Farma Heroutice - zkusenosti

Ahoj, vyberame miesto pre nasu svatbu a farma Heroutice je podla tlefonatu s majitelom zatial velky kandidat. Radi by sme vsak vedeli nejake skusenosti inych parov/hosti atd. Na internete sa mi nedari nic dohladat (pokial viem svatby zacali organizovat az od tohoto roku). Budem vdacna za akykolvek pozantok.
Odpovědět
Ahoj, nám se Heroutice také líbili, nakonec jsme se ale rozhodli pro jiné místo. Určitě se tam zajeďte podívat, na FB stránkách mají i hodně fotek ze svateb co měli letos. Provozní je příjemný a celkově to na mě působilo jako pohodové prostředí pro svatbu, kde si můžete vymyslet cokoliv. Snaží se do objektu hodně investovat, tak to pro příští rok bude zas o level lepší ;)
Odpovědět
@anicak_p jj schodzka je zajtra, tak uvidime ako sa nam bude pacit. Ja som citala nejake hororove story o inych miestach ako bolo vsetko ok pri domlouvani a potom pocas svatby problemy, alebo pri plateni ... takze rada by som mala aspon nejake potvrdenie ze dojem je spravny. Vo vybere toho mame viac, uvidime co sa zapaci a ako to bude cenovo vychadzat :). Mozem sa opytat cos te si vybrali vy?
Odpovědět
Tak to bohužel nemůžu posoudit, byli jsme jen na schůzce ale působili na nás dobře, záleží co očekáváte, my jsme hlavně nechtěli nic svazujícího kde je vše jasně nastavené bez vlastních možností. Nakonec jsme vybrali Hulín je sice ještě dál od Prahy, ale počítáme s tím že všichni přenocují ;)
Odpovědět
@anicak_p tam sa ideme pozriet v utorok :)
Odpovědět
@daluma91 Hulín je super, my se hodně rozmýšleli mezi těmito dvěma, cenově vyjdou podobně, ale každé místo je úplně jiné. My šli nakonec cestou venkovního prostoru a modlím se aby bylo pěkně, jinak se uvnitř ušlapeme .... (ano je varianta párty stanů, ale já si jí nepřipouštím, bude pěkně!! ) :D Napiš pak jak jste se rozhodli ;)
Odpovědět
@anicak_p Tak nakoniec farma. Videli sme aj ine veci, najviac sa nam pacila farma, Hulin ma bohuzial volne len v pre nas nie tak dobre terminy, takze hlavne kvoli tomu (ani sa tam nejdeme pozriet, pretoze zaciatok kvetna ani koniec zari nechceme)
Odpovědět
@daluma91 super volba, nám se tam také líbilo, bylo to hodně na tesno se rozhodnout :) My máme rezervovaný termín od července a měli pár posledních to je pravda. Heroutice si určitě užijete podle vaší představy přišli nám hodně flexibilní ;)
Odpovědět
Me se tam taky moc libilo. Je super, jak si tam clovek muze udelat v podstate co bude chtit a je to i paradni misto v pripade destiveho pocasi. Ja jen vaham kvuli cene, protoze 50.000 za pronajem mi prijde docela dost. Ale uvidime
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?