Hospoda ve stodole, okres Přerov. Máte zkušenost?

Profilova fotka
;-) Máte někdo zkušenosti s hospodou ve stodole v Penčicích??? chci se tam vdávat, písněte. díky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vdávala jsem se tam 9.7.2011. Místo je kouzelné....je tam i možnost oddání přímo na místě, v altánku. Zařizuje to starosta z Radslavic, ale jelikož byly dovolené, chtěl se na nás víc obohatit, tak jsme se vzali na zámku v Přerově... Za nás hospůdku ve stodole NEDOPORUČUJEME, pokud nejste známí s panem majitelem....jelikož my nejsme, naše svatba vypadala jinak ,než jsme měli možnost vidět u svateb předchozích....konkrétně: výzdoba tabule odfláknutá, nedodržení našeho přání co se týče složení rautu, obsluha laxní a ve finále nás ještě viditelně ošidili!!! Nechci Vám restauraci zošklivit, ale přijde mi fér, Vás na to upozornit. Pokud se rozhodnete svatbu oslavit na tomto místě, tak si předem a to několikrát s panem majitelem ujasněte Vaše poždavky(i to však ještě nemusí být zárukou Vaší spokojenosti......) Co se týče toho drzého šizení, tak mu předem oznamte, že na svatbě budete mít člověka, který bude hlídat útratu....my měli povolenou slivovici a jelikož se pila opravdu hodně, svou ztrátu si dorovnal naúčtováním nevypitých panáků a nebylo jich málo... Naúčtoval nám i přípitek dvakrát, ale ten nakonec přiznal a vrátil zpět...nechtěla jsem si takhle veřejně stěžovat, nám stačí zařeknutí, že už se tam nikdy neukážeme a svým známých restauraci rozhodně nedoporučujeme. Ale když jste položila tento dotaz, nemohla jsem nereagovat...před svatbou jsme tam chodili, vaří tam dobře i svatební hostinu naši svatebčané chválili, ale jen my s manželem víme, na čem jsme byli dohodnutí a co se nesplnilo... Kamarádka, která se vdávala ve stejný den jako já, měla hostinu v hotelu Fit a byla velice spokojená! Obsluha jim dokonce doporučila, aby si hlídali spotřebu pití, že nestojí o případné konflikty. Tomu říkám seriozní přístup! Na svatbě měli o dva lidi víc než my a jejich hostina byla o 10 000 levnější než naše....takže za ni bych Vám doporučila hotel Fit. Doufám, že jsem Vás nezklamala, ale věřte, že lépe rozdýcháte zklámání teď než po svatbě....my byli hostinu platit v neděli po svatbě, a řeknu Vám, byl to pád z výšky dolů a posvatební nálada se vypařila velmi rychle....Přeji hodně štěstí a trpělivosti při organzování Vaší svatby...Věra
Odpovědět
Mě také bohožel bylo řečeno, že je v této hospodě natáhli na konečné útratě a to ne zrovna málo. Ale upozorňuji, že jsem to jen slyšela, z vlastní zkušenosti to nevím.
Odpovědět
měli tam rovněž nedávno svatbu, nejsem schopný s jistotou řící, jestli jsme byli ošizeni či nikoliv. Ale pravdou je, že po svatbě jsme dostali velmi netransparentní vyúčtování svatby a z toho nám zůstala nepříjemná pachuť. účet vypadal jako pár souhrných nerozepsaných čísel napsaných do sešitku, když jsem požádal o kopii, bylo mi řečeno panem majitelem, že by to musel přepsat...oproti původnímu nákladovému stropu i se značnou rezervou, jsme platili o cca 6 tis. Kč víc s odůvodněním, že se dopředu vše nedá odhadnout. domluva předem byla složitá a stejně, co bylo dohodnuto nebylo zcela dodrženo, a z toho pramenily vícenáklady, se kterými jsme nepočítali. hospodu bych doporučil jen za předpokladu uzavření písemné smlouvy nebo písemné závazné objednávky a následně tvrdého jednání při nedodržení, ale bohužel bez toho při vyrovnávání účtu den po svatbě si málokdo chce kazit náladu dohadováním se o účet. navíc si myslím, že bez důvěry to prostě nejde.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 letech
Po přečtení těchto recenzí mám tedy náladu pod psa :-( My tam máme mít v srpnu svatbu a slyšela jsem na Hospodu ve stodole jen samou chválu. Jsem překvapena z toho, co tady teď čtu. Recenze jsou 3 roky staré, tak se chci zeptat, neměl tam někdo svatbu minulý rok? Nebo už dokonce tento rok? Podělte se prosím se svými dojmy a zkušenostmi...Snad se to za ty tři roky změnilo...jinak nevím :-/ Díky moc
Odpovědět
Kolegyne tam bude mit pristi tyden svatbu, tak potom ti napisu do posty.
Odpovědět
Minulý rok tam měla svatbu spolužačka a taky mi to nedoporučovala, že je tam natáhli. Tudíž se tam asi nic moc nezměnilo.
Odpovědět
Nevím jak svatby, ale měl jsem tam oslavu, vše bylo perfektně připravené a spokojenost byla na místě. Je pravda, že ceny jsou maličko vyšší, ale za to prostředí a vzornou obsluhu to stojí. Velice pěkná je i restaurace v mlýnici a jídlo je velice chutné. Inu, není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Měli jsme tam překrásnou zimní svatbu (rok 2015). Obřad venku a hostinu v mlýnici. Byli jsme maximálně spokojení. Jídlo výborné, obsluha se nezastavila, nikomu nic nechybělo. Vše bylo přesně podle domluvy. Dostali jsme i podrobné vyúčtování. Ráno nám pan majitel ještě upekl čerstvou vánočku. Rovněž jsme slyšeli negativní reakce, ale nebáli jsme se toho a rozhodně nelitujeme a maximálně doporučujeme. Navíc dobrou vizitkou také je, že mají svatby 2x týdně a někdy dokonce (i skrz vytíženost termínů) přes prac. týden.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?