Hledám společné místo na obřad, hostinu i ubytování

Profilova fotka
Ahoj, plánujeme svatbu ještě tento rok srpen/září. Teda lépe řečeno, zatím si myslíme, že to zmákneme. Sháníme míto už hooodně dlouho, tak dobré dva roky a nevím jestli jsme nároční, ale nemůžeme kápnout na něco, co by se nám líbilo. samozřejmě, když už seženeme, tak je to třeba v beskydech nebo na severu u hranic... CHtěli bychom svatbu na JEDNOM MÍSTĚ - v nějakám příjmeném penzionu - venkovní obřad, oběd, grilování, ubytování ... nemáte někdo tip??? už je to pomalu na skok do zdi :-S. střední čechy, vysočina? s ubytováním tak do 500.- na jedhono... :-N
Odpovědět
1
2
ahoj, my měli svatbu v Koryčanech. Kdyžtak mrkni do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji! To jsou Koryčany u Kroměříže? je to trochu z ruky, ale díky za tip... šaty perfektní :) taky bych chtěla něco jednoduchého - já je tedy koupím, protože kdybych se pokoušela o výrobu, tak si přišiju ruku... :-D jinak bysme právě chtěli svatbu přímo v onom nějakém penzionu, nikam se už nepřesouvat.. něco jako www.spalenymlyn.cz - tam jsme to chtěli původně, ale z jejich strany do nedopadlo... respektive chování provozního nás odradilo..
Odpovědět
hehena, zkuste Šejdorfský mlýn - je to poblíž Jihlavy, penzion, restauračka a velká zahrada :-) ceny jsou taky rozumný :-) jestli chceš, tak ti pošlu do ip webovky... svatby se tam pořádají hodně, buď venku na zahradě nebo je i možnost v mlýnici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chaarleene díky! webovky jsme teď prošli :) a samozřejmě se nám to líbí! je to tak nějak přesně napůl cesty mezi našimi rodinami... a my z Phy pojedeme samozřejmě dřív :) ty jsi tam byla? na něčí svatbě?
Odpovědět
hehena, byla jsem tam na 2 svatbách, navíc znám majitele, děláváme tam rodinné oslavy a ty jeho grilované uzené kýty x-) to je prostě lahoda :-D obřad tam dělají oddávající z Havl. Brodu, ti jsou vesměs fajn... já jsem totiž jednou psala do školy jednu práci a v rámci té jsem si tu svatbu na Šejdorfě pořádně proklepla - klidně bych se tam vdávala i sama, ale manžel nechtěl :-) byla jsem tam, třeba když se ženil sám ten pan majitel a měli tam pískoviště a tam byly z květů vysázené jejich iniciály :-) a celá zahrada byla vyzdobená květama :-) fakt se mi to tam moooc líbilo (jinak bych to nedoporučovala ;-) )
Odpovědět
jinak teď ještě koukám na ty jejich stránky a ty fotky ze svateb tam jsou docela už starší, já jsem tam byla v září a to měli novou slavobránu a ještě trochu předělanou tu zahradu, takže byla ještě hezčí... a dělají i obřady na zahradní houpačce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to je fajn. to mám radost... ;-) :-) x-) tak máme jeden víc než dobrej tip :) ještě jednou díky... teď tu řešíme zasedací pořádek :) (trochu v předstihu) by mě zajímalo jak se to řeší, když jsou rodiče rozvedení... skoromužovi rodiče se od rozvodu neviděli... :-o a jeho prarodiče se nesnesou :)))) neboť jeden z nich docela přestřelil... no bude to ještě legranda :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, sice je to asi daleko,ale zkus mrknout na vinarstviukaplicky.cz my jsme se tam brali a super.Myslím,že to splňuje všechny tvé požadavky.Lovu zdar Inka. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
chjo... tak to vypadá, že v šejdorfu je našlapáno až do půlky října... pán říkal, že se ještě ozve, tak uvidíme...
Odpovědět
no, v Šejdorfu to tak bývá :-N první zájemci prý volají už v listopadu :-D ještě bys mohla zkusit Hanesův mlýn, ten je u Štoků, a taky penzion U Kulaka, to je mezi HB a Jihlavou
Odpovědět
Profilova fotka
No to je překrásný Inko! fakt nááádhera! a ta ceny ubytování je neskutečná... když se dívám v porovnání s tím na jiný penziony za stejnou cenu... :-o mimochodem - byla jsi nááádherná nevěsta - fotky perfektní!
Odpovědět
Profilova fotka
Chaarleene svatba v kapli - krása! tak si to tedy manžel představoval? :)
Odpovědět
Článek se načítá
hehena, přesně tak ;-) bál se, že kdybychom to měli na Šejdorfě, že by z toho byla davovka, chtěli jsme jen maloučkou svatbu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
CHaarleene tak Hanesův mlýn taky fajn :) a U Kulaka nevím... nemůžu najít stránku... teď nám volal pan majitel z šedorfu - tak možná by se místo našlo říkal 9. 8. 2008 (a pak až tedy ten říjen) - ale jsem zvědavá jestli by to vůbec šlo teď takhle rychle skloubit s oddávajícím...
Odpovědět
hehena, na matrice v HB jsou velice vstřícní ;-) určitě by to mělo jít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak uvidíme, pán říkal, že den předtím je tam velká svatba, o který teda zatím nemá žádný info... tak že mu máme dát týden, aby to promyslel :) taky se smál, že by nás tam mělo být tak málo - kolem 25ti... ale nezdálo se mi z těch fotek, že by restaurace měla kapacitu víc než 30 lidí... a myslím ani to ubytování... ale asi je tam ještě víc prostoru, které na fotkách nejsou. každopádně jestli to vyjde tak se musím odvděčit! :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky super je penzion ráj v Lisicích kousek od české lípy, kamarádka tam měla obřad i hostinu a bylo to tam super
Odpovědět
Profilova fotka
měla tam svatu protea viz její album http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
anebo koukni ke mě do alba, taky jsme to měli s obřadem, hostinou i ubytováním ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hehena: Děkuji za pochvalu :-) Ten mlýn vypadá moc hezky,tak přeju ať to tam klapne ;-)
Odpovědět
hehena: mám něco speciálně pro tebe. Bohužel to není s ubytováním, ale je to na takovém místě, že jistě bude penzion poblíž. Restaurace Obora v Poděbradech. Dělají tam obřady venku a vypadá to nádherně. Je to v parku. Restaurace je krásná stará hrázděná budova, opravená, s velkou krytou terasou. Posílám Ti kontakt do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
V Brně Atlantis, Kozí horka, Maxim resort. Zadáno tak rok do předu.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemate nejakej typ na pribramsko?
Odpovědět
Evic.ka: obřad Dobříš nebo Svatá Hora + hostina v penzionu Nový Rybník? (wwwnovyrybnikcom)
Odpovědět
Evic.ka: nebo Myškův mlýn je moc pěkný: Luhy 5, Dolní Hbity, cca 17km z Příbramy. terasa, grilování, rožnění, dobrá ubytovací kapacita... Zadej si do vyhledávače Myškův mlýn, určitě ti vyjede adresa.
Odpovědět
ahoj. co takhle kousíček od Prahy - Kladno - Hotel La Park, nebo Lány - hotel Classic....:o)
Odpovědět
Profilova fotka
hehena: nádherný místo na vysočině na svatbu je taky Penzion v kapli: http://www.kaple.cz/index.php/slav2 ale tak do 30-ti lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj dekuju za tipy. olusenko ja to chci mit venku, takze dobris je draha a svata hora myslim nedelaj venku. novy rybnik je maly a na myskuv mlyn do mrknout, dekuju verco kladno a lany uz sou dost z ruky
Odpovědět
Profilova fotka
TAKY JEŠTĚ JEDNOU MOC DĚKUJU ZA TIPY! PAJO.PAPAJO... KAPLE JE ÚÚÚŽASNÁ, ale na nás je to moc luxusní... nemyslím cenou, ale tím prostředím a představujem si to spíš víc obyčejnský... a hlavně co nevjvíc venku, když vyjde počasí... ten Šejdorf mlýn by vyšel, ale je problém s termínem... něco by se našlo, ale když, tak prý zas neoddávají v pátek :((((((( tak já už nevím... nepříde mi to normální... nevím jestli v havl. brodě čekají roky, až bude některou sobotu volno nebo co... :-S
Odpovědět
hehe, na šejdorf se dělají rezervace už od listopadu ;-) myslím, že tam asi budou hlavně personální problémy - jsou 4 oddávající (pokud vím), z toho něco jsou zastupitelé, kteří normálně přes týden pracují + starostka + místostarosta a jsou tam 3 matrikářky, které mají v pátek normální úřední den... takže tam asi bude problém v tom, že těžko budou shánět někoho, kdo by mohl v pátek odejít na nějakou dobu z práce a jet na svatbu... volalas přímo na matriku?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?