Fojtství Oldřichovice - aktuální zkušenost?

Ahoj holky, našel by se někdo, kdo zde měl v poslední době svatbu a mohl mi podat nějaké info? Webovky nemají, fb nemají (nebo se mi nepodařilo najít). Viděla jsem tam pár svateb a moc se mi to místo líbí. Zajímala by mě zkušenost, ceny, jídlo, kolik dělá pronájem atd. Případně něco v podobném stylu v rádiusu Těšín, Třinec a přilehlé vesnice :-) (Pension Mlýn v Ropici znám, je tam krásně, hlavně venkovní prostory mají kouzlo, ale v našem termínu už bude zima). Děkuji :-) V.
Odpovědět
1
2
Nikdo nic? =-)
Odpovědět
Pořád nikdo? :-.
Odpovědět
@ashka Hm to je fakt s tím cateringem... Já mám zase opačný problém, můj bývalý bude mít ve Mlýně svatbu příští týden :-D Ale on to nebyl nějaký zásadní bývalý...to až ten po něm :-D A ten se ženil před měsícem, naštěstí jinde..Já bych z toho blbý pocit neměla, ale zas si říkám, že když budeme zveřejňovat nějaké fotky, tak si naši společní známí budou ťukat na čelo...Safra no...mě se moc líbí ten styl tam. Pak mě napadl Fridrich v Těrlicku, ale dál už by se mi jezdit nechtělo...
Odpovědět
@ashka Asi že jo, já tam viděla na fotkách takový hlavní sál s trámy, ten se mi líbil a nějaké opravené pokoje. Ale koukám na ty židle a ty se mi teda fest nelíbí :-D Ani ve Fridrichovi ale ani v té krčmě...já jsem deformovaná svou profesí :-| Ovečka už je asi zbytečně daleko, počítám že to celé bude max do osmi devíti večer, takže ideální by byl ten Mlýn, co se polohy týká. Jinak rok dopředu je pro mého chlapa nereálné něco plánovat. I měsíc :-D No snad to nějak dopadne...
Odpovědět
Ahoj, kamarádka tam v červenci měla svatbu. Je to nádherná usedlost samozřejmě, měla také catering aj paní na výpomoc s výzdobou, měla velkou svatbu. Jen paní, která to tam hlídá je trochu zvláštní. Bylo to trochu dražší, ale už nevím kolik .... místo na spaní pro rodinu je tam také, i v blízkosti jsou penziony nějaké. Já budu mít menší svatbu, na mě je to moc velké, ale pokud máš velkou svatbu, tak doporučuji :)
Odpovědět
@evelune Děkuji za zprávu :-) My právě taky nebudeme mít velkou...počítám že cca 20 lidí, max 30. Někde jsem se dočetla, že tam je malý i velký sál...Ale možná, že i ten malý je velký :-D
Odpovědět
@kikwita je, tak při takovém počtu si myslím, že ty oldřichovice jsou až moc velké! :D Já budu mít 50 lidi :) Ano, je tam nějaký menší sál myslím, ale trošku chlaději tam bylo, pokud je to ten který myslíme, ale nejsem s jistá, jen jsme ho viděli. Tak asi bude lepší zvolit něco menšího :D
Odpovědět
@evelune :-D aha, no tak nic....nebo příště :-D Nemůžu mít všechno, že....
Odpovědět
@kikwita Přesně tak, nemůžeme mít všechno :D Představovala jsem si také něco jako Fojtsví a nakonec budu mít hostinu v jídelně, kde se pořádají tábory :D Ale přijde mi to tam super, příroda, krásné udolí, nikde nikdo, naprostě soukromí, tak si myslím, že si to užijeme o to víc, doufám teda :D :D
Odpovědět
@evelune To víš, že jo :-) Hlavní je, aby jste se všichni dobře bavili a vládla dobrá nálada... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj když jsem mrkala, kde bychom to udělali my tak mi padlo do oka rekreační středisko u Haliny, kde jsme už jednou na svatbě byli, je to fajn mimo hlavní cestu. Z venku možná nic moc, ale uvnitř to bylo super, a moc dobře vařili. Navíc dostali k dispozici několik ubytování v ceně.
Odpovědět
@guzu Děkuju moc :-) Vypadá to velice příjemně, ale asi už maličko z ruky pro nás...uvidíme, jestli něco seženeme blíž, jinak přidávám na seznam :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, nemáte někdo náhodou nějaké aktuální info, kolik stojí pronájem? Díky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, my tam budeme mít svatbu příští květen.Mám pocit, že budeme platit 10 000 za pronájem prostorů a 7000 za ubytování(pro cca 20lidí). Je to tam všechno nové, zrekonstruované. Svatba bude pro cca 80 lidí. Catering je potřeba zajistit si svůj, ale to my jsme přivítali s otevřenou náručí. x-)
Odpovědět
oprava, nájem velké stodole je 16 000, ubytování pro 24lidí 7400
Odpovědět
@evelune a to je prosím kde?? taky něco hledám v třinci a okolí, a u haliny je to plné až do konce října už:(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@marypka Ahojky Marypko, prosím tě mohla bys mi doporučit nějaký catering v blízkosti Fojství? a jak jsi byla spokojená, měla jsi svatbu na fojství? Děkuji Paja.
Odpovědět
@slunickopajs Byli jsme moc spokojeni, protože jsme si opravdu všechno museli zařídit sami. Paní správcová je vždy přítomná v objektu, at uz jde o pátek, sobotu, či neděli. Je to fajn, kdyby se něco dělo, něco potřebuješ(žebřík, ktrej nevíš kde mají).... poradí a přinese. Prvně jsme se báli toho, že nás tam bude "kontrolovat" ale člověk o ní fakt nevěděl. Catering jsme měli tak, že jsme si zařídili kuchaře, moc šikovného, toho nejlepšího, známého(ve zprávě mohu doporučit) a kamarádky pro něj k ruce. Byl to záhul, ale zvládli to. Každopádně na Fojství tam doporučují nějaký Třinecký catering(kterej to tam zná a dělá to tam často), klidně bych do něj šla(kdybychom na to měli peníze).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, my mame tiez uz rezervovany termin na Fojtstvi na 7.7.2017. Mimochodom rezervovali sme vyse mesiac dozadu a uz sme boli 7my rezervovany termin na leto 2017, takze doporucujem sa poponahlat :) rezervacia je zatial nezavazne a v polke rijna ma pani volat pre potvrdenie a zlozenie zalohy 3000. Inak u Haliny sa mi to pacilo na ubytovanie hosti co sa nevlezu na Fojtstvi, ale ked vravite ze su tam tiez svadby tak to bude asi plne :/ kazdopadne keby mal este niekto tip na catering tak privitam:) pre nas to bola podmienka, mat vlastny catering. Rozmyslala som aj nad cateringom z polska, neni to tak daleko a polsku kuchynu mame moc radi, neviete o niecom?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Aktualni info : na rok 2017 od kvetna do zari plno. Ani jeden volny termin :-S
Odpovědět
Ahoj holky, taky tam máme příští rok svatbu. A teď hledám catering. Taky jsem slyšela ať zkusíme polsky...ale nemám s tím už vůbec žádne zkušenosti :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
Ahoj můžu se teda zeptat kolik rtam teď stojí nájem?
Odpovědět
@evelune Ahoj, mohu se zeptat, jaké místo máš na mysli? Děkuji
Odpovědět
@morysatko ahoj, na rok 2018 je to 17 tis. od pátku do neděle :) plus je možnost 25 míst ke spaní, celkem 7400/noc (při obsazení všech míst).
Odpovědět
@exceptio Existuje iný kontakt ako telefón? Nepodarilo sa mi nájsť.
Odpovědět
Profilova fotka
Víkendy na příští rok os května do září jsou plné :-|
Odpovědět
@leja121 mám jen telefon, jinak Fojtství je potřeba řešit hodně dopředu (my jsme rezervovali víc jak rok dopředu, a to už tehdy nebyly termíny co jsme původně chtěli)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu se zeptat jak je to tam s úklidem?
Odpovědět
Zdravím, máme ve Fojtství svatbu tohle léto. Nemáte prosím některá zkušenost a kontakt na dobrý catering z okolí? Uvažovali jsme nad Třineckým cateringem, ale ten má v náš termín obsazeno. Díky za každou odpověď :-)
Odpovědět
@evelune Prosím, prosím, kde? :) Plánujeme velmi přírodní svatbu, takže nějaký takový prostor přesně hledáme!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?