Hledame plaz na Zakynthosu pro nasi svatbu

Ahoj, poradil by mi nekdo hezkou plaz pro nasi malou svatbu ve dvou na Zakynthosu? Co treba Banana beach? Bylo nam receno, ze plaz by mela byt verejna.Svatbu budeme mit v 18 hodin ... Dekuju predem!
Odpovědět
Ahojky, já za sebe jednoznačně doporučuji pláž Gerakas. Řadí se mezi ty nejhezčí na ostrově a právem :-)
Odpovědět
Ahoj my jsme měli před měsícem svatbu na Nikolas beach, je to vedle banana, ale menší pláž, skály u ktrých se dá fotit,..bylo naprosto úžasné /byli jsme ubytovaní v hotelu the bay/ http://www.thebay.gr také jsme měli svatbu v 18 hodin, bylo to krásné
Odpovědět
Dekuju moc za reakce! Vidime to tak, ze az prijedeme na misto, tak si okolni plaze projdeme a asi si vybereme az na miste, protoze nase koordinatorka nam proste neumi poradit, dle nasich pozadavku, ktera plaz by byla nejvhodnejsi. A na Gerakas se lze oddat? Kolik jste platili poplatek za oddani holky?
Odpovědět
@marty80 .. jéé, promiň, jestli to tak vyznělo, ale my jsme tam obřad neměli, vlastně jsme ještě vůbec obřad neměli :-D Jen jsem reagovala na to, která pláž je hezká. Ale jak píšeš, objeďte to tam a pak se rozhodnete. Já myslím, že nebude nikde problém (můj názor). Ale opravdu nevím, jak to v cizině chodí. Taky jsme nad tímto nápadem uvažovali, ale bojím se, že je to moc vyřizování, tak Tě obdivuji, že do toho jdeš. Ty vzpomínky a fotky ze svatby budou nááádherné, protože nás celý Zakynthos úplně dostal. Vracet se tam ještě určitě budeme :-)
Odpovědět

Odpovědět
@marty80
Odpovědět

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?