v rohlíku 30 kč, salát s kuřecím 120 kč atd.. + peníze za vstupný. :-| Farma není žádnej zázrak, jak si ostatní mysleji a pak odcházají zklamaný. Představte si velkou louku, kde máte prolézačky jako na nějakém dětském hřišti + pár domácích zvířat, jako jsem ovce, slepice, kachny atd... Celkově ja farma na krásném místě, jen škoda, že to tam stojí za prd, co se týče vedení. :-) Děkuju za přečtení a pěkný den! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jouli3 Dobrý den, tento penzion neznám, i když jsme o něm také uvažovali. Loni jsme dělali soukromou svatbu na Sedlčansku a nakonec vyhrál Mlýn Staré Mitrovice, což je kousek. Výborné jídlo, ceny oproti jiným statkům či mlýnům nízké, prostředí moc hezké, počet hostů byl konečný 65...určitě stojí za námahu se tam dojet podívat a popovídat. Nutno říct, že jsme místo vybírali hlavně dle hezkého prostředí a přístupu, výsledná cena byl jen bonus a překvapení. Na svatbách hrajeme všude možně a byli jsme na mnoha místech, Mitrovice mohu jen doporučit - navíc jsem to i platil, tak vím proč doporučuji dále!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?