Doprava z místa obřadu na oslavu autobusem

Holky poraďte ;-)) Máme obřad v místě mého bydliště a následnou svatební oslavu zase v místě mého nastávajícího. Je to cca hodina cesty - přemýšlím, že bychom objednali autobus, aby se už z kostela jelo nějak pohromadě a ne každý zvlášt v autě a i by to bylo lepší stran odvozu (kdo bude chít přespat, tak může přespat v hotelu). Měly jste to tak některá? Pak ale nevím, kde by svatebčané nechali auta - u kostela? Ale jak by si je pak vyzvedli? Anebo pro každého zvlášť máme poslat auto - ráno bychom se sešli (jako moji svatebčané) u nás na snídani a pak už jeli svatebčané do kostela pohromadě? (já bych teda jela autem)..mám už z toho hlavu jako balón :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xlostris Nám jel taky autobus a ušetřilo to spoustu chaosu s auty... Řekli jsme svatebčanům, kdo chce, může jet autobusem nebo vlastním autem. S tím že ti, kdo jeli autobusem se ráno nechali někým přivézt buď ke mně nebo k manželovi domů a autobus pak vyjížděl od manželova domu s jeho půlkou, dojeli pro mě a u nás se naložila moje půlka rodiny a jelo se na obřad a pak na hostinu. Měli jsme 90 lidí, větší část jela busem a kdo chtěl, tak jel svým autem, ne všichni chtějí být odkázáni na bus. Na večerní rozvážky jsme pak měli domluvené známé s auty. Já a manžel jsme samozřejmě jeli autem s rodiči...
Odpovědět
@gabrielkaada Díky ;-) On je totiž ještě problém v tom, že rodiče (kde teda bude ráno i snídaně a odkud pojedeme) bydlí u lesa, kde máme úzkou příjezdovou cestu a autobus tam asi nedojede...musel by zastavit kousek dál u hlavní cesty, je to pěšky jen cca 10 minut, ale přece jen to jít v podpatkách anebo kdyby nedejbože pršelo...Ale je fakt, že mi ten bus přijde pak na tu cestu mnohem lepší, už se lidi můžou bavit, něco popít.. 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?