Svatba v Hájenke v Kozmicích - zkušenosti

Ahoj, měli jste či plánujete svatbu na Hájence v Kozmicich? Prosím o tipy na catering, hudbu, ... a jak jste to měli s usazením hostů-vevnitř venku? Obecné rady? Děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj. Přidávám se k dotazu :-) Máme svatbu 22.6.2019 v Hájence. Doufám,že bude pěkné počasí a budeme moct sedět venku - máme v plánu postavit party stany :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@bambula3101 Ahoj, prosím tě, tak jaká byla svatba na hájence? Byli jsme se tam včera podívat, místo nádherné, jenže mají volné termíny až na rok 2021, tak mě zajímá, jestli to čekání za to stojí :-).
Odpovědět
Ahojky. Za nás úplně skvělá! Hostům se taky moc líbilo. Bylo nás 65, takže jsme měli venku velký party stan. Majitelé velice ochotní, skvělá domluva, takže za nás nejlepší místo jaké jsme si mohli vybrat :) My si u nich zamlouvali termín v únoru 2018, svatba byla teď v červnu. Je o ní velký zájem :)
Odpovědět
@bambula3101 No tak to je super, to rada slysim :-). A jak jste resili obrad? Meli jste ho na hajence? Pokud ano, prijel oddavajici s matrikarkou z Hlucina? Po telefonu mi pani z matriky sdelila, ze v soboty oddavaji nejpozdeji ve 12:00 a na tve pozvance jsem si vsimla, ze jste meli svatbu az od 15:30. Taky bych radsi odpoledni svatbu prave..jen raut a zabava :-)
Odpovědět
@klara252 psala jsem zprávu 😉
Odpovědět
Ahoj, byla nádherná. Místo i majitelé úžasní. Obřad jsme měli v červnu na místě ve čtvrtek ve 12hodin. Nás bylo 34 a pak od rautu plus 10. Oběd vevnitř a pak se sedělo venku pod party stanem a aji vevnitř, kdo jak zrovna chtěl. Doporučuji JK catering z Mokrých Lazců (Obecní dům).
Odpovědět
@veronikakel ahoj, moc dekuji za reakci :-). Jako jo, asi to taky udelame v hajence. Ted zvazuji, zda je lepsi zvolit ctvrtek v roce 2020, nebo si zamluvit sobotni termin v roce 2021. Byla pro vas ctvrtecni svatba v pohode? Nebrblali moc hoste, ze si musi vzit dovolenou?
Odpovědět
V říjnu 2019 jsme všem zvaným, kteří měli byt na svatbě o tom řekli a nikdo problém neměl, jestli za zády jo, to nevím, ale nikoho takového v rodině ani přátelích nemáme. Takže datum svatby si určitě vyberte podle sebe, ne podle reakce druhých 😉 je to váš den
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, můžu se zeptat jak jste řešili tu odpolední svatbu? Děkuji moc za informaci!
Odpovědět
@michaela_skotnicova ahoj, psala jsem zprávu 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@veronikakel Dobrý den, mohu se zeptat kolik vás svatba v hájence cca vyšla pro těch 34 lidí? A matrika chtěla nějaký poplatek za obřad?
Odpovědět
Zdravím! Plánujeme svatbu na Hájence v Kozmicích a uvažujeme, že si pronajmeme párty stan. Zatím se nám nepodařilo sehnat ten správný. Mohly byste mi, prosím, doporučit dodavatele, od kterého jste měly párty stan vy? 🙂
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Holky, jaká je kapacita hájenky? Party stan nechceme a chceme být pouze v hájence, kde nás bude 45 a budeme i tančit. Vejdeme se?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zkusím obnovit téma..měl tam někdo v posledních letech svatbu? Jaká je cena pronájmu? A je stále možnost vlastního cateringu atd? Dekujii
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?