Elegantní restaurace v Praze na svatební raut

Ahoj nevěsty, hledáme se snoubencem restauraci v Pze, která by byla v okolí Pařížské ulice a dal by se v ní uspořádat svatební raut. Dále ale uvítáme i tipy na restaurace mimo tuto lokalitu ale v Praze. Bude nás padesát a rádi bychom, aby všichni seděli v jedné místnosti pohromadě. Dále bychom chtěli, aby restaurace měla prostor pro taneční parket. Restaurace by měla být elegantní a vkusně zařízená. Pro inspiraci přikládám pár fotek. První dvě fotografie jsou luxusnější a třetí dle mého nejvíce odpovídá realitě, kt můžeme najít. Zkoušela jsem restaurace Soho, villu Richter apod. a tyto místa jsou opravdu drahá. Hledáme něco levnějšího. Pro příklad Soho je 250 000 Kč za celou restauraci a my máme na restauraci třetinový rozpočet. À propos Letenský zámeček, který odpovídá popisu, tak tam nám vadí, že by nás všichni okukovali z přilehlé zahrádky a Žofín garden mám poptanou. Moc vám předem děkuji za doporučení & užívejte si svatební přípravy!
Odpovědět
Profilova fotka
@loverosie Dobré dopoledne, ta první fotografie je přímo z Letenského zámečku. Rozhodně se nebojte, že by Vás okukovali hosté ze zahrádky, ta je přes cestu a nahoru se (do prostor zámečku), když je akce, nikdo nedostane. Rozpočtově i prostorově byste se vešli.
Odpovědět
Profilova fotka
Letenský zámeček by byl top. Co Ballroom v hotelu KIngsCourt třeba nebo hotel ARIA (Coda Restaurant - mají i střešní terasu)?
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo ještě http://www.zlatapraharestaurant.cz/cz...
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Zlatá Praha by byla pěkná, ale obávám se, že by se to nevešlo do rozpočtu :-( @loverosie Ještě mě napadl sál Bocaccio v Grand Hotelu Bohemia (finanční podmínky ovšem k ověření).
Odpovědět
Profilova fotka
Pálffy Palác (www.palffy.cz), Terasa U Zlaté studně (www.terasauzlatestudne.cz), Boscolo (prague.boscolohotels.com), Restaurant a hotel Nebozízek (www.nebozizek.cz), restaurace Art Nouveau (www.francouzskarestaurace.cz), Sarah Bernhardt Restaurant (www.hotel-paris.cz), Augustine Restaurant (www.augustine-restaurant.cz), restaurace Mlýnec (www.mlynec.cz), restaurace Le Papillon (www.palaishotel.cz), Restaurace Le Grill (www.grandmark.cz/restaurant-le-grill), Salabka u Botanické zahrady je na svatbu krásna (www.salabka.cz), Villa Voyta (ww.villavoyta.cz)
Odpovědět
@svatbaspribehem Moc a moc děkuji za doporučení a podporu stran okukujících lidí! To jsem potřebovala. Vím, že fotografie byla z Letenského zámečku. :-) Je to tam krásné!
Odpovědět
@sierral Moc ti díky! Souhlasím, Letenský zámeček by byl top. Držte palce, aby měli volno!! Díky za další doporučení, ale mají drahé nápojové balíčky. :-(
Odpovědět
@leorin Také moc díky za tipy a Tvůj čas, co jsi věnovala odpovědi! Většina z nich jsou dražší a u Nebozízku se nám nelíbili interiér. Ale každopádně ještě jednou moc děkuji za doporučení, na všechny jsem se mrkla a alespoň jsem si udělala přehled. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@loverosie Tak pak dejte vědět, jak to dopadlo :-)
Odpovědět
@svatbaspribehem Jasně, dám! Díky za zájem! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla prostory našeho elegantního Restaurantu Dolce s krbem a dvěma salónky na Praze 6. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně. .
Odpovědět
@dolcevilla Moc vám děkuji, jdu se mrknout!
Odpovědět
Článek se načítá
Ještě přidávám informaci v případě, že by někdo hledal zpětně v našem vláknu: Letenský zámeček má nově od 2017 30 000 Kč za pronájem!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?