Help se svatebním místem kolem Ústí nad Labem...

Ahoj, plánuji svatbu a chtěla bych poradit... Jsem z Ústí nad Labem a hledám místo poblíž (klidně kolem Teplic, Děčína, atd)... Dívala jsem se na internet ale moc míst jsem tu nenašla... Chceme svatbu pro max. 25lidí, nic velkého... Moje představa je nějaká stodola nebo statek s výzdobou v rustikálním nebo boho stylu... Žádný zámek ani hrad... Chtěla bych obřad i hostinu na jednom místě... Víte o něčem? Budu ráda za každou reakci... PS: našla jsem na internetu SAWMILL- stará pila (u Hrobu), nemáte někdo zkušenost? http://sawmill.cz Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lowerka to místo znám, ale nikdy jsem si nemyslela, že by to uvnitř mohlo vypadat takhle krásně =-) Jinak v okolí toho tolik není, vím o Perlové vodě, penzion NA stodolci,v Brananech je Selský dvůr, hezká je i restaurace na koupališti Ressl a slyšela jsem i o stodole, ale nedohledala. ;-)
Odpovědět
@laire Děkuji :-) Ten obrázek co jsem přiložila byl jenom příklad toho jak by to mohlo vypadat... Jinak ten SAWMILL je v odkazu a uvnitř to vypadá celkem hezky... Problém je že třeba na Černodolském mlýně nám řekli že pod 70 osob to o víkendu nedělají... Jenže chceme malou svatbu na nějakém kouzelném místě... Kde jste měla svatbu? A víte něco o Velichově? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lowerka my svatbu ještě neměli, jsme ve fázi plánování. ;-) My budeme mít větší část hostů z Prahy tak hledám i v té lokalitě a zatím vede Modrý mlýn, ale podrobnější informace budou podávat až po sezoně. Líbí se mi i Škvorecký dvůr nebo Statek Zápy. Nikde jsme nebyli osobně takže pořád zvažuji :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my jsme také o SAWMILLU přemýšleli, ale trošku nás odradilo pár věcí.. Jednak samotný pronájem za 20 000,-.. Pak chybí venkovní terasa/posezení (musíš si zajistit stoly/stan apod..) a není tam ubytování. Je to v podstatě jen stodola.. Jídlo, obsluhu musíš pořešit jinak.. (nabízejí to taky, ale přijde mi že za hodně). Jinak jsme už byli rozhodnutí, že si pronajmeme nějakou chatu v Krušných horách http://www.starahrackarna.cz/, ale v naše termíny byly plné :( doporučuji tedy velmi dopředu :)
Odpovědět
co panství Velichov
Odpovědět
@nestlek uz nam odesali... Myslela jsem ze je v tom alespon nejaky vybaveni... Tak to je pekne blby... Nechce se mi rozhodne zarizovat nabytek, dekoraci a vymyslet nejaky posezeni... To at si nekam strci... Na ustecku je toho hrozne malo... Skoro nic...
Odpovědět
@evickah11 Nad tim jsem taky premyslela... Ale zajimalo by me jak se to pohybuje cenove... Chceme malou svatbu... A taky jestli jsou schopni udelat vyzdovu v rustikanim/boho stylu... Nevite nekdo? Mate nekdo zkusenost z Velichovem?
Odpovědět
Profilova fotka
@lowerka heleď vevnitř to asi zařízený bude (židle+stoly), to už jsme nezkoumali, ale když chceš být venku v létě, tak si myslim, že tam nic není.. Pro nás to byla prostě vyšší cenová.. Jo v Kuršných a obecně na ústecku je to bída bíd, stodoly žádné..
Odpovědět
No mame to v planu na zacatku zari, a to je jeste krasne tak jsem si to predstavovala venku... A je to cenova uroven vyssi tedy... Nemate nekdo predstavu kolik vychazi takhle pro 25 osob Velichov?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?