Hledáme statek, chalupu, penzion, pronájem na víkend

Potřebovala bych poradit, nějaký statek, chalupu,menší penzion, pro cca 50 lidi. Svatbu plánujeme na červen 2014 a bohužel všude už je plno. Kontaktovala jsem zde doporučovaného a vyhlášené statky a bohužel všude obsazeno. Je nám skoro jedno kde, vzhledem k tomu, ze to bude víkendová akce, ale aby prostředí bylo pěkné. Nedělám cely tyden nic jiného a vždy přijde odpověď: bohužel už máme obsazeno. Děkuji za každy tip.
Odpovědět
1
2
a v jakém okrese by sis to nejlépe představovala nebo blízko jakého města?
Odpovědět
Profilova fotka
Také prosím o upřesnění okresu či kraje, znám jich několik, ale bližší info, prosím :-)
Odpovědět
Jsme z Prahy, tak nejlepší by byl Středočeský kraj, ale pokud by byl nějaký tip na něco opravdu TOP jinde, tak dojedeme. On je opravdu problém cokoliv sehnat. Dnes mi odepsali z jednoho statku, ale chtějí počet lidi. Máme jich cca 50 s tím, ze nepotřebujeme ubytováni na místě pro všechny, někdo se klidně složí do stanu. Moc díky, jsem z toho celkem přešla, protože jsem nečekala, ze to bude všude tak nabité :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, statek Újezd u Plánice jste zkoušeli?
Odpovědět
statek Újezd...tahle svatba je nezapomenutelná:-) http://www.beremese.cz/blog/yumy/albu...
Odpovědět
@pej1sanek Selský hostinec Biskoupky
Odpovědět
Profilova fotka
Takže -Penzion Lony-Kozovazy/Praha, Penzion Liškův Mlýn u Orlíka, Samota U Houpacího koně u Tábora, Penzion U Černého Čápa/Jindřichův Hradec...to mě napadlo hned teď, ale třeba si ještě vzpomenu :-) Všechno jsou to objekty s možností pronájmu na víkend, z některých míst najdete fotky na mém webu. A kdyby jste potřebovala kontakty, či reference, písněte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Maštal...Kousek od Berouna..
Odpovědět
A co statek Na Stránce? Tam měla svatbu kamarádka a myslím, že to splňuje tvoje požadavky. Pan majitel moc příjemný a statek krááásný (krásnější než na fotkách) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pej1sanek Také doporučuji Selský dvůr Biskoupky, měli jsme tam svatbu letos a bylo to úžasné :-)
Odpovědět
@mineate Děkuji to je zatím náš TOP, ale ještě jsme se tam nebili podívat, akorát domlouvám schůzku. Moc se mi líbí, nemáš nějaké info, jaká byla spokojenost?
Odpovědět
@jasy Díky, jj, moc pěkné.........ty jsi tam byla?
Odpovědět
Článek se načítá
@charlizet není to špatné, ale přijde mi to spíš jako penzion, my by jsme rádi opravdu klasický statek, se stodolou atd. Nechceme mít oběd, jen obřad, focení a potom hned párty pro všechny, nebudeme mít obět, je to spíš párty pro lidi co máme rádi
Odpovědět
@fotografkavhm moc děkuji, bohužel Lony-Kozovazy a Samota u Houpacího koně mají už plno, liškův mlýn má volno, ale nedělají zahradní párty, vše mají uvnitř a U Černého Čápa ještě nevědí, mají tam nějakou zamluvenou akci, ale stále není rozhodnuto který víkend přesně. Jinak vše co jsi mi zde doporučila, je přesně to co hledáme, tudíž pokud by jsi věděla ještě o něčem, budu ráda
Odpovědět
@sarkai díky, čekám na odpověď :-(
Odpovědět
@simone5 to je též přesně to co bychom si představovali, bohužel už mají plno na celou sezonu :-( :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@pej1sanek Primo tady na Beremku je uz nekolik nevest, ktere tam mely svatbu a vzdy byla spokojenost velika. Doporucuji se podivat na album "yumy". My osobne jsme zatim se spolupraci s pani Helenou moc spokojeni a jakmile se tam jednou pojedete podivat, urcite se vam to bude libit jeste vic, ma to proste svoje kouzlo.;)
Odpovědět
@mineate na yumi jsem narazila náhodou a právě se mi to moc líbí, jen jsem si říkala, kdyby bylo něco jiného...........no a potom už mají též plno, tedy mají jeden termín, který ještě není závazně potvrzen, ale jinak mají narváno, což chápu. Vy se budete brát tam a mohu vědět kdy?
Odpovědět
Profilova fotka
@pej1sanek Tak ten Liškův Mlýn nechápu, že nedělají venkovní party...Já tam letos fotila a vše, kromě krájení dortu, což chtěli novomanželé, probíhalo venku...Obsluha normálně chodila ven, možnost použití bazenu...Nevím, asi nějaké změny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pej1sanek Když bych věděla, určitě dám vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To jo, cerven se asi zaplnil hodne rychle. Ano, budeme, jeli jsme tam jako na prvni misto a i kdyz jsme pak videli dalsi 3 mista a kapacitne to pro nas neni idealni, tak jsme se pro Ujezd nakonec rozhodli, chytl nas za srdce. Mame termin 6.6.;)
Odpovědět
@fotografkavhm tak tomu taky nerozumím, protože toto mi napsali: Dobrý den, mohu Vám zpracovat nabídku, nicméně svatby u nás probíhají ve vnitřních prostorách. Hosté se samozřejmě pohybují i venku, ale muzika, raut apod. je umístěn ve vnitřních prostorech. Z těchto důvodů párty stany nemáme k dispozici. Svatbu přesunout do venkovních prostor není možné. Pokud budete mít další dotazy, neváhejte mě kontaktovat. Hezký den Michal Liška Penzion Liškův mlýn
Odpovědět
@fotografkavhm díky moc, opravdu všechny místa co jsem se koukla jsou super ;-)
Odpovědět
Kamarádka se vdávala na statku Vletice, můžeš zkusit ten (rancvletice.cz).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@pej1sanek Dobrý den. Myslím, že náš statek poskytuje to co hledáte.
Odpovědět
Profilova fotka
@pej1sanek Líbily by se Vám jižní Čechy? Věděla bych o šikovném penzionku. Je v lesích, svatební obřad buď u nich na louce, nebo je kousek překrásné poutní místo Dobrá Voda u Nových Hradů (nově otevřené po rekonstrukci) nebo zámek v Nových Hradech. Kontaktujte mne.
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci nabízí hudební produkci na volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli ještě hledáte kapelu, mrkněte na naše webovky. Široký repertoár pro všechny generace, bohaté zkušenosti za přijatelné ceny. 8-) Pokud hledáte příjemné místo pro Vaši svatbu, mrkněte na našich stránkách do sekce Svatební speciál, kde jsou rady k pořádání svatby a také tipy na místa po celé republice.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
I my hledáme místo pro naši zimní svatbu. V okolí Rychnova nad Kněžnou, směrem do Orlických hor.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu a ubytování až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?