Hledám: svatba v přirodě, na statku, ranči, ve stodole...

Ahoj, hledám pěkné a jednoduché místo na svatbu (respektive hostinu a zábavu). Nejdraději bych byla za nějakou stodolu, ať může být zábava ani ne venku ani ne vevnitř. Počítáme cca 50 hostů. Také bych potřebovala ubytováni pro většinu hostů, část z nich budou Američani. Svatba by měla být v sprnu (pokud nám to armáda nezmění). Nejlépe Moravsko-slezský kraj, protože už tak to bude složité s dopravou příbuzných z různých států (jen mírně stresuju, jinak nic :D). Za každý tip budu nesmírně vděčná!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Kattuskaaa, doporučuji mít vše v jednom místě, ubytování, hostinu i obřad:-), a pokud máte hosty i ze zahraničí, o to více uvítají komfort.. Mrkněte na náš areál v malebné vinné vesničce Nechory s výhledem do vinic.., s dobrým vínem, výbornou kuchyní a příjemnou partou je krásná svatba hned:-). ps: v těchto dnech nabízíme parádní páteční zvýhodnění. mějte se fajn Jana Čadík
Odpovědět
Děkuji moc za nápad, bohužel mám naprosto jinou představu o tom, jak bych si přála aby svatba vypadala.. a navíc místo na obřad, které mám vybrané je má srdeční záležitost, tak bych ho nerada měnila. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?