Doprava a parkování ve Viničním Altánu v Praze

mužu se zeptat Vás, které jste měli svatbu ve Viničním altánu, jaka je k němu doprava, a zda-li se tam dá dostat autem? máme v rodině i starší osoby a bojím se toho, aby nemuseli šlapat pěšky. Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
najdi si tu starou diskusi, hodně se to tam probíralo. Jinak šlapat musí tak jako tak, jen si vybreš jestli dolů nebo nahoru. A hlavně do areálu není povolen vjezd. (teda loni nebyl).
Odpovědět
diky ja to uz studovala, ale prave jak se to v te Praze vsechno meni, parkovani na povolenky a tak, tak jsem chtela nejakou aktualni informaci. :-)
Odpovědět
lnln, parkovani v Praze 10 je porad mozne na ulici, parkovani pouze pro rezidenty a placene pro navstevniky ma Praha 2,3 a snad 7. Akorat ted vsichni, co nezaparkuji na Praze 2 parkuji na Praze 10, takze se priprav na to, ze to nebude jednoduche. Jestli mas svatbu v sobotu a bude hezke pocasi, tak bude vetsina lidi na chalupe a pak je to ok.
Odpovědět
jak radí zvalentová, podívej se do stávající diskuse, je to tam popsané dostatečně, nic se nezměnilo ;-)
Odpovědět
Ahoj já byla v Altánu před měsícem, nahoře jsou modré zony, takze tam nezaparcis, ale dole se da parkovat v ulici hned vedle zastavky tramvaji, je to do altanu po rovine a pak lehce do kopce a nakonec schody... Ale doporučuju starší lidi vyhodit nahoře a sejít dolu a ostatní at zaparkuji dole tam je maly parkovistatko a pak za Vama dojdou.
Odpovědět
Teda aspon tak to budu delat ja 14.6.:-)
Odpovědět
my jsme tam jeli směrem z francouzský, parkovali jsme v okolních ulicích. zhora mi to přijde lepší než zezdola z vršovic. když jdete do altánu, tak jdete z kopce. navíc ten kopec není tak prudký jako z těch vršovic.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
kacie • Včera v 19:14 Ahoj holky, nikde jsem nenašla tuto diskuzi, tak zakládám nové téma. Rozhodli jsem se s partnerem pro obřad ve Viničním altánu, ale dozvěděla jsem se, že je problém s parkováním, jelikož nás do objektu vůbec nepustí. Podotýkám, že ani jediné auto s postiženým, což mě dost nadzvedlo. Nicméně máte někdo podobné zkušenosti s Viničním altánem? Kde jste parkovali vy? To že nebude nějaká svatební kolona aut už vůbec neřeším, ale musím nasměrovat všechny vozy, kde zaparkovat :-| Nahoře na Pze2 jsou zóny a ve Vršovicích vůbec netuším kde, aby to nebylo daleko pro starší svatebčany :( No nevím, jestli to tedy byla správná volba, ale máme s tímto místem spojené celkem hodně, takže jsme se ani moc nerozmýšleli - o parkování jsme se dozvěděli až náhodou, mnohem později, když bylo již vše sjednáno :-S Díky za rady escabarajito • Včera ve 21:38 ahoj, tohle téma už tu několikrát bylo, taky jsem jedno zakládala. budeme mít svatbu ve viničním altánu letos v srpnu a s parkováním jsme taky měli problém. holky odsud mi poradily, že vedle gröbovky je taková široká ulice kde neparkuje moc aut. nevím teď z hlavy jak se ta ulice jmenuje, mám to v práci v pc, tak když se mi zítra připomeneš, tak ti ten mail přepošlu. kdyžtak mi napiš do IP abych na to nezapomněla.jinak jsme se tam byli podívat a ta ulice je docela dost široká. myslím že tak deset patnáct aut se tam vejde. obzvlášť v létě, kdy jsou všichni pryč ;-)
Odpovědět
kacie: Možná Tě nemožnost vjezdu do Havlíčkových sadů nadzvedla, ale všude je to přece napsané. S parkováním a nevjezdem je to ve spojitosti s altánem známá věc. Já jsem si to přečetla tady na diskuzi dřív, než jsme altán zvolili jako to pravé místo, dále jsem se s tím setkala na stránkách altánu a když jsem volala na matriku a zamlouvala termín, hned mi to sdělili do telefónu. Pak jsem ještě s partnerem byli 3x na matrice a pokaždé nám to znovu řekli a dali nám to i vytištěné. Zbytečně Tě to nenadzvedává, s tím nic nenaděláš :-| . Jdi si někdy obhlídnou ulice kolem altánu v době totožné s vašim obřadem, jak je to tam s parkováním. Budeš mít reálnou představu :-)
Odpovědět
Ahoj Mirca, skutečně mě na toto neupozornili po tel. na matrice. Nicméně jediné, co já teď řeším, jsou 4 výrazně staří svatebčané a 1 tělesně postižený. Doufala jsem, že alespoň 1-2 vozy povolí, zvláště máme-li pro 2 vozy invalidní značku. O mě nejde, klíďo půjdu pěšky, tohle fakt neřeším. Jen mi jde úplně nejvíc o vozíčkáře. No nevadí, nejak to vyřeším s Vršovicema.
Odpovědět
Ahoj Kacie: Myslela jsem, že sis o altánu zjišťovala vše, když jste se rozhodli mít tam svatbu. Já jsem pročetla celou diskuzi, takže jsem věděla o této skutečnosti. My nikoho invalidního nemáme, ale jak bylo psáno v této nebo jiné diskuzi o altánu, někdo tam snad měl vozíčkáře a psal, že svatebčané pomohli a nebyla to žádná hrůza. Vždyť tam není nějak extrémní terén a pokud jsou na vozíčku, tak to zvládnete v pohodě a ti starší půjdou holt pomalinku. Ono, téměř všude musíš pár kroků ujít pěšky, byť jenom z parkoviště. Ber to z té lepší stránky - máte svatbu na hezkém místě, né někde v obřadní síni, tak něco za něco ;-) . Dáte si větší časovou rezervu a vše v pohodě zvládnete, neboj. Chodníčky jsou tam v pohodě :-) .
Odpovědět
Ahoj Mirca: nene, po pravdě jsem tu nic nepročítala před tím, než jsme zvolili místo. My máme altán cca 30min pěšky od domova a velice často tam chodíme na vínko, burčák nebo jen tak na procházku do parku apod. - taková srdeční záležitost. Čili když jsme volili místo svatby, bylo to téměř jasné. Jediné, kam jsem volala, byla matrika kvůli volnému místu. Viniční altán mi rezervovala ségra. Nicméně, já neřeším to, že tam nemůže vjet kolona, to jsem věděla, leč mě na to neupozornila matrika, ale nevadí, já řeším to, že i když máme vozíčkáře, nepustí tam ani jeden vůz - myslela jsem alespoň k vile. Chodníčky jsou sice v pohodě, ale dost terénní a táhnout vozík do kopce, či z kopce (a ubržďovat) žádný med, to znám z vl. zkušenosti, když jsme jezdili na procházky. Nevadí, vyřeším si to nějak jinak. 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Kacie, určitě to zvládneš ;-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?