Golfový klub Osyčina v Dobrikove u Chocne

Ma nekdo skusenosti se svatbou v Golfovem klubu Osycina v Dobrikove u Chocne? Moc dekuji za pomoc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem koukala a moc se mi toto místo líbilo. Bohužel pro nás je to malé :-( http://www.gko.cz/menu/sluzby/svatby-...
Odpovědět
Ahoj, my tam máme svatbu 22.5.2015 a zatím jsme s jednáním spokojeni.. Dá se hodně domluvit, vaří z kvalitních surovin. Je to všechno nové a hlavně čisté zázemí . Máme obřad přímo na hřišti a pak raut... :-) Jak se chovají k Vám ? Nějak jsi s nimi jednala?
Odpovědět
Dekuji vsem za informace. Jeste jsme s nimi nejednali ale chceme udelat svatbu take na hristi a pak raut v penzionu. Prave me zajima jidlo, cenik, jednani atd. Planujeme svatbu v Cervenci 2016, takze zatim koukame na vsechny moznosti.
Odpovědět
Jídlo máme 290,-/osoba, spaní je 350,-/osoba (kapacita 19 lůžek) jinak oddávat nás bude matrika Choceň a těm by jsme měli platit jen 1 000,- (paní matrikářka je super milá ).. Dá se u nich udělat zábava - golf s trenérem to je kolem 2 000,- pro cca 12 lidí... atd.. tak ať se vám daří :)
Odpovědět
Dekuji moc za informace Elieerben :) Cena 290KC za osobu je na obed, veceri a nebo raut? Jaky je vyber jidel? Udelaji take vyzdobu? Ja tedka bydlim mimo CZ proto tolik otazek :) Moc dekuji.
Odpovědět
290,- za raut nebo oběd(co si vybereš) my máme raut, je v tom společná polévka,gril.maso,přílohy,saláty i ovocné,omáčky,přípitek a ne-alko ... Výzdobu udělají, ale já si povezu věci svoje a jen mi to naaranžují :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?