CZ&SK Místo svatby 1.7.2017

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, potřebovali bychom poradit s výběrem místa na svatební hostinu, ideálně Moravskoslezský kraj, nebo sever Slovenska, může být i Polsko kolem Tater, Nowy Targ.. Hledáme příjemné místo (spíše v přírodě, než ve městě) s kapacitou přes 100 hostů ve venkovském stylu a s kvalitní kuchyní. Perfektní pro nás je např. Mlýn vodníka Slámy http://www.uslamy.cz/cs/sluzby/svateb..., ale ten už je na 1.7.2017 bohužel zarezervován. Víte o takovém místě, prosím? Budu vám neskonale vděčná za všechny tipy :-) Narci
Odpovědět
Profilova fotka
@narcisa_winer ahoj, my mame na Fojtstvi Oldrichovice pri Trinci. Kuchynu tam teda nemaju, my mame vlastny catering. Ale viem ze si dost holky pochvaluju Grunt 135 tiez tam niekde :)
Odpovědět
Ahoj doporučuju hotel Freud na Ostravici, sice to není až tak v přírodě, ale je tam luxusní kuchyn, zahradka kde jsme meli obrad a navic tam maji dva saly, ktere muzete oba vyuzivat.....my meli cca 90 hostu a nikdo se netesnal :-)
Odpovědět
Chtěla bych se zeptat taky uvažuji o svatbě v hotelu Freud. 1.7.2017 Budeme mít asi 45 lidí a nechceme je tam ubytovávat. Všude už mě štvou ty podmínky. Ráda bych tam měla jen hostinu a obřad a pokoj pro nás dva. Když jste tam svatbu měla, funguje to takhle? Pak jsem ještě uvažovala Čeladná u Holubů, ale docela se bojím té ceny. Jak to vychází v tom hotelu Freud?
Odpovědět
Profilova fotka
@bbubble Díky za tip, vypadá to dobře, ale asi bychom se tam nevešli - s kolika hosty počítáte?
Odpovědět
Profilova fotka
@jajasummer2016 Hotel Freud vypadá zajímavě a bez problémů bychom se tam vešli, ale nenašla jsem na něj žádné recenze, co se týče svateb. Mohla bys nám napsat něco víc, prosím? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@narcisa_winer my budeme mat asi cca 70, ale co sme sa tam pytali tak aj cez 100 neni problem - je to tam fakt velke...
Odpovědět
v hotelu Freud a byli jsme velice spokojeni, ceny pro nas byli prijatelne, ale po nas pry uz dalsim zdrazovali....nevim co je na tom az tak pravdy. Doporucuji se spojit s pani provozni V. Dvorskou je velice mila a vsechny otazky Vam zodpovi a provede Vas.Pokojicek pro nas dva jsme dostali jako novomanzele zdarma. Vlastni alkohol jsme meli vino a slivovici, ale museli jsme podepisovat nejakou zodpovednost kdyby to byl nejaky "panc"a platili jsme kolkovne.Vyzdobu jsme si delali celou sami, ale pokud budete chtit udelaji Vam ji i oni. Jsou opravdu vstricni a nam vyhoveli opravdu ve vsem.Pokud byste mela jeste nejake otazky co by Vas napadly klidne pisnete emoticon Jidlo a rauty meli uzasne vsichni hoste chvalili
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@jajasummer2016 Ahojky, chtěla bych se zeptat jak u vás vyšla cennová kalkulace na hlavu? :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?