Hledáme vhodné místo okolí Orlová, Karviná, Havířov

Profilova fotka
Ahojky, nemá někdo tip na nějaký vělký sál v okolí Orlové, Karviné, Havířova, nebo někde poblíž? Budeme mít svatbu cca 80 lidí a s kapacitou je poměrně problém. Buď nemůžeme být všichni v jedné místnosti (tzn. že kamarádi, kteří příjdou na raut, by museli být ve vedlejší místnosti), nebo naopak můžeme být v jedné, ale tančit se bude v jiné, atd. Ideálně by se nám hodil sál, kde můžeme být všichni + se tam dá i pohodlně tančit. Jestli má někdo nějaké dobre tipy, popř. pozitivní reference na nějaká místa, písněte prosím :-) Děkuji
Odpovědět
Co Zámeček Petrovice?
Odpovědět
Profilova fotka
Asi největší sál, co jsem viděla tady v okolí mají v Kulturním domě v Michálkovicích. Je to opravdu velké, vejde se tam určitě i 200 lidí a je tam dost místa i pro tanec, mám pocit, že se tam ale nevaří, že byste si museli zajistit raut. Celkem větší by měla být i Hastrmanka v Dětmarovicích, tam měli mít původně svatbu jedni moji letošní klienti, ale počet hostů se jim hodně zvýšil (přes 100), tak šli do výše zmíněného kulturáku.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak je celkem velký i zámeček Šilheřovice, ale já osobně bych tam nešla, paní majitelka je dost laxní a i tady na beremku mají špatné reference (to píšu jen, kdyby Vám jej někdo poradil)
Odpovědět
stejně jako huwik doporučuji KD v Michálkovicích, který disponuje opravdu velkým sálem i bočním posezením k soukromému povídání, kuchyňkou vybavenou veškerým nádobím, hezké toalety, jeviště pro hudbu, chladící pult pro nápoje. My jsme měli zajištěn předkrm , oběd i raut, který nám byl do KD dovezen a naservírován. Obsluhu jsme si zajišťovali sami, stejně tak svatební tabuli. Platili jsme pouze pronájem sálu. Na přípravu, zajištění všeho včetně dovozu alko i nealko nápojů to bylo náročné, ale cenově to vyšlo na polovinu než v restauraci.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanule61 Děkuji za tip, ale raději preferujeme i s restaurací, abychom měli jídlo přímo od nich...docěla mě děsí představa zajišťování obědů, rautů atd. ještě k tomu všemu :-D ale ten cenový rozdíl, to je docela lákavé no.. :-.
Odpovědět
Profilova fotka
@lea212 To už jsme taky měli v merku :-D ...Ale mám dojem, že kapacitně bychom se taky nevešli, kdybychom chtěli prostor k tancování atd..
Odpovědět
My budeme mít hostinu v Hastrmance v Dětmarovicích. Budeme mít teda 50-60 hostů, ale prý se tam vleze i 90 :-) Vaří tam dobře, pěkné prostředí (nebudeme muset nikam odjíždět na focení) a máme to kousek :-)
Odpovědět
Já doporučuji restauraci s velkým sálem Arnold, je to sice v Polsku, ale pokud píšeš okolí Karviná, je to kousek, cca 10min od hranic v Bohumíně. Sál je krásný, prostorný, majitel vstřícný a ceny velice přijatelné. ;) Odkaz: http://www.domgoscinnyarnold.pl/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?