Hostina 100km od obradu

Ahoj holky, Chtela bych znat vas nazor jestli je blbi mit svatevni hostinu nebo spis raut 100km od obradu. Jelikoz s pritelem se nemuzeme nejak dohodnout a on by chtel obrad v chlumci nad cidlinou a me se zase libi prostory pro svatbu v broumovsku, kde maji nadherny statek. A tady v okoli jsem bohuzel zatim nic podobneho nenasla:-(. Takze obrad by byl brzo nekdy v 10-11h,zaslo by se na obed a pote by se vyrazilo na statek,kde by byl raut,zabava, samozrejmne s prespanim. Dekuju za vase nazory
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně bych tak dlouhý přejezd nechtěla. Přijde mi škoda ztratit 2 hodiny v autě. ..ten den tak rychle uteče...i proto máme vše na jednom miste. Ale na druhou stranu, pokud vám to nevadí a svatebčanum taky ne, tak asi není co řešit :-)
Odpovědět
Velmi spatny napad, kdo chce travit svatebni den na cestach? Jako svatebcan bych byla uprimne otravena jako zelva.
Odpovědět
@matuskova22 Je to daleko. Nechěla bych takový přejezed ani jako nevěsta, ani jako host.
Odpovědět
Profilova fotka
100 km už je opravdu dost. Bude to chtít nějaký kompromis :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, je to blbé, určitě bych do toho nešla. Pokud je ten statek fakt pecka, udělejte to tam rovnou celé včetně obřadu, sice to není ideální pro hosty, že se povlečou daleko, pokud je většina z Chlumce, ale budou to mít v klídku z domu a nemuset na obřad a pak teprve někam vyrážet ;-)
Odpovědět
Zažila jsem jako host asi hodinový přejezd z obřadu do místa oslavy (což je tedy ještě méně, než byste měli vy) a za sebe říkám, že je neskutečná otrava. Opravdu byste měli najít nějaké řešení, kterým nebudete obtěžovat všechny své hosty.
Odpovědět
Myslela jsem si, budeme to muset jeste poresit a najit nejaky kompromis. Dekuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se k ostatním, bohužel se z takto dlouhé přepravy může stát dost nepříjemný zážitek. Je klidně možné, že se některá auta dost zdrží, budou muset zastavovat apod. a raut nezačne dle plánu. A taky si myslím, že někteří hosté by mohli odmítnout na ten raut jet, prostě obřad, oběd a pojedou domů. A to nemluvím, kdyby bylo v létě třeba těch 40 stupňů jako loni. Mě osobně jakékoliv přejíždění natolik vadí, že jsme hledali jen 3 v 1, tj. obřad, oslava a přespání na jednom místě bez jakýcholi přesunů. Zkusila bych přítele přesvědčit, že to uděláte celé na tom statku, to zní skvěle :-) Nebo najít třeba v blízkém okolí statku nějaké pěkné místo na obřad.
Odpovědět
určitě ne, za ty nervy kolem to nestojí
Odpovědět
My jsme měli přejezd 67km (pokud se dobře pamatuju...obřad v Chrudimi a hostinu ve Dvoře Králové). Všichni nás od toho dopředu zrazovali, ale nakonec vše proběhlo bez nejmenších problémů a hosté uznali, že stálo za to na místo hostiny přejíždět. Není to asi něco, co bych doporučila, ale pokud máte své důvody, tak mi přijde lepší ten přejezd, který se zvládnout dá (záleží také na trase - složitost na navigaci, opravy na cestě apod.), než volba místa, které není z nějakého důvodu ideální, jenom je blízko. Jak říkám, báli jsme se toho, ale bylo to úplně v pohodě. Jinak propředstavu o čase, měli jsme obřad od 12h a hostinu od 15h, vše se stihlo na minutku přesně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem nad podobnou variantou uvazovala, protoze pritel mel pozadavek ohledne typu mista obradu a me napadlo udelat oslavu na chate a okolo nic takveho, co by stalo za to neni... Nakonec jsme to vyresili jinak a mame prakticky 3v1... Odpadaji starosti se zdobenim aut, vsichni prijedou tam a nebudou muset resit dalsi presuny, takze se to znacne zjednoduzsi, nikdo se ti po ceste neztrati atp. Je fakt, ze nekteri presuny nemusi a "nestalo by jim za to" jeste jezdit na oslavu, ale to uz je na vas, jak se rozhodnete :-)
Odpovědět
No muj napad prave byl takovy,jet tam uz v patek aspon s temi nejblizsimi,vse si v klidu pripravit a v sobotu by dorazil zbytek na obrad, ktery tam lze udelat primo na statku, pak nejaky obed,raut zabava a v nedeli vyrazit domu. Jenze priteli se nelibi ten obrad na statli, uz z toho duvodu,ze by byl venku a nebime jake bude pocasi a nechtel by mi zkazeny obdrad kvuli pocasi.
Odpovědět
Článek se načítá
@matuskova22 Zkuste se s partnerem podívat, co je kolem, kde by se dal udělat obřad a přejezd by nebyl tak náročný. Pokud jde pouze o to, že nechce obřad na statku a venku (a netrvá z nějakého důvodu na Chlumci)... Určitě najdete nějaký zámeček nebo něco podobného v okruhu do 20 km.
Odpovědět
No co jsme tam zbezne koukali,tak kolem Broumova nic moc neni. No asi nejjednoduzsi bude zjistit jestli by o to lidi vubec staly,abychom tam pak nebyli jen ve 4 :-) a treba do te doby najdu neco tady v okoli.
Odpovědět
Podle mě to vůbec není dobrý nápad. Přiděláš tím starosti sobě i ostatním. Budete řešit, jak se tam ostatní dostanou, všem vysvětlovat co a jak. Někoho to právě může odradit. Je pravda, že je vážně škoda ztratit pár hodin ze svatebního dne jen cestou v autě. Myslím si, že je to dobrá příležitost k tomu, abyste si s přítelem ještě před svatbou dokázali, že jste schopni domluvit se na nějakém kompromisu nebo se přizpůsobit přání toho druhého.
Odpovědět
Mi osobně se ten nápad nelíbí. Vadilo by mi jako nevěstě i jako hostu, abych musela trávit ve svatební den 2 hodiny přejížděním. Téměř každá nevěsta po svatbě píše, jak strašně rychle svatební den uběhne, takže mi to přijde jako plýtvání časem.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych toto nedělala zbytečně daleko ztráta času a svatebcanum by asi taky nebyli nadšení:-( našla bych něco blíže ..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?