Co si myslíte o svatbě v rekreačním středisku?

Profilova fotka
ahoj budoucí nevěsty, chceme mít obřad, hostinu, raut i ubytování na jednom místě. Budeme mít cca 90 lidí (jsme obrovská rodina) a jelikož nás bude tolik, tak jsme vymýšleli způsob, jak to udělat organizačně co nejsnadněji a hlavně nejlevněji. Napadla nás varianta zamluvit si celé rekreační středisko (táborový komplex)- kde je jedna velká budouva se sálem a v okolí jsou chatky. Ubytování by bylo jak v chatkách, tak v hlavní budově. Obřad by byl venku a hostina bud také venku nebo v sálu vevnitř. Raut a jídlo bychom si zařídili sami...nebyl by to žádný luxus,ale aspoň bychom tam měli všechny lidičky, co tam mít chceme...Co si o tom myslíte? A dále ještě by mě zajímalo, zda by bylo blbé, aby si každý zaplatil sám ubytování...? Byla by to částka do 200 Kč na osobu, což není moc,ale v tomhle počtu lidí bychom se celkově asi nedoplatili, kdybychom platili i ubytko za všechny....Díky předem za Vaše názory!
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne :-) Když na luxusu netrváte, tak je tohle určitě fajn řešení :-) A chtít 200,- od každého hosta? To určitě blbé není ;-) Vždyť pro každého z nich je to pakatel a vám to hodně pomůže.
Odpovědět
Profilova fotka
Super nápad, když si to venku hezky vyzdobíte, tak to bude paráda. S tím placením ubytování bych přímo hostům řekla, že mají buď možnost se za 200 ubytovat nebo můžou jet v noci domů - že rozhodutí je na nich. Pochybuju, že se bude někdo cukat.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Veru ? ;-) Jak píšou holky, taky si myslím, že to bude v pohodě a naopak to může být o to lepší.. Všichni se sejdou hned ráno na místě, ubudou obavy a mini stresíky každýho - kde pak zaparkovat.. otázky ve smyslu - trefíme když nám ujedou? .. když bude horko tak nasedání do rozpálených aut.. atd Navíc jestli třeba odpoledne přidáte k zábavě díky prostředí, opékaní selátka...hmm my jsme to tak nějak měli podobně a byla supr nálada, hromada legrace a to že všichni byli na jednom místě i včetně spaní byla moc velká výhoda. Kdo byl unavenej nebo potřeboval chvíli sám pro sebe, v klidu odešel na pokoj a nemusel se nikdo žádat o odvoz nebo na něj čekat a "řidičové" se konečně pořádně pobavili se všema a neusínali pak někde v koutě u šedesátý kávy.. Babičky to jen a jen chválily, maminy s dětmi taky a ona symbolická 200koruna kterou by dopláceli ve vašem případě, si aspoň myslím podle svýho, částka za tenhle komfort zanedbatelná... :-D No a pro kameramana, fotografa a ostatní je veliká pomoc, že se bude dít všechno na jednom místě - jejich pohoda a klid bude mít velkou zásluhu na ještě lepší práci a výsledcích. Přeji Vám moooc štěstí a klidu při přípravách a věřím, že to bude naopak super v takovém "táborovém místě" s pozdravem Jindřich
Odpovědět
Naprosto super nápad, vzhledem počtu hostů. Vše na jednom místě, žádné přejíždění. Co se týká placení ubytování, cena je krásná, myslím, že je naprosto v pořádku, že si to hosté budou platit sami. Prostě palec na horu, skvělý nápad, ať vám to vyjde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pri takhle velke svatbe je to myslim i celkem zajimava varianta za rozumnou cenu :-) mate tam prirodu na hezke fotky, pro hosty se tam kdyztak najde i nejaka treba sportovni zabava apod. ubytovani bych udelala to co pise terap, hostum jen dat vedet, ze je tam moznost ubytovani za takovou cenu, kdo ma zajem at se vam ozve, ze to objednate hromadne a pak jen dejte vedet, jestli si to maji platit sami primo na miste nebo jestli maji poslat penize vam.. my jsme pulce hostu ubytko platili, pulka (kamaradi) nam poslali penize predem a my to pak vse kompletne zaplatili v jedne fakture, nikomu to neprislo divne, ze si platil hotel, malokdo plati ubytovani vsem..
Odpovědět
Ahojky mi také budeme mít svatbu v rekreačním středisku a z podobného důvodu jako ty. Potřebovali jsme ubytovat všechny svatební hosty tak aby nás to nezrujnovalo. I když tohle je takové "lepší" středisko. Normálně tam fungují 2 restaurece a v jedné budeme mít hostinu. Ubytování bude ve 2 lůžkových pokojích a nebo v chatkách. Sprchy a wc jsou pro všechny společné, ale to nevadí. Ubytování vycházá cca 200 Kč na osobu, jelikož nás bude do 35 osob tak jim ubytování platíme i některým kteří kvůli vzdálenosti budou na místě spát 2 noci. Moc se nám to místo líbí - příroda, pohoda, super domluva s majitelem a hlavně skvělá cena :), Bratránek měl hostinu a ubytování v kempu - taky v chatkách a i moje babča si to moc chválila.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji Vám vše za kladné ohlasy. :-) jelikož nás bude vážně takhle hodně, tak si myslím, že je to dobrá varianta, už z toho důvodu, že najít hospodu, kam by se vešlo tolik lidí, by bylo dost složité a bylo by to i náročnější na koordinaci aut a všeho...mám představu, že já a třeba pár nejbližších bychom tam jeli den předem, vše se vyzdobilo a druhej den ráno by se všichni sjeli....máme vytipované už jedno středisko, celý komplex by byl za 15 000 Kč na noc,což když se rozpočítá mezi tolik lidí, tak je pak pakatel....spíš mám obavy z toho, kdyby nevyšlo počasí...nešel by totiž nikde vevnitř udělat obřad...je tam jen jeden sál-jídelna,ale to by na obřad nebylo vůbec hezké....variantou by byl velký párty stan venku....Ještě nemáme termín,jen víme, že to bude v létě 2014...no, jsem na to zvědavá..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
jinak máme vytipované toto středisko: http://rekreace-deti.cz/rekreacni-str... co si o tom myslíte? Jsme z Pardubic, takže jsme chtěli takto nějak v okolí...nemáte někdo tip třeba na něco jiného?
Odpovědět
@86veru86 Proč ne:-) Když uděláte nějakou stylovou výzdobu, tak to bude pěkné;-)
Odpovědět
Profilova fotka
vím, že to je obyčejné, ale doufám, když si to tam hezky vyzdobím, že by to mohlo tak nějak dobře vypadat.....
Odpovědět
@86veru86 myslím, že to bude hezké :-) a s tím placením ubytování jsme to vyřešili tak, že do " pokynů pro hosty" jsem napsali, že ubytování je hrazené zejména pro mimopražské a pokud by někdo z místních měl zájem stojí 250,-. Pokud by se jich přihlásilo málo, zapltíme to i jim ale kdyby všichni tak by to bylo hold podle plánku :-) a všichni to pochopili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, asi to taky hodíme do nějakých pokynů pro hosty...my musíme zaplatit celou částku, za všechny lůžka- nezáleží to na počtu lidí..když přijede lidí míň, tak o to víc to bude na osobu stát....tak uvidíme... teď se mi honí hlavou, aby to nebylo moc obyčejné...ale méně je někdy více a spíš bude záležet na zábavě než na luxusu....tak snad to bude ok
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý nápad, rozhodně do toho jděte. Kdyby u nás v okolí obřadu bylo možné něco podobného uspořádat, jdeme do toho. Celé to může být v odlehčeném duchu, žádná křeč.
Odpovědět
Profilova fotka
my právě nehladali místo v blízkosti obřadu..my uděláme i tam obřad...:-) někde venku na hezkým místě....
Odpovědět
@86veru86 Já to pochopila, že chcete vše uspořádat na jednom místě, je to dobrý nápad. Ve svém příspěvku jsem se jen zasnila nad podobou naší oslavy po obřadu, který chceme v kostele.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máš možnost, jak to tam hezky nazdobit, aby to mělo trošku slavnostní atmosféru, pak vzhůru do toho! Ubytování pro všechny platit rozhodně nemusíš - ne každý má peněz na rozdávání. Pokud máte oba v rodině normální lidi, pochopí to. ;-) Držím palečky! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?