Hledám místo a potřebuju nutně radu!

Pořád váhám, jestli udělat svatbu letos, nebo až příští rok. Jsem takový plánovací typ a přijde mi, že je na to děsně málo času :D Většinu mám nějak vymyšlenou, ale stále to troskotá na místě a bez toho se prostě nehneme. Plánujeme mít asi 30 hostů. Už jsem si nějak ujasnila, co by bylo fajn, tak jestli byste měly nějaký tipy, tak budu hrooozně vděčná. Dost nešikovný je, že jediný, co máme tak nějak pevný, je datum v srpnu, kdy bývá nejvíc svateb. :/ Ale má pro nás význam, takže to jediný bych nechtěla měnit. Pak taky nevím, jestli se dá sehnat ještě fajn fotograf, který to nebude mít v srpnu plný (jedná se o pátek), zbytek se dá nějak vymyslet. Co myslíte? Ohledně toho místa bychom si chtěli pronajmout nějakou chatu/statek/něco hezkýho, žádný přehnaný nároky, jen by tam měla být kuchyň, měli bychom to mít jen pro sebe s přespáním z pátku a okolo klid a pěkná příroda, do hodiny od Prahy (při směru na sever i klidně o něco víc) a pronájem do 15 000. Třeba tohle je super, jen už zabraný: http://www.salajna.cz/. I tohle mě zaujalo, ale v srpnu dělají pronájmy jen na týden: http://www.statek-kokorinsko.cz/. Kdo mi poradí něco, co klapne, má u mě čokoládu nebo nějakou dobrotu dle výběru, už jsem zoufalá! ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě to určitě stihneš, ono se to zdá, ale když tak nějak víš, co chceš, tak se to dá zvládnout za pár týdnů, pokud všechno 10x nezměníš jako to mám já :-D Šikovných fotografů je určitě spousta a věřím, že nějaký mít volno bude když ji chcete mít ke všemu v pátek :) Jelikož jsem z druhého konce republiky, tak s místem neporadím, ale držím palce ;-)
Odpovědět
Já bych do toho šla určitě letos, navíc když toho máš už spoustu v hlavě! :-) My jsme se zasnoubili na Silvestra 2016 a váhali jsme mezi podzimem 2016 a jarem 2017 a z finančních důvodů to máme až letos na jaře, ale musím říct, že mě to docela štve... Za půl roku není problém vše naplánovat, navíc v euforii a radosti z plánování, teď po roce už to občas je otrava. Navíc stokrát měním už rezervované, nad vším váhám.. :-D Ještě k tomu když chcete pátek, určitě někoho seženete... Stačí tady pak hodit fórum s datem a fotografové a DJ-ové se budou předhánět. S místem taky neporadím, my máme svatbu v Ostravě, ale věřím, že najdete.
Odpovědět
Profilova fotka
@akemi4 Dobrý den, jestli máte jen datum...zkuste projet podobné stránky a oslovit příslušné matriky, jestli přijede oddávající na Vámi vybrané místo a myslím, že potom se toho nabízí spousta, samozřejmě netuším, zda je volno v termínu, který máte, ale třeba to klapne ...namátkou http://www.e-chalupy.cz/kokorinsko/ch... http://www.e-chalupy.cz/kokorinsko/ub... http://www.e-chalupy.cz/kokorinsko/ub... A kdyby byl potřeba fotograf, koukněte na mou práci, třeba to bude ono :-). Standa Matouš
Odpovědět
@knedlinka Mám většinu nějak v hlavě a myslím, že i vím, kde bych to hledala, takže jakmile budu mít potvrzené nějaké místo, tak už to bude „pohoda“ :D A děkuju za povzbuzení! :)
Odpovědět
@shigella Děkuju, takhle jsem se na to nedívala, hned jsem z toho míň nervózní :D Tak uvidíme, jestli najdu místo, tak do toho jdem :D
Odpovědět
@standamat Dobrý den, děkuju za tip, podívám se na to. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@akemi4 Neni zac a drzim palce, at Vam to misto vyjde! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?