Hledám místo svatby v Praze a blízkém okolí

Zdravím Vás slečny a paní, potřebuji pomoct, našla jsem tu mnoho inspiace, ale ještě mě pořád nebouchlo něco do očí. Potřebuji najít místo svatby, měli jsme něco rozjednáno v Průhonicích, ale za obřad na zámku se mi úplně nechce dávat 9.500,- . Pokud mi dát někdo tip budu moc ráda. Nechceme luxusní svatbu někde v Hiltonu:-)! "Požadavky" : Praha a blízké okolí, 1)obřad-nejlépe venku-příroda! 2) oběd i hostina vše může být na jednom místě a také může být obřad i jinde, to je mi fuk;-)! ale místo na hostinu-potřebujeme prostorné- na oběd máme 35 lidí a na hostinu kolem 100, chceme velkou místnost uvnitř, ale i hodně prostoru venku, rádi bychom grilovali, nebo tak,při nejlepším částečně zastřešené, žádné drahé nájmy (100lidí udělá velkou útratu:-) ) možnost např.vlastního vína a ostatní v normální cenové relaci - ne pivo za 45,- atd! možnost spaní-máme "přespolní" svatebčany- prosím, pokud máte někdo tipy, sem s nimi!
Profilova fotka
my jsme chteli to mit v penzion lony, maji to tam krasne, da se udelat obrad na zahrade a pak tam maji mensi sal, restauraci a velky sal, vse s pristupem ven na zahradku s moznosti grilovani...ceny tam maji celkem slusne, tak se zkus kouknout na jejich stranky penzionlony.cz a jinak my to mame v jinocanech a to se jmenuje mlynsky domov, tak treba taky zaujme :-)
Profilova fotka
Co zkusit svatbu na Zbraslavském zámku a následující hostinu v nové restauraci Nad Královnou? Osobně si myslím, že restaurace Darwin by byla lepší, ale nevím, jak je to tam přesně s prostorem (kolik se vejde lidí a zda jdou oddělat stěny apod.) 8-)
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím svatební party s obřadem a ubytováním, vše na jednom místě, tak jak požadujete. Podívejte se prosím na naše stránky, momentálně se nám uvolnily dva letní víkendové termíny. Děkuji HK
Ahoj, určitě doporučuji Hotel Svornost v Dolních Počernicích. Svatební hostina ve velkém sálu s přístupem na terasu, hned i ubytování pro svatebčany, ceny lidové, personál ochotný a doporučí ti i místo pro svatební obřed (max 4.000 Kč) - buď zámecké zahrady nebo nádvoří pivovaru. my tam budeme mít svatbu v srpnu, ale už po první návštěvě jsme byli nadšení :)
Dobrý den, velice rádi vám uspořádáme svatbu v našem rodinné hotelu , který se nazývá Svornost. Všechny požadavky jsme schopni vyplnit a ještě něco navíc přidat. Reference na nás naleznete na www.beremese.cz/katalog/firma/svornost/.
@svornost Dobrý den, velice Vám děkuji za nabídku, Svornost máme v oku také a určitě se chystáme se k Vám podívat, rovnou se zeptám 7.9.2013 máte volno?! Děkuji.
Profilova fotka
@redbanny Ahoj, tvé téma je duplicitní a proto ho zamykám. Obrať se prosím na to, co ti doporučila @makovaapanenka, které tímto děkuji za pomoc. Přeji Vám hezký den! J. :)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?