Havlíčkovi Sady-grotta

Ahoj, mohu se zeptat jestli tady měl někdo svatbu. Kolik stojí obřad a tak... Nějaký dobrý fotograf? Ve kterém období je toto místo nejkrásnější? Nemáte pár fotek? Jak daleko je to od parkoviště?(Teprve tam jedeme za 14 dní se podívat::)) Aby tam došli babičky:) Nějaké užitečné informace? Jaké šaty myslíte, že se tam hodí? Děkuju moc všem Bára
Odpovědět
Ahoj, jak to dopadlo? Grotta se mi hrozne libi, ale myslela jsem, ze tam mesto svatbu nedovoli. Nedavno jsem ovsem narazila na fotky, ze se tam jedna svatba, cca pred rokem, konala. Pokud jste Grottu nakonec vybrali, budu rada za jakekoliv informace. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatby se tam myslím konat můžou. Parkování není slavné - jediné velké parkoviště je dole u Lidlu (nebo co to je), nahoře nic...takže všichni musí krpál nahoru třeba ve vedru. To by jeden důvod, proč jsme ji zavrhli. Nejsem si jistá, kdy tam ty popínavé rostliny začnou zelenat, my tam byli na konci července. Pokud chceš slunce a světlo, tak vše stihnout i s focením tak do 16.00 dle roční doby, potom začnou stíny. Šaty by se sem asi hodily antické a splývavé, ale taky uvidíš, jaké ti vůbec budou slušet. My jsme se tam fotili po obřadě, který jsme měli úplně jinde, viz moje album.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?