Doporučili byste svatbu v Šejdorfském mlýně?

Profilova fotka
Ahoj, znáte nebo měli jste někdo svatbu v Šejdorfském mlýně? Je to u Havlíčkova Brodu. Můžete doporučit?
Odpovědět
ahoj, Šejdorf znám a můžu doporučit na 100%. Já jsem tam sice svatbu neměla, ale vím, že se tam dělají opravdu nádherné svatby. Je tam velká zahrada, kde se koná obřad, oběd je v restauraci a odpolední veselice zase na zahradě pod party stany... Dělala jsem na svatby na Šejdorfě seminárku, tak to mám docela zmáklý ;-) Je tam samozřejmě i mokrá varianta (obřad může být v mlýnici). Pan majitel se hodně snaží, aby ty svatby byly opravdu dobré, když si tam člověk přijede domluvit svatbu, tak mu může dát i kontakty na osvědčené dodavatele (květinářství, fotograf, hudba, cukrárna,...), se kterými má zkušenosti a ví, že dělají dobře (já jsem na jeho doporučení měla dort a to byla taková lahoda, že nic nezbylo :-N ) Na jejich webu jsou fotky ze svateb, takže se tam můžeš mrknout, jak to dělají, každá svatba je jiná, protože se snaží maximálně vyjít vstříc snoubencům ;-) Jenom bych doporučila se tam informovat s dostatečným předstihem protože zájem je velký - majitel doporučuje tak v listopadu... Jestli máš ještě nějaké dotazy, tak klidně piš ;-) Když na to tak koukám... to je ale agitka :-N Ale ono je to tam fakt super :-D
Odpovědět
Jo - abych to upřesnila - svatbu jsem tam neměla, ale měli jsme tam několik rodinných oslav, takže mám zkušenost i s tím ;-) Dělají tam výborné grilované masíčko x-)
Odpovědět
Profilova fotka
chaarleene, moc dekuju, uz jsem myslela, ze se nikdo neozve :-) My meli v planu obrad v Heralci a pak tam hostinu :-| Ale ten obrad tam vypada taky moc pekne :-) Nevis zda ta cela vyzdoba, ty potahy na zidle atd. si musime zajistit sami? Ja na to prisla na strankach jedne dodavatelky kvetin ... Jinak jestli se jeste muzu ptat, maji tam normalne otevreno kazdy den, jde si tam zajit treba na obed, nebo je to jen vyhranene na takovehle akce? dekuju moc :-)
Odpovědět
mají otevřeno denně, pan majitel tam bydlí, takže ho tam zastihneš téměř nepřetržitě. Celou výzdobu mají pod palcem oni - tj. zeptají se tě, jestli chceš potahy na židle a když řekneš, že ano, tak je budeš mít. Ty si vlastně jen "nadiktuješ", co chceš a oni to udělají. Květinovou výzdobu tam instaluje květinářka (pokud se nepletu)... Mají i party stany, které pronajímají "za hubičku". Na odpolední raut je udělané posezení venku, je tam i parket, takže se tam dá tancovat. Kromě jídla tam dávají přímo k těm stolům i chladicí box s nápoji (takže si není potřeba chodit do výčepu). Je tam velký gril, kde dělají točí výborné uzené kýty, teď nově tam má gril i na "normální" maso. Pro případ horšího počasí je tam salonek. Jedna z posledních vychytávek, se kterou se mi majitel chlubil - zatloukl do země dřevěné špalíky, aby se svatebčané jednodušeji srovnali na "srdíčkovou" fotku ;-) Jak on sám říká - pracuje na tom, aby tam ty svatby byly co nejlepší. Co se týče obřadu (pokud byste se teda rozhodli ho tam mít): spadá to pod matriku v Havl. Brodě, paní matrikářky jsou ochotné a milé, takže není problém to s nima domluvit (nedávno měly "výjezd" na lyžařskou sjezdovku, kde musely šlapat kus pěšky a vůbec jim to nevadilo). Obřad buď dělají na tom parketě - takže jakoby "klasicky" - stojí oddávající, před ním snoubenci, za nima svědci a hosté sedí na židličkách, nebo snoubenci můžou sedět na zahradní houpačce - oddávající je pak vyzývá, aby si dali svůj první manželský polibek a první manželské zhoupnutí. A jak už jsem psala, je tam i možnost obřadu v mlýnici (v případě třeba špatného počasí). Když tam přijedeš se zeptat, tak ti pan majitel řekne, jaké jsou možnosti, ukáže ti různé výzdoby, které už tam měli, ukáže ti třeba i různé dortíky a tak - má tam docela dost fotek. Má i zpracované různé možnosti, jak by mohla vypadat svatební tabule. Já jsem si to všechno vyslechla v rámci přípravy na tu seminárku, takže vím, jak to má vymakané :-D Trvá to skoro hodinu, než ti vyloží všechny možnosti a tak. Má i dost dobrou představu o cenách a pokud se nepletu, tak víceméně garantuje cenu na 1 hosta... (ale teď si nevzpomínám, kolik to přesně bylo). Takže by tam nemělo být žádné nepříjemné překvapení na konci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je super :-D Jsi hotova kniha :-) Doufam, ze to nevyznelo jako urazka :-D :-D :-D To bych si nedovolila :-) No ja doufam, ze bude v kvetnu teploucko, tak to jsi me potesila i s tim parketem a posezenim venku, ze neni problem :-) Ty pochazis nekde pobliz?
Odpovědět
jojo, já jsem z HB... Pan majitel je známý známých mých rodičů, takže jsme tam měli asi 6 různých rodinných akcí, pak jsem na to psala tu seminárku, takže vím :-D Minule mi majitel říkal, že zrovna nedávno byla svatba a hrozně lilo - takže měli ty party stany "nalepené" na hospůdku, kapela byla na takovém krytém chodníčku u hospůdky a zábava pokračovala, i když bylo ošklivo... Výhodou je i to, že tam je penzionek, takže se tam dá i přespat...
Odpovědět
Profilova fotka
kazdopadne dekuju ;-)
Odpovědět
není zač :-)
Odpovědět
Profilova fotka
znám"! A je tam moc fajn.Byl jsem tam na jaře pozván na pomoc stavby ohniště a kamenné zdi,která nám dala dosti zabrat,proto věřím,že ji návštěvníci obdivují.Také jsem přidal ruce k dílu k vytvoření mistrovského díla nad tímto nádherným ohništěm.Jistě jste si povšimla krásných dlohých kamenů zasazených do země. Majitelé jsou super lidi a dosti jim fandím.Doufám,že po novém kroku do života se nic nezmění a budou stále pohodě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
vladulk • Dnes v 18:54 Ahoj holky, ráda bych se zeptala zda některá z Vás měla či bude mít svatbu v Šejdorfském mlýně. Děkujiii Vl.
Odpovědět
vladu, já jsem tam pár svateb zažila, takže jestli máš nějaké otázky, tak sem s nimi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vlaďko už jsem ti odepsala do IP :) Chaarleene ahoj :) když jsi tu - moc děkuju za skvělý tip! svatba tam byla úžasná.... :) ;-) jsem tvoje vděčnice :) !!!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, moc děkuji za Vaši péči - informace jsem už dostala od Hehen - děkuji mnohokrát, už jsme rozhodnutí, že svatba bude v Šejdorfu :-)). zatím pa....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
ahoj, chtěla bych se zeptat těch co měli svatbu v šejdorfském mlýně, kolik jste měli zhruba lidí a na kolik vás to vyšlo. Nemáme moc velký rozpočet. Děkuji. ;-)
Odpovědět
ahoj asi píšu trochu pozdě. Ale tato diskuze mě celkem zaujala:-))) Je to tam i cenově dostupné. Chtěli bychom svatbu ale jen s pár přáteli nic velkého jen cca 10 lidí :-)))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Ahojky, asi neprozradíte ty ceny, co? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, my budeme mít v Šejdorfu svatbu v létě 2015. Cena na osobu 1300-1500 Kč podle jídla atd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojte, já a manžel jsme měli svatbu na šejdorfském mlýně v létě 2014. Tak jsem se rozhodla že se s vámi podělím o náš zážitek. Svatbu jsme si užili a vzpomínáme na ni, ptz jsme si řekli že si to nenecháme zkazit ale co bylo den před svatbou!!!!!!! Dlouho jsme hledali místo poté jsme našli toto, dříve na to byli špatné recenze ale změnili potom pronajímatele tak jsme šli do toho, vše jsme měli rezervované dlouho dopředu. Měli jsme tam jak obřad tak hostinu a raut i ubytování, jelikož nám přijeli pár kamarádu z Anglie, rodina od manžela ze Slovenska a pár známých z Prahy tak jsme potřebovali vše najednou. V Šejdorfu nám vyšli vstříc se vším, slibovali že ubytování bude, pokoj pro novomanžele, absolutní klid na obřad i na hostinu, nekuřáckou svatbu prostě vše!!! A jdeme k věci. Dva dny před obřadem nám přijela rodina ze Slovenska, přijeli na ten Šejdorf, tam jim oznámili že pro ně nemají místo, i když penzion jsme měli rezervovaný už půl roku, natož nic nechtěli udělat, dokud jsem tam nedojela a neudělala trochu bordel. Tak říkáme ok. Pak den před svatbou co jsem tam šla vše zkontrolovat a dovést květiny, tak se pan Koudelka zeptal jestli bych nemohla přijet v den svatby az v 9 do našeho svatebního apartmanu že tam má někoho ubytovaného ( i když jsme ho měli zaplacený) tak teda říkám že teda opravdu ne, at si tam spí kdo chce ale v 7 až tam dojedu bude připraven pokoj! No a nakonec další věc, jelikož před svatbou jsme měli spát odděleně tak manžel už noc před byl tam a udělali si malou rozlučku s rodinou, kde se jeho maminka nějak dozvěděla že restaurace v den naší svatby bude normálně přístupna veřejnosti! A pan Koudelka že to prostě bude tak a ne jinak. Takže jsem zaplatila za pronájem 17tisíc, jenom za pronájem a chodili mi tam cizí lidi v restauraci, kouřili mi tam i když jsem měla nekuřáckou svatbu a moji svatebčané chodili kouřit ven!!! Jo a málem by jsem zapomněla pana koudelku nedoporučuji jako DJ, nevěnoval se tomu, něco tam pustil a nebyl u toho třeba dvě hodiny, když za ním opakovaně šla moje sestra pro vyhlášení her absolutně nic!! Tak holky hodně štěstí
Odpovědět
A u nás to teda vyšlo na 1500 na osobu
Odpovědět
@pajula1 ahoj nevím jestli pozdě, ale nás to stálo 17tisíc pronájem a pak 1500 za osobu
Odpovědět
@berkova28 Ahojky, děkuji za odpověď, ale budeme to mít za 3 týdny u Vodníka Slámy v Háji ve Slezsku
Odpovědět
Dobrý den všem nevěstám, dovoluji si přidat i svůj příspěvek a oponovat paní. Nedejte se zastrašit :-) S manželem jsme se brali letos v květnu. Na svatbě jsme se spolu domlouvali v polovině ledna 2015 (většina míst se rezervuje minimálně rok předem). Hned jsem volala do Okrouhličky, protože jsme oba z Havlíčkova Brodu. Spíš jsem byla ale smířená s tím, že nebude místo, protože je Šejdorf vyhlášený!!! Zkušenosti mám i s předešlým majitelem a provozovatelem a ten se s panem Koudelkou a jeho týmem nedá absolutně srovnávat. Od prvního zvednutí telefonu nám byli pan Koudelka, žena a floristka paní Slováková na 100% k dispozici. Ať jsem volala nebo psala v kteroukoliv denní dobu, vždy mi přišla odpověď ihned. Při osobních schůzkách bylo vše v přátelském duchu a s ničím nebyl problém, a to, co jsme si řekli, také tak bylo. Pokud vím, tak během svateb je restaurace veřejnosti normálně přístupná. Na to jistě i upozorňují a podle toho se můžete zařídit. Den před svatbou jsem si v klidu vše navozila do přístupného a připraveného novomanželského apartmánu. Penzion byl taktéž připravený na pár přespolních hostů. Nám bohužel 3 týdny před svatbou odřekl hraní náš DJ a proto jsme poprosili pana Koudelku, zda by nám nemohl hrát on. My měli od 15h do 20h živou kapelu a od 20h nám byl k dispozici pan Koudelka, který s námi trávil celou dobu až do pol 4 do rána a věnoval se nám. Co jsme chtěli, to zahrál. Opravdu vám mohu toto místo doporučit. Nikdy nebudu litovat, že jsme se brali právě tam. Vše bylo perfektně připravené, přesně tak, jak jsme si řekli při schůzkách, nikdo si na nic nestěžovat, všichni byli nad míru spokojení. Personál vstřícný, nápomocný, usměvavý. Kdybych mohla hodnotit známkou jako ve škole, tak bych všem dala 1 s hvězdičkou a 3x podtrhla. Nemám námitek. A.K.
Odpovědět
Ahoj holky....nemuzu jinak, nez reagovat....na Sejdorfu jsme meli svatbu loni v zari......jak na potvoru lilo cele dopoledne a kousek odpoledne....byla jsem nestastna.... Hned po prijezdu me pan Koudelka uklidnoval, ze mam byt v klidu... Ze vsechno udelaji tak, aby to byl ten nejkrasnejsi den v nasem zivote......A JAK REKL, TAK BYLO......obrad se konal nakonec pod pergolou, ktera byla v mziku tak krasne pripravena, az mi prechazel zrak... Den byl uzasny.....vsichni delali, co nam na ocich videli....kvetinova vyzdoba od pani Slovakove predcila me ocekavani...byla jsem dojata a nadsena z kazde chvilky naseho dne D... DJ pan Koudelka hral perfektne....nevolila bych nikoho jineho....presne se trefil na nasi notu, takze se vsichni vyborne bavili... Nic nebyl problem...vsichni byli velmi vstricni...kdyby to slo, tak bysme svatbu zopakovali.... a jedine tam... :-) Jeste ted mam slzy v ocich....splnili nam nas velky sen..... A bylo to podle nas i nasich hostu bez jedine chybicky.... A cenove? Bylo to mene, nez uvadely nevesty vyse.... A musim rict, ze jsme se nijak neomezovali.... ;-) takze za nas.... DOPORUCUJEME NA 100% Hodne stesti!!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@eldaal Ahoj, moc se mi toto místo zalíbilo. Mohla bych se zeptat kolik jste měli hostů a jak to vyšlo cenově? jsme trochu omezení ve financích :-) Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@kristy0706 kdyz jim napises poptavku sestavi ti predbezne rozpocet. Budeme tam mit pristi rok svatbu a zatim jsem mile prekvapena jak se nam venuji uz od zacatku c jsme se o to misto zacli zajimat. 😊 moc se na nas dem tesim, protoze verim ze jsme v rukou profesionalu kteri se o nas postaraji:-)
Odpovědět
No... Přiznám se,že předběžná kalkulace mě trošku vystrasila,ale na svatbě jsme měli 66 lidí a vyšlo nás to kolem 60000,- je v tom ubytování pro cca 15 lidí,koně,holubičky, raut, sladký stůl( ten doporučuji), hudba ( hrál nám pan Koudelka) toho taky doporučuji...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristy0706 Pokud se tam chceš vdávat tak mají rezervace už i na 2017 my už dokonce máme svatbu v páteční termín... kalkulace ze začátku vyděsí ale věřím tomu že pak skutečnost bude mírnější. Každopádně kdyby všichni jednali takhle na rovinu a byli takový jako Koudelkovi tak by tenhle svět byl krásnej. Moc se na to těšíme. Jen musíš brzy dopředu rezervovat termín. Je o ně neskutečný zájem :-).
Odpovědět
Děkuju moc za rady...už jsem tam psala, tak jsem zvědavá na odpověď :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?