Hezké místo pro svatbu na Litoměřicku a okolí, poraďte

Ahoj holky, prosím, hledám nějaké hezké místo pro svatební obřad a vůbec se nemohu rozhodnout. Nejprv jsem myslela v Budyni na hradě, ale když to tak vezmu, tak se mi to tam zdá takové malé a neútulné. Potom jsem uvažovala nad zámkem v Libochovicích, je to tam hezké, ale zase se mi nelíbí (když jsem se dívala na některé fotky), že si tam svatebčané nemohou sednout (většina bude už starší, tak bych ráda, aby si sedli) a ještě navíc je to dost daleko, tak ani nevím jestli by se jim tam chtělo jet. Tak jsem Vás tady chtěla poprosit jestli byste mi sem mohly hodit fotky z Vašich svateb a pomohly mi vybrat místo. Nejlépe Mělník, Litoměřice, Štětí, Roudnice (okruh do cca 25km od Hoštky). Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, a dívala jsi se třeba na Ploskovice? Je to na zámku, taky tam dost často jezdí z Litoměřic a okolí. Ptala jsem se na matrice v Litoměřicích a říkaly mi tam, že to stojí asi 5tis., na matrice ti taky poradí s volnými termíny. A myslím, že tam měli i židle na sezení pro svatební hosty. Tak to zkus, za to nic nedáš.
Odpovědět
Profilova fotka
Cau holky, na Ploskovice jsme taky koukali, je to krasne misto. Jedna vec nam tam ale hrozne vadila - svatby se tam delaji jen jedu sobotu v mesici a bezi to tam jak na prepazce v Tescu, mate pul hodiny cas na obrad, rychle ven, vyfotit se a vyklidit prostor protoze se do toho uz zase bude motat dalsi svatba. Podle meho by to mel byt vetsi relax a ne se honit jak o zavod, akorat by nas mrzelo ze jsme na sebe nemeli poradne cas. My jsme to nakonec vyresili vse na jednom miste, rodiny mame z vice koutu CR a vlastne i sveta a hrozne se nam libil Hotel Port v Doksech. Obrad budemem mit za tri mesice primo u brehu Machova Jezera, hostinu v hotelu a vsichni tam i prespime. Jinak preju hodne stesti!
Odpovědět
Ahoj, koukni na mé album, měli jsme svatbu loni v Ploskovicích a bylo to úžasný. Ostatní svatby jsme potkali jen v parku při focení, ale je to tam dost velké, takže není problém, na parkování taky dost místa. V sále si nesedli všichni (to asi není nikde), ale pro nejbližší rodinu a starší svatebčany bohatě stačilo. S těma termínama je to horší, ale bylo to mé vysněné místo, takže nebyl problém si vybrat. Už je mají na tento rok vypsané na http://www.zamek-ploskovice.cz/svateb.... Libochovice byla druhá možnost, mají tam myslím termíny jednou za 14 dní cena bude podobná, ale ten sál je takový nevýrazný,celý bílý, a zámek oprýskaný. V Ploskovicích se mi líbilo, že se zámek vejde na fotky celý. V Libochovicích také myslím dovolují focení přímo v jednotlivých místnostech zámku, to v Ploskovicích není, tam můžeš jen v sále, po schodech a dole pod schody v takové vstupní hale (mám na fotkách). Byla jsem v Libochovicích před pár lety na svatbě a nelíbilo se mi tam, že si nikdo nesměl stoupnout před takovou babičku, co tam hrála na klávesy, aby viděla. Ale ona stejně hrála příchod když už tam nevěsta dávno stála, takže jí to bylo na nic, když stejně nekoukala. Ale třeba už je tam někdo jiný.. V Budyni je hezký sál, ale na focení nic moc, jedna stěna a jedna brána. V Roudnici je hezká obřadní místnost přímo na úřadě a jedna známá měla obřad venku u Labe a domluvila se s nimi, že jí přijeli oddat tam, takže asi záleží na domluvě. Nejlepší je si případná místa objet a vybrat si podle sebe. Ale Ploskovice určitě doporučuju!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Brala bych taky buď zámek v Ploskovicích a nebo park u hvězdárny v Ltm. Nevím teda, jestli se tam dají dělat obřady, ale pokud ano, brala bych to všemi deseti. Ten park je kouzelnej, miluju to místo.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Děvčata děkuju, ty Ploskovice znějí hezky, ale zase 5 tisíc je moc, potřebuji rozpočet stáhnout na co nejméně to půjde. V Libochovicích za to chtějí 2,5 tisíce, v Budyni na hradě nic, ale nevím no, ta 2 místa mě moc neuchvátila, tak uvidím zda něco vyberu, protože je to zatím před partnerem přísně tajné (vzit si mě chce, ale je tu právě problém s penězi a nemalou hypotékou :( ) Na tom hradě v B. jsem jednou byla a právě se mi to tam moc nelíbilo, maličké a jak už tu padlo, nevýrazné a ty Libochovice, no, ještě popřemýšlím, času mám zatím dost, plánuji ji až na příští rok, abych pomalu dala všechny věci dohromady a partner pak nemohl nic namítat :-D
Odpovědět
Ahojky :) My budeme mít obřad právě v Libochovicích a cena není bohužel 2,5tis, ale 4 630 Kč. Jestli to tam někdy stálo 2,5, tak to jistě už pár let bude. Cena v Ploskovicích je podobná, ale má to přesně ten háček, který jsem tu už četla....a podle zkušenosti kolegyně z práce není na obřad ani půl hodiny, ale frčí to tam á 20min. Myslím, že s tím se na zámcích potkáš všude, že se budou míjet svatby.... Pokud jde o Mělník, tak to vím jen z doslechu od známé, že pokud tam budeš mít svatbu, tak tam musíš udělat i hostinu a pronájem je snad ještě dražší než v Libochovicích a Ploskovicích. My jsme shodou okolností z Polep, takže do těch 25km do Libochovic se vejdeme jen tak tak a nad jiným řešením jsem přesto ani neuvažovala....v Roudnici je sice moc hezká obřadní síň na úřadě, ale už jsem tam byla tolikrát při více příležitostech než jen svatební obřad, takže by to pro mě nemělo to správné kouzlo :) Tak ať dobře vybereš :)
Odpovědět
Ahoj, my jsme zvolili Ploskovice. Na obřad a focení uvnitř mi matrikářka řekla, že máme půl hodiny a focení v parku, kolik chceme. Před námi tam byla slečna ptát se na obřad v parku u hvězdárky a poslali ji dost neslušně .... Vím, že dělají i obřad na Hradě v Litoměřicích, ale neoddávali Litoměřičtí, takže asi záleží na tom, přesvědčit někoho, kdo k tomu má pravomoce, aby ti na to místo obřadu dojel. Hostinu se aktuálně rozhodujeme mezi Kolibou, Roosveltem a Vinárnou Hrad. Byli jsme se ve všech 3 najíst a nejlepší kuchyň rozhodně Vinárna Hrad. Na nabídku cen čekám ještě na Kolibu. Nemáte některá zkušenost?
Odpovědět
@martinka007 Ano v parku u hvězdárny to jde, svatba už tam byla, ale pokud vím tak tam nechtěli přijít z matriky, novomanželé si museli sehnat církevního oddávajícího. Bylo to tam ale opravdu kouzelné :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?