Hledám levné místo pro hostinu - směr na Beroun/Rakovník

Moc prosím už nám vybouchlo druhé místo poraďte někdo . Je to tak těžké sehnat nějaký třeba rodinny penzion kde dobře vaří a nechtěj za to bůhví co ? Potřebuje aby tam bylo i ubytování . A bylo to směrem z Prahy na Rakovník nebo na Beroun . A ceny byli lidové :-D Moc děkuju ;-)
Odpovědět
1
2
Ahojky, my jsme to měli v Hořovicích v restauraci Na ranči. I jsme tam spali. Je tam kapacita ubytování pro cca 40 lidí. My jsme byli hodně spokojení, protože přístup majitele restaurace byl opravdu skvělý (nám totiž taky vybuchlo místo 3 týdny před svatbou). Na oběd jsme měli 30 lidí a na raut 60. U oběda jsme platili všechno, večer samozřejmě celý raut a z pití jsme platili pivo, víno, nealko a šampíčko. Za mě opravdu doporučuju, všem hostům hodně chutnalo a hlavně personál byl úplně úžasný, milý, i když po půlnoci už tam tolik lidí nebylo a tím pádem ani útrata, byly pořád velmi příjemní. Kdybys chtěla, pošlu Ti číslo na majitele restaurace.
Odpovědět
to marlen009 - může se zeptat na kolik tě to tam vyšlo? případně do soukromé zprávy;-) díky moc! plánujeme svatbu na příští rok v Praze a okolí a už jsem prošla několik restaurací, penzionu a ty ceny mě pěkně vyděsily...
Odpovědět
Mě napadá Nesuchyně, ale nevím, jak moc jsou drazí...
Odpovědět
Profilova fotka
@claimee Nesuchyně nepatri zrovna k nejlevnejsim, ackoliv my jsme tam byli hoooodne spokojeni a vubec nelitujeme, ze jsme si za neco priplatili.. ani nemuzu rict ze by byli vyslovene drazi, ale nabizeji urcitou uroven sluzeb a tomu odpovida adekvatni cena.. kdyby chtel nekdo konkretni info, tak pres SZ
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem to v Novém Jáchymově - je to cesta přesně mezi Berounem a Rakovnékem,je tu i na ně inzerce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,můžete se podívat tady na naši inzerci nebo na naše stránky,termín máme volný :-)
Odpovědět
@adetttka to jsme na tom stejne jsem z toho zklamana:(
Odpovědět
@pensiondiana dekuji prozkoumame:)
Odpovědět
@jitulka188 no my začínáme zvažovat, že se Prahy vzdáme a přesuneme to na hory - pocházím z Orlických hor a poptala jsem pár hezkých penzionů (ve stylu roubenek pro min. 40 lidí) a ceny jsou tedy úplně jinde (a to mně i lidi ubytují a bude vše na jednom místě, resp. obřad v kapličce na kopci a oslava v penzionu za kopcem, kde i většina přespí).
Odpovědět
Ahoj my měli hostinu a ubytování v penzionu Nový Rybník je to kousek od Dobříše a musím říct, že to vyšlo skvěle. Dobrá domluva, jídlo i servis a nebylo to drahé.
Odpovědět
@adetttka no to zní krásně :) mě by to taky nevadilo .Jen se bojim, že bysme tam dost lidí nedostali:( A nebo jim museli platit ubytování :((Například můj děda je nemocný má Parkinsonovu chorobu a noc v hotelu by nedal :(( v neznámé prostředí by se počůral a byl zmatený :(( Ale mohla bys mi napsat na kolik by to třeba vyšlo abych viděla ten rozdíl? :) To by se mi vyplatilo zařídit pro dědu s babi odvoz do Prahy.
Odpovědět
@misaw Ahoky děkuju , ale koukala jsem na stránky a svíčková za 130kč je fakt moc :( Ale je to tam krásné :))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
U nás na vsi je taková hospoda, Máryna, dělají tam utopence, nakládaný hermelín, a když možná přitlačíte, sehnali by někde maggi v kostce a udělali sekanou svíčkovou za sedm pětek... Pardon za moje vyjádření, ale neuměla bych asi poradit nikomu, komu připadá 130,- Kč za slavnostní jídlo - svíčkovou - fakt moc...My si to z těchto důvodů navařili sami, čili nám odpadla marže, ale rozhodně bych nehledala podle ceny, protože si myslím, že v určité míře na kvalitu vliv má. A přece jen chceme vždy pohostit naše blízké tak, aby byli spokojeni, nebo ne? Když se k té svíčkové přidá jen polévka a dort budete mít svůj, tak si myslím, že to nemůže vyjít tolik.
Odpovědět
@carmenz děkuji za rady velmi pomohou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adetttka ahojky, jsem na tom úplně stejně.. Jen s tím rozdílem, že já jsem z Prahy, hrozně si přeju mít svatbu přes víkend, jen se mi nechce dávat za pronájem statku 20 tis. a více :( TAk hledám taky nějakou normální obyčejnou chatu..Můžu tě poprosit o nějaký tip, zatím jsem nic pro 40 lidí nenašla.. Teda respektive našla pro míˇ, ale přítel mě straší, že tam neuděláme hostinu, páč nebude dost stolů :(
Odpovědět
Profilova fotka
@carmenz @jitulka188 no 130,- mi přijde teda taky docela dost, my měli selský talíř a vyšel na 85,- a svíčková byla za stejnou cenu v meníčkách a nijak sociální to nebylo... Je jasný, že na 5 hvězdičkovém zámku budou ceny jiné,ale vždy se dá najíst za lepší cenu a výborně :)
Odpovědět
@ferinka Moje řeč :) A kde jste měli hostinu ? vypadá to za dobré peníze ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulka188 Tady jak Vám psali v Dianě v Novém Jáchymově ;-) I jsem tam dělala,než jsem se zabydlela pár let doma s dětma :)
Odpovědět
@ferinka tam to vypadá pěkně , ale máme to moc daleko :/
Odpovědět
Tak jsme byli včera v jednom penzionu a katastrofa . Kdo by přemýšlel o penzionu pod červeným bukem Kladno nedoporučuji . Kvůli svatbě pro 40 lidí nezavřou hospodu a do salonu se nemáme šanci vejít i s kapelou atak...Takže absolutní neochota . :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulka188 jak to daleko,dyť je to přímo za Berounem směr Rakovník,já myslela, že hledáš tenhle směr??? Teď se dívám, že to máte Hostivicích,kamarádka tam měla taky svatbu a hostinu tady :) My to měli na Červeném Újezdě,ani nevím,jak jsme pak dlouho jeli,ale myslím že 40 min určo :)
Odpovědět
@jitulka188 Ahoj, o zářijovém víkendu 14.,15. máme dohodnutá jednání přímo na místě, tj. v penzionech v Orlických horách, tak uvidíme, jak to dopadne, do telefonu ti každý slíbí modré z nebe a určitě tu napíšu jak jsme dopadli. S tím dědou to je blbý, moje babi na svatbu vůbec nezvládne přijít (je jí 86 a reaguje na lidi podobně jako Tvůj děda), mrzí mě to, ale ani sestřinu svatbu před rokem nezvládla, tak ji alespoň pak navštívíme a ukážem fotky. Ale jen pro tip - zkuste penzion U Šimánků (menší kapacita lidí, spíš na letní svatbu - řeší to velkým stanem) v Kunčině Vsi, chata Radost (u Deštného v Orl.horách), penzion Jílovanka (Zdobnice) - vše Orlické hory.
Odpovědět
@zahorice Ahoj, o zářijovém víkendu 14.,15. máme dohodnutá jednání přímo na místě, tj. v penzionech v Orlických horách, tak uvidíme, jak to dopadne, do telefonu ti každý slíbí modré z nebe a určitě tu napíšu jak jsme dopadli. Ale jen pro tip - zkuste penzion U Šimánků (menší kapacita lidí, spíš na letní svatbu - řeší to velkým stanem) v Kunčině Vsi, chata Radost (u Deštného v Orl.horách), penzion Jílovanka (Zdobnice) - vše Orlické hory.
Odpovědět
Profilova fotka
@adetttka ahojky, moc děkuju za tip :)
Odpovědět
Doporučuji penzion Lika v Malých Kyšicích (cca 10 Km od Kladna). Minulý víkend jsme tam měli svatbu a bylo to naprosto perfektní - jídlo, personál,... A ceny velmi nízké v porovnání s ostatními restauracemi/ penziony. Na svatbě jsme měli 32 osob, takže hostina byla ve velkém salonku a kapela byla v malém salonku. Jinak při jednání s paní majitelkou nic nebyl problém a vše bylo, tak jak jsme si domluvili. Ani nebyl problém vlastní víno za korkovné a vlastní dort a koláčky.
Odpovědět
@katchik12 Ahojky ano ten se mi moc libí . Ale nelíbí se mi , že chtějí platit za pronájem a pokud si to dobře pamatuji tak 5500kč. Nikde jsem se s tim nesetkala. Nás bude do 40 lidí . Mohu se tě zeptat na kolik Vás to tam vyšlo abych měla představu ? Písni třeba do zpráv :) Moc by mi to mohlo třeba by se vyplatilo zaplatit ten pronájem . Moc děkuju ;-)
Odpovědět
@ferinka Ahojky jj je to 40 min . já potřebuji něco do 20minut tak ....Ale pořád ho máme v záloze :D
Odpovědět
@adetttka Ahojky děkuju za tipy prozkoumám to . A pak napiš jak jste dopadli ju ? :) Držim palce :)
Odpovědět
Ahoj, měli jsme oba salonky a za pronájem a přípravu jsme platili 3 000 Kč. Když jsme ale porovnali celkové nabídky od ostatních restaurací, tak Lika vzhledem k nízkým cenám za jídlo a pití vycházela nejlépe.
Odpovědět
@katchik12 Ahojky tak to je dobrá cena .A myslíš , že bysme se vešli do dvou salonku i s místem k tančení ?. Bude nás max. do 40 lidí . A jak je to tam prosimtě s tou výzdobou ? Mě poslali informační mail a tam psali výzdoba od 300-3000kč. To znamená co?:) Já mám svoji výzdobu myslíš že bych ji mohla mít ? A napadlo mě třeba nedovolej vlastní pití a neúčtují si třeba korkovný ? Osobně se tam zastavím až po dovolený tak jsem zvědavá . ;-) A co jste měli k hlavnímu chodu ? Já bych chtěla třeba panenku s brambůrkem. Tak by mě zajímalo jak to tam cenově vyjde . Moc ti děkuju ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?