Existuje to?

Holky, hledáme místo na svatbu, které bude tzv. Vše v jednom - obřad, hostina a ubytování, pro cca 30 lidi, ale ve vlastní režii. Takže žádný hotel, zámek, penzion. Existuje vůbec něco takového??? Bylo by to až na červen 2019, takže času ještě dost. Nejlépe okolí Berouna, ale i Rakovník, Plzeň, Příbram, Praha, Kladno, rádius tak 50-60 km. Moje představa - Chaloupa/stodola/objekt s venkovním/vnitřním posezeníˇ pro 30 lidi, oplocení kvůli dětem, kuchyň a ubytování (nemusí být nutně pro všechny) Moc moc prosím o nějaké tipy. Děkuji mnohokrát 😘
Odpovědět
Ahoj, my se letos bereme na Statku Blanik (statekblanik.cz), hodka od Prahy. Pronajimas si jen misto, jinak je vse v tve rezii. Okoli i statek je naprosto kouzelne, obrad budeme mit na louce u statku. Na spani je tam 54 mist, je tam bazen, hriste pro deti, ... kdyztak mi napis zpravu a dam ti vic informaci :)
Odpovědět
Doporučuji http://www.zameksvojsin.cz/svatby/ Je tam vybavená kuchyně vč. lednice a nádobí, spaní v patře, krásný park okolo.
Odpovědět
Ahoj. Cca 40min od Rakovnika v Brezanech. http://www.statekbrezany.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Místo ti neporadím, jen upozorním, že na místo mnohdy není času dost. Spousta míst je zamluvená na více jak rok dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
Času moc nemáš, já zamlouvala zacatkem září na červenec a spousta míst už bylo zabrane. A chaty budou kromě svateb zabirat i treba rodiny na dovolené
Odpovědět
Určitě není dost času. Já byla zamlouvat na konci kvetna místo a měli volných už jen pár termínů. Pokud chces nějaké pěkné místo, počítej s tím, že ho chce hodně lidí a tak bych tam šla co nejdřív. Kamarád se chtěl ženit na vysněném místě a volal tam v červnu a mají tam příští rok už úplně plno a v roce 2020 už jen 5 volných termínů.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte na mapu svatebních míst celé ČR na mém webu. A pokud budete hledat i nej Dje, mrkněte na můj medailonek zde :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?