Hostina a raut na Praze 5, 6 nebo v okolí pro 100 hostů

Ahoj budoucí nevěsty :-) sháním krásné místo na hostinu ideálně na Praze 5, 6 nebo v okolí, kam by se vešlo 40 lidí na hostinu a 100 lidí na večerní raut. Mám pocit, že už jsem prolezla snad všechny webové stránky, ale pořád mám pocit, že to ještě není "ono" a pevně doufám, že máte nějaké eso v rukávu, se kterým se budete chtít svěřit ;-) Včera jsme se byli podívat ve Sporthotelu Praha a vypadalo to tam docela dobře, jen mě kapku děsí některé špatné recenze, co jsem si tady přečetla. Vím o Mlýnském domově v Jinočanech, tam to i znám, ale zase tam není dostupná noční doprava. Takž prosím Vaše tipy sem! ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Co restaurace Šárka? Možná by vám nechali celou restauraci. Jen nevím, jestli to pro vás bude dost velké ;-)
Odpovědět
Villa Milada v Divoké Šárce. Nemám zkušenosti,ale myslím,že je tady k tomu diskuse a vesměs chválily :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska jsem byla na obhlídce v hotelu NH hotels na Praze 5, bývalý Movenpick, restaurace Il Giardiano má kapacitu do 100 osob a obřad doporučuji v Tower baru - nádherný výhled na celou Prahu. Personál je velmi příjemný a na svatby mají upravené ceny a bez pronájmu. Byla jsem velmi příjemně překvapena.
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem zvědavá, co se tu objeví za nová místa. Dlouho jsme hledali místo ve stejných částech, ale prostě pořád to nebylo ono. Nakonec jsme se přemýstili o kousek dál do Kunratic a prostě hold nám cesta bude trvat o chvíli déle :-).
Odpovědět
@hany22 tam to budeme mít my :-) ale taky si nejsem jistá, zda by se tam tolik lidí vešlo..Ale je to tam krásný :-) @jaja_s do Sporthotelu jsme psali taky a neodpověděli..Pak jsem si přečetla nějaké recenze a už se mi do toho moc nechtělo. Vím, že každý má zkušenosti jiné, komu se něco nelíbí, může se líbit nám a naopak ale přecijen těch špatných zkušeností bylo víc, než jsem unesla :-(
Odpovědět
@keeshka taky jsem zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agi87 gratuluji k výběru místa. Taky jsme to tam chtěli,ale nabízeli nám ten menší salonek a terasu a mě to přišlo malé. Bála jsem se,že nebude kde tancovat a budeme tam namačkaní.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.hrad-cervenyujezd.cz/, http://www.vestoleti.cz/, http://www.detaillo.cz/index.php?opti...
Odpovědět
@hany22 no my se necháme překvapit :-) ještě k nim budeme muset minimálně jednou zajet tak se ba vše poptáme a zjistíme. U nás hodně rozhodovalo to, zaby bylo co nejblíž spaní a aby s námi mohl být i přes noc náš pes. A to ti bylo úděsný hledání, když se to ještě muselo skloubit s rozumnou cenou..No snad jsme udělali dobře :-) ale jednání je zatím moc fajn, tak snad.. :-) a kde jste to nakonec měli vy, jestli se můžu zeptat?
Odpovědět
Napadl mě Top hotel Praha, tam vím, že mají místo i pro víc jak 100 hostů.
Odpovědět
Profilova fotka
@agi87 nás to také teprve čeká :-). Nakonec jsme se rozhodli pro GreenYacht. Vyšli nám se spoustou věcí vstříc, především s cenou. Ikdyž to asi bude o něco dražší než Šárka, ale myslím, že ne o moc. Také jsme hledali něco s ubytováním, protože nejsem z Prahy a tak část hostů musíme ubytovat. Jinak jednání je na Šárce úžasné :-). Jen vím, že se po půlnoci platí poplatek personálu ( myslím, že 500kč/h) a venku může hrát hudba do 22.00. Jinak je to tam hezké a ceny slušné. Ať se vám svatba vydaří :-)
Odpovědět
Všem moc děkuji za tipy a slibně rozjetou diskuzi, doufám, že ještě nekončí :) Prostuduji to a případně dám vědět, jaké jsme vyvodili závěry ;)
Odpovědět
Článek se načítá
@hany22 máš pravdu, po půlnoci si berou 400,- na celý personál ale taky jsem v nějaké hospodě dostala info, že si berou 1.500,-, v další, že v 1 by bylo fajn vše ukončit atd atd. znáš to :-) v Šárce se nás zatím jen zeptali na přibližné ukončení pro představu, kvůli případným hostům ale jak říkám, ještě tam pojedeme, tak vše pořádně zjistíme :-) nás dostalo úžasné jednání a velice pohodový personál :-) a taky to, že jsou na Praze 6, protože obřad budeme mít v Písecké bráně taky na Praze 6, taky jsme nechtěli přejíždět někam moc daleko, když nevyšlo mít vše na jendom místě :-) na Green Yacht jsem taky koukala :-) taky přeji ať se svatba vydaří, chvílema jsem z toho dost nervní, zda vše klapne tak jak má :-D
Odpovědět
@jaja_s budu se těšit :-)
Odpovědět
Tak my dnes take zarezervovali Sarku... Jsem zvedava na to jestli se vejdeme... A snad nam nebude tolik vadit, ze to asi nebude uplne uzavrene... jeste najit misto na obrad.. chteli bychom to nekde na louce, takze jdu hledet v Sarce (asi divci skok) a nam pan Moravec nerikal, ze se plati personal po pulnoci, ale tak jestli 400 na hodku (za vsechnz), tak to je ok
Odpovědět
Podivej se jeste na stranky:www.svatyprokop.cz
Odpovědět
Ahoj všem, tak nakonec i u nás vyhrála Šárka, už máme i rezervaci :-) Tak teď ještě aby všechno klaplo a vešli jsme se tam :D
Odpovědět
@cav tak nám to říkal loni na podzim, když jsme tam byli ale třeba nastala změna nebo já nevím :-) ať je to tak nebo tak, tak je to stejně pořád dobrá cena narozdíl od toho co jsem měla tu čest zjistit :-) tak ať se vydaří :-) kdy to tam budete mít? A kolik budete mít lidí?
Odpovědět
@jaja_s tak nakonec teda opravdu Šárka jo? :-) těším se na fotky :-)
Odpovědět
Jojo :) Snad se nebudu stydět a něco pak pošlu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jaja_s zkoušela si se ptát U Kaštanu? Kamarádka to tam měla a večer nás tam bylo myslím celkem dosti. A bylo to fajn.
Odpovědět
Ale jdi :-D určitě to bude krásné, nebude se za co stydět :-) jsem zvědavá, jaké to tam bude :-) ale věřím, že určitě dobrý :-)
Odpovědět
co petřínské terasy, je to spis uz jednicka ale lame se to tam a byvaji hodne narvane, ale romantika.
Odpovědět
@chris_n To jsem nezkoušela... ale díky za tim, třeba někomu pomůže :)
Odpovědět
Jinak velmi doporučuji taky Restauraci u Bůčka v Jinonicích. Moc příjemné jednání, skvělé ceny a v létě je tam nádherně. Jen na nás to bohužel bylo trochu malé, tak jsme dali přednost Šárce, kde je to o něco větší.
Odpovědět
Profilova fotka
@jaja_s Dobrý den, rádi bychom Vám představili zajímavé a netradiční prostory hotelu GreenYacht v Praze. Veškeré informace naleznete na našich stránkách a nebo Vás rádi provedeme osobně včetně ochutnávky. Přeji krásný den Přemek
Odpovědět
no taky stále hledáme - ale je to děs, už jsem z toho dost otrávená. a co třeba dolce villa (praha 6)? o víkendu se tam jdeme podívat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule007 O Dolce Villa jsme taky uvažovali. Kamarádka tam měla svatbu loni v září a moc se nám ta líbilo :-). Hezké prostředí, dobře vaří, příjemná obsluha,.... Nakonec máme jinde, ale ne z důvodu, že by nám v Dolce Villa něco chybělo :-). Jen jsme se prostě nedohodli na jednom pro nás důležitém bodě.
Odpovědět
@ninafuka A mohu se zeptat jak je to tam cenově - orientačně (klidně do zpráv) díky.
Odpovědět
@keeshka no my máme jěště rozdjenaný hotel v letňanech, takže v dolce villa s tím taky nepočítáme, ale jdeme se tam kouknout, za to nic nedáme :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?