Hospůdka na Haldě - Boršice u Buchlovic

Ráda bych se zeptala, zda zde měla nějaká nevěsta svatbu? Místo je krásné, takové útulné, výborně vaří.... tak co? :-)
Odpovědět
My máme na Haldě domluveno vše - od obřadu až po ubytování - doufám, že vše dopadne jak má :D
Odpovědět
Tak pak napište jak to probíhalo, jsme zvědaví!! :) Místo se nám moc líbilo. A jak to máte v plánu? My jsme si chtěli zamluvit celou restauraci i s tím spodním patrem. Museli jste to domlouvat nebo oni sami počítají s rezervací celého prostoru?
Odpovědět
Ahoj, měli jsme oslavu 25 osob na Haldě v Boršicích. Výzdoba super, jídlo výborné, personál profesionální. No na jedničku. Jen doporučuji!!!!!
Odpovědět
@luuca22 automaticky nám rezervovali vrch i spodek. Budeme mít asi 60 lidí na oběd a asi dalších 25 odpoledne, takže by to ani jinak nešlo. My jsme chtěli odpolední/večerní zábavu venku - to ještě musíme zjistit jak by to šlo, protože vevnitř by jsme museli být rozdělí do obou pater.... Ale s panem provozním je skvělá domluva - na mejl sice moc nereaguje, ale tefonicky, nebo osobně není nikdy problém ;)
Odpovědět
Děkuju! My budeme mít taky kolem 60 lidí. S tím, že plánujeme večer tak na 2 hodinky cimbálovku a tu bysme zřejmě chtěli venku. Tak to jsou ty 3 tisíce opravdu nádherná cena. Moc děkuji za reakci :) a přeju ať se vše vydaří jak má! ;-)
Odpovědět
@luuca22 děkuji, Vám ať se taky daří vše podle plánu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?