Golf resort na Čeladné nebo ve Velkých Karlovicích v Lanterně na Vyhlídce

Zdravím všechny, hledám místo pro naši svatbu. Chtěli bychom něco pěkného, čistého, kde dobře vaří, žádný selský ani venkovský styl, spíše něco více nóbl ;) Zatím jsme se byli podívat na Čeladné v Golf resortu, tam je v restauraci pěkně řešený prostor, ale podle fotek jídel na internetu mám vážné obavy o jejich kuchařské schopnosti. A pak jsem našla hotel Lanterna - restaurace Vyhlídka ve Velkých Karlovicích - ta je na úrovni, ale zase mají kulaté stoly a to bych asi nechtěla, aby seděli lidi po 4 u samostaných stolů. Neznáte někdo podobně pěknou restauraci v okolí Frýdku Místku (tak do 50 km) ?
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem ted na jedne svatbe tady: http://www.horizontresort.cz/ jak moc nobl to je nedokazu asi posoudit, zkus se podivat:o)
Odpovědět
Ahoj, mám reference ze dvou svateb, co byly v Horizontresortu a nejsou moc pozitivní....ale prostředí je to nádherné, fakt! Výhled na hory, sál krásný, my jsme také uvažovali o hostině tam, ale nakonec jsme zvolili jiné místo. Mě se strašně líbilo U Fandy (http://www.u-fandy.cz/) pěkný sál, welness, bowling a výborné jídlo! Akorát já jsem chtěla ubytování rpo všechny hosty a tam bylo tak pro 40 max. Ale jinak bych do toho šla :-)
Odpovědět
Ahoj, my jsme byli na svatbě na Beltine hotelu. Je to v Ostravici musím říct, že to bylo úžasné. Měli to v jejich kolibě. Vážně výborné jídlo i personál. Zkuste :-) U Fandy to znám, ale určitě bych to nenazvala nobl stylem :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?