Hezká místa na svatbu na Liberecku?

Ahoj zeny:) v srpnu se budu vdavat a prosim o vase tipy a zkusenosti s vdavanim na liberecku. Ziju v zahranici takze bohužel nemuzu projet vsechny mista osobne, takze budu moc vdecna za každý prispevek. Moje přání je se vdavat treba nekde venku v parku, na ranči nebo nakyho pensionu v prirode. Budeme mit i zahranicni hosty takže idealni by bylo mit obrad, hostinu a spani na jednom miste nebo hodne pri sobe aby se nemuselo jezdit sem a tam a vsichni si to mohli uzit:) zatim pocitam ze nas bude max. 80 lidi a minimalne pulka se bude muset ubytovat. Pri nejlepsim okoli Jablonce, Liberce.
Odpovědět
Profilova fotka
Tvrz Krassa ( Osečná ), atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Vloni jsem takhle pomáhala hledat přesně to samé také nevěstě ze zahraničí. Na úrovni toho na Liberecku moc není. Kousek od Liberce hotel Jítrava v nádherném prostředí. Ranč Malevil. Kousek odtamtud v Českém Ráji je zámek Hrubá skála, servis i ubytování na úrovni. Zámek Humprecht, ubytování, oslava a raut v penzionu Ort pod zámkem. Zámek Sychrov a ubytování v penzionu na Vyskeři, tam je to ale trochu nižší kategorie. Nádherné obřady jsou venku na hradě Valdštejn. Ale pokud ještě nemáte nic zamluveno, budou mít ještě volno?
Odpovědět
@trbolova Jeee dekuju moc:) no prave ze jsem zasnoubena teprv dva tydny takze jeste misto vybrane ani zarezervovane nemame. Myslite ze by s tim mohl byt velky problem a ze bude uz ted vetsina mist rezervovana?
Odpovědět
Profilova fotka
@andygaga Obávám se, že tomu tak muže být. Ale pokud se Vám některé z těch míst líbí, určitě jej zkuste kontaktovat, třeba budete mít štěstí. Držím moc palce :-)
Odpovědět
Doporučuji ranč Malevil, letos jsme tam měli svatbu a byli jsme spokojeni, krásné prostory jak uvnitř tak okolí :-)
Odpovědět
Ranč Malevil už volné místo nemá jen v polovině července a to je brzo. Zitra se jedeme podivat na Farma Vysoka v Chrastave tam by se nam to asi moc libilo a v pondeli na Tvrz Krassa do Osecne tam je to taky velice lakave. Tak pak napisu jak se nam libilo:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Tak nakonec se budeme brat na Tvrz Krassa a uz ted se nemuzu dockat. Je to tam nadherny!
Odpovědět
v Lázních Bělohradě v resortu Tree of Life****s vše na místě, obřad v lesoparku v altánku, oběd i večerní grilování s DJ a parketem bomba, možné i ubytování, já s manželem jsme měli novomanželské apartmá ( postel s nebesy) bomba...za mě doporučuji všem. Mám i kontakt na paní přímo z hotelu kdybys chtěla , udělá kalkulaci, vše zajistí. Měla jsem i míň nervů....
Odpovědět
@helenka293 děkuju mockrát za typ, ale už máme zarezervovanou Tvrz Krassa v Osečné a je to tam fakt krásné:) Hezky den:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@andygaga Můžu se zeptat, jak jste byli na Tvrz Krassa spokojení?
Odpovědět
Napis mi prosimte email at mame jednodussi komunikaci:) Andrea.gazikova@seznam.cz S pozdravem Andrea
Odpovědět
My měli obřad u kostela v Bedrichove (krásné místo) a hostinu taktéž v Bedřichově v restauraci La Pasta. Restaurace na hostinu pojme max. 50 lidi, večer na raut se jich vejde víc. Nádherné prostředí (vsechno dřevěné), opravdu prvotřídní jídlo (nejlepší svíčková v zivote), při dobrém počasí dělají gril venku (je tam venkovní posezení), což působí moc dobře a opět je jidlo skvělé, k dispozici jsme po celou dobu měli bowling.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@andygaga Dobrý dne, mohla bych vás rovněž požádat o informace ohledně svatebního dne v Tvrzi Krassa? :) Děkuji za Vaší odpověď. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, až si vyberete místo, rádi dodáme chybějící inventář - svatební elegantní židle Chiavari, potahy na židle satén neb stretch, kulaté jídelní stoly, ale také DJe na svatbu, ozvučení svat,obřadu, párty stany, nebo pro děti skákací hrady a jiné. Více viz web. S pozdravem Kotolnik Jan PARTY SERVIS
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?