Gardepark Olomouc

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo zkušenosti se svatbou v Gardenparku v Olomouci?
Odpovědět
@money Ahoj, Gardenpark jsme zvažovali na svatební hostinu, prostředí je moc hezké, restaurace i možnost velké přilehlé zahrady, kde se dá uspořádat i svatební obřad. Možnost ubytování v pěkných pokojích. Majitelka působila příjemně, tedy pokud mohu soudit z jednoho setkání. Nakonec nás odradila cena..vše je zpoplatněno od čísníků až po stavbu dřevěného podia na zahradě, kde by hrála kapela a byl prostor k tanci. Takže jsme nakonec zvolili jiné místo, přijde mi, že dost hřeší na hezké prostředí ...cenově je to výrazně jinde než na jiných místech (dost předražené), která jsme obešli. Tak asi tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malw a můžu se tě prosím zeptat, kterou variantu jste zvolili místo Gardenparku?
Odpovědět
Ahoj, také jsem asi před 2 týdny řešila Garden park a když mi paní poslala cenovou nabídku tak mi to taky připadlo celkem drahé. Nicméně jsem potom komunikovala s paní i po telefonu a když jsem řekla, že máme určitý rozpočet tak mi potom řekla, že není problém se do něho vejít. Takže oproti cenové nabídce v emailu jsem se dostala na cenu výrazně nižší a byla to cena včetně jídla, pití, výzdoby, pronájmu prostor i obřadu. My jsme měli 3 varianty a tato je zatím nejlevnější. Určitě bych se zkusila s paní domluvit pokud máte daný rozpočet, zdála se mi velmi ochotná.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanule169 Ahoj, a myslíš, že by bylo troufalé tě poprosit o zaslání cenové nabídky, kterou Vám poslala, abych mohla srovnat?
Odpovědět
@money Vybrali jsme restauraci Jízdárnu.
Odpovědět
Profilova fotka
@malw A v Jízdárně se dá udělat i obřad? :)
Odpovědět
@money Majitel Jízdárny říkal, že jedna či dvě svatby tam měly i obřad. Vedle restaurace je menší salonek, kde se dá prý obřad uspořádat. Ale jen pro malou svatbu. Ale na obřad to není žádné výjimečné místo, salonek jako kdekoliv jinde. Takže tam bych do obřadu nešla :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?