Hledáme malý penzion na svatbu v přírodě v Čechách

Milé nevěsty, pro naši neformální pidisvatbu hledáme vhodné místo - malý penzion na samotě v přírodě, optimálně u lesa, u rybníka, prostě hezké prostředí. Nehledáme nic luxusního ani profláknutého, proto mě napadlo se zeptat tady, zda někdo o něčem nevíte - třeba proto, že jste v podobném penzionu byly na dovolené, na víkendu, jeli kolem na kole... Představujeme si místo kam byste vyrazili na klidně strávený víkend. Na naší svatbě bude 10-15 hostů, penzion by proto měl mít cca 6 pokojů. Lokalita je nám celkem jedno, nejoptimálněji tak do 150 km od Prahy. Pokud někoho něco napadne, budu vděčná za tip.
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji příjemný den, doporučuji prohlédnout místa zařazená do soutěže o svatební místo roku. Je tam mnoho zajímavých míst, které jsou ideální přávě pro malou svatbu. Zajímavé místo je také Mlýn Davídkov - článek o tomto místě naleznete v magazínu Marriage Guide - strana 254-261. V online podobě je zdarma na našich stránkách ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych doporučila penzion Milča nebo penzion v ráji, Kokořínsko.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
a co u Krakonoše a Trautenberka?...no je mi trochu hloupé, doporučovat sama sebe, ale mrkněte na fotky, třeba se Vám u nás bude líbit...můžu Vám připravit nezávaznou kalkulaci...každopádně, ať najdete pro Vás to nejlepší místo přeju
Odpovědět
Profilova fotka
@l_eslie Napište mi zprávu. Vím o místě, které se Vám bude líbit.
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci nabízí hudební produkci na volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli ještě hledáte kapelu, mrkněte na naše webovky. Široký repertoár pro všechny generace, bohaté zkušenosti za přijatelné ceny. 8-) Pokud hledáte příjemné místo pro Vaši svatbu, mrkněte na našich stránkách do sekce Svatební speciál, kde jsou rady k pořádání svatby a také tipy na místa po celé republice.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?