Hostina - Brno - venkov??

Ahoj holky, prosím o radu, kde uspořádat hostinu pro cca 50 lidí? Lokalita Brno - venkov. Měli jste některá? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamila6220 Ahoj, já ještě neměla, ale plánuju. :) Hodně lidí si chválí Hotel Harmonie v Zastávce u Brna, já se koukám spíše blíže Brnu, zatím vyhrává Panská Lícha a Fino Club. :) Jinak v Dolních Kounicích je krásný statek, líbí se mi i Ovčí terasy v Němčičkách. :)
Odpovědět
Na Harmonii už jsem koukala, je to blízko od nás, takže by to bylo z tohoto hlediska super. Chtěla bych mrknout ještě po jiných ať se hned neunáhlím. Ten statek v Kounicích se jmenuje jak?
Odpovědět
Profilova fotka
my měli hostinu na Ranči u Jelena Mokrá-Horákov
Odpovědět
Doporučuji Hotel Harmonie v zastávce u Brna, tady jsou na něj moc dobré recenze, slečna provozní je moc ochotná a příjemná, má svůj vlastní svatební salon a je schopná zařídit nemožné. Stejně tak není špatný Hotel u Němců v Domašově. Naopak důrazně nedoporučuji hotel Admirál v Říčanech u Brna, měli jsme tam svatbu, obsluha pomalá, neochotná, otrávená, málo jídla a ještě si účtovali příplatek. Podávali jiný druhy alkoholu, než na jakých jsme se dohodli...
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím moc díky :-) V pondělí máme schůzku s paní z Fino Clubu, tak uvidíme, pokud se nám tam bude líbit, což doufám, že ano, tak jsme rozhodnutí. Na Hotel Harmonie a Hotel u Němců jsem se dívala, ale hledáme něco v Brně, aby nebylo tolik starostí s dojížděním a kdyby náhodou byl problém s rozvozem hostů, tak ať mají možnost použít MHD :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?