Hledáme místo na velkou svatbu (100-150 lidí) v Praze

Ahoj, hledám prostor pro svatbu v Praze ve sportovním duchu, kde se dá ideálně uspořádat jak obřad, tak oběd (cca 40lidí) + raut (cca 100lidí). Ideálně sportoviště s hezkou restaurací, které se dá ale po dobu svatby uzavřít jen pro svatbu. Nebo restaurace s prostorem kolem sebe, kde se naopak dá nějaká ta sportovní "bejkárna" připravit (většinu toho máme). Nebo sportoviště se zázemím, kam se dá dovézt raut... Termín bychom rádi v červnu. Máte někdo nějaké tipy či zkušenosti? Díky moc a příjemné "svatbování".
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych vám nabídl prostory našeho resortu green valley. Najdete nás sice kousek za Prahou, ale zase dokážeme nabídnout vše, co požadujete... Podívejte se prosím na informace zde na stránkách: http://www.beremese.cz/catalog/vendor... nebo na našem webu. Děkuji HK.
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, rádi Vám nabídneme prostory hotelu GreenYacht. Prostory jsou dostačující, obřad může být na zastřešené nebo otevřené terase dle počasí. Oběd/párty dle počasí ve vnitřních nebo vnějších prostorech, Jaké sporty máte na mysli, jsme vedle golfového odpaliště. Podívejte se prosím na náš profil. Děkuji PV
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?