Hostina cca 70 lidí s ubytováním Přerov a okolí (spíše směr Olomouc)

Ahoj, hledám místo pro hostinu v Přerově (a blízkém okolí). Obřad bude v Olomouci ale my jsme z Přerova. Hledáme místo pro cca 70 hostů, z toho tak 20 budeme potřebovat ubytovat. Už máme pár tipů (Akademie v Hrubé Vodě, areál Tršice, Sluńákov.. ) ale rádi bychom ještě nějaký tip blíže našemu bydlišti. Fit i Hotel Jana jsme zamítli. Může být i nějaký sál (nemusí být hotel nebo penzion, klidně si zařídíme catering) ale potřebujeme v nějaké přijatelné vzdálenosti ubytování. Děkuji za reakce!!
Odpovědět
Profilova fotka
V Prosenicích je moc moc hezká obecní místnost,ale není tam ubytování, to by šlo klidně řešit na LAbuti-to je kousek přes žebračku, nebo Madonna. Nebo jde i hostina i ubytování v OSečance, teď tam měli svazbu známí a byli moc spokojeni.:)
Odpovědět
Ahoj, díky za reakci. O Prosenících jsme také uvažovali, ale nevím- není to tam malé, nemá někdo zkušenost? byla jsem tam docela dávno na oslavě. Každopádně, asi se tam pojedeme podívat, jen mám ještě problém, že mi přijde hrozně složitá logistika celé akce- Olomouc, Prosenice, ubytování v Přerově..budeme mít hodně lidí s malýma dětma (do dvou let), které právě potřebujeme ubytovat a nevím, jak se budou tvářit, když jim po obědě řeknem-můžete si odvézt auto k penzionu, my vás svezem na oslavu. co vím, tak pro malé děti furt tahají šílené množtví věcí a nějak si to nedovedu představit. Asi budou chtít mít auto po ruce a pak by nemohl jeden z nich vůbec pít. Ale možná to jen mo řeším. Na sále v Prosenicích se mi zase líbí, že bychom si to mohli nachystat sami a je to "dědina" - přijde mi to víc uvolněné než přímo ve městě..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžu se zeptat, proč jste zamítli hotel FIT? Organizujeme krásné svatby, cenově dostupné s řadou výhod, možnost ubytování pro svatebčany za zvýhodněnou cenu, zdarma novomanželské apartmá... Mrkněte na fotky na FB - hotel FIT Přerov.
Odpovědět
Zamítli jsme to čistě z důvodu osobních preferencí- chceme spíše svatbu někde na venkově, mimo město. Ano, svatby z FITu jsem viděla, je to krásně prostředí, ale my cheme něco jiného.
Odpovědět
A taky chceme místo, kam si můžeme na odpoledne vzít našeho psa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?