Hledám vše na jednom místě - max 1h od letiště

Ahojte, Prosím o nápady a doporučení! Chtěla bych vše na jednom místě nebo přechod par metru. Venkovní obřad me moc neláká, takze spis v nějaké kapli (civilní obřad) nebo sálu atd. Na hostine (pouze polivka a raut) bude kolem 60-70 lidi a potřebuji ubytovat vsechny! To je celkem problém, jak tak zjišťuji. Zhruba polovinu pokojů budu potřebovat uz v pátek. Vše aby bylo maximálně hodku od letiště Václava Havla. A cenově dostupné. Víte někdo o něčem? Dekuju moc!! Na datu ani moc nezáleží, někdy v květnu-srpnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Bydlím na Kladně, což je od letiště celkem blízko a kromě podmínky vnitřního obřadu (dělají obřady venku na zahradě) by pro tebe mohl být řešením hotel LaPark. Asi to není žádná sláva, co se ubytování týče, ale píšou kapacitu 64 lůžek. Svatby jsou tam často, i jich je pár tady na beremku.
Odpovědět
Dobrý den, náš hotel splňuje všechny vaše podmínky vč. obřadu. Jsme 45 minut od letiště. podívejte se na náš profil. S pozdravem Tomáš Král
Odpovědět
Zkus hotel/pension Dolce villa, hezké místo :)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
@jasy nevhodny kvuli ubytovani, ale dik!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na stránky našeho penzionu nedaleko Slaného.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka (kousíček od letiště) můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce nebo v naší restauraci s krbem, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Naše maximální ubytovací kapacita je 69 lůžek. Ráda Vám prostory ukáži osobně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?