Dolní oblast Vítkovice

Dobrý den, máte někdo zkušenost - ať už z pozice svatebčanů či z vlastní svatby? Zvažujeme, zda mít obřad normálně na radnici a v Dolní oblasti se jen fotit a nebo to tam sfouknout celé... Info na webu není zcela aktualizováno, tak mě zajímá, jak je to s organizací, cena a obecně - zda byste do toho šli znova? Díky.
Odpovědět
Taky jsme to jednu dobu zvažovali, obřad v DOV. Přece jen máme to za rohem, Vítkovice milujeme a nahoře v Bolt Tower jsme se zasnoubili :). Mám ale takový dojem, že jsem někde četla, že už tam obřady nedělají... bohužel žádný zdroj k tomu k dispozici nemám. Vyřešíme to nakonec tak, že obřad bude na terase Hotelu Jan Maria, což je bývalý důl. Do Vítkovic se pak přejedeme fotit.
Odpovědět
@knoflikarka právě, taky se mi zdá z toho, co tam píšou, že už se dělají jen na Landeku a tam za to chtějí spoustu peněz a nemáme k tomu takový vztah jako k DOV - zasnoubení v Bolt tower muselo být super..:) (já mám pro změnu zas vytetováno ma noze :-D ) a vy v tom Jan Maria budete mít všechno? Četla jsem na to pozitivní recenze, ale my chceme mít právě hostinu jinde...
Odpovědět
@shigella Jo, taky jsem to tak někde četla. Zasnoubení bylo skvělé :-) . V Jan Maria bude všechno - obřad, hostina, ubytování. A bowling pro svatebčany, právě když my se pojedeme fotit do Vítkovic. Obřady jako takové samostatně asi nedělají... Landek jsme taky zvažovali, ale chtěli jsme vše poblíž nebo nejlépe na jednom místě a tam by byl problém s ubytováním...
Odpovědět
Profilova fotka
V DOV se obřady dělají pořád, tedy alespoň v loňském roce :) V září jsme tam natáčeli obřad i následné focení. Zajišťovali to přes nějakou agenturu, která obřad zařídila i na úřadě, a měli dokonce dvě místa, pro případ, že by pršelo, což se nakonec i stalo, ale i tak byl obřad krásný. Mělo to svou atmosféru. Pak jsme točili další svatbu, která celá komplet proběhla na Dole Michal. To bych taky doporučila, tam to bylo super! Ne každý to "zkousne", ale jde to :) Mrkněte na náš profil, je to svatba Karolíny a Karla, a pak Lenky a Lumíra.
Odpovědět
@momentum moc děkuju, videa jsou úžasná. Obě svatby vypadají skvěle a z vaší strany super práce. Nikdy mě nenapadlo chtít i video, ale teď nad tím budu přemýšlet. Nevíte náhodou, přes jakou agenturu to měli? Ráda bych se poptala na možnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella není vůbec zač. Málokdy něco komentuju, ale ta místa byla prostě skvělá! :) A díky za pochvalu, jsme rádi, že se Vám naše videa líbí. Snažíme se dělat maximum. Mohu poslat ještě odkazy na dlouhá videa, pokud byste měla zájem. Agenturu zjistím, napíšu Karolíně hned a ozvu se Vám. Hezký zbytek víkendu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nevím, jak letos, ale loni se v Dolních Vítkovicích svatby dělaly, vdávala se tam sestřenka v pravé poledne v ten nejteplejší letní den. V tom železe a betonu to bylo v takovém počasí peklo na zemi :-D Kolik taková legrace stojí si nejsem jistá, ale mám pocit, že říkali okolo 10 tisíc (bez záruky)
Odpovědět
@agtari děkuji. ;-) nakonec máme zamluvený Důl Michal a jsme z toho nadšení
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella Dobrý den, pokud byste se chtěli inspirovat fotografiemi z Dolu Michal, můžete se podívat do této galerie http://www.sencak.com/gallery/wedding.... Obřad byl jinde, ale kolekci fotek jsme realizovali právě v interiérech a exteriérech Dolu Michal. Příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?