Civilní svatba v kapli + hostina na jednom místě/poblíž ve středních čechách?

Ahoj všem nevěstám, hledám místo pro svatbu a jsem čím dál více nešťastná... :-| Nejdřív jsme chtěli vše venku na jednom místě, ale to by to místo muselo taky za něco stát a ne že vám kamkoli postaví železný omotaný oblouk, za vámi polorozpadlá zeď a hotovo.. Mělo by to mít nějakou atmosféru přece jen. Uchvátili mne svatby v kapli, kde to má svoje kouzlo ale s možností civilní svatby, nejsme ani jeden křtění... Ale s hostinou bych se ráda přesunula na nějaký statek s volnější atmosférou, na zámcích jsou to nekřesťanský dardy za pronájem. Máte nějaké typy, zkušenosti, rady, nápady než zešílím?? :)) Berounko, Příbramsko, Praha ideálně.... Děkuju! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na náš profil, nebo na stránky penzionu, třeba to bude to co hledáte :) Krásný den, Lucie Pokorná
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme vse na jednom miste - hotel Čertousy, Horni Pocernice. Svatebni altan maji jiz dreveny :-) jinak u mne v albu najdes par fotek nebo se jukni na jejich web.
Odpovědět
Ahoj, my v podstatě začínali s úplně stejnou myšlenkou jako vy. :) Nakonec jsme svatbu pojali jinak, ale původně jsme uvažovali nad kaplí na zámku Jemniště (je nádherná) s tím, že v okolí je dost statků - od levných rodinných až po "luxusní", které nabízí komplexní služby. :) Jinak se nám taky moc líbil penzion Liškův mlýn (dá se tam dojet i z toho jemniště, popřípadš mít obřad blíž či přímo u nich v přírodě), navíc pan majitel je moc ochotný a cena za svatbu je rozumná. :) Přeju hodně štěstí při výběru místa! :)
Odpovědět
Zamek Nimerice-maji vlastni kapli kde mohou byt civilni obrady. Krasne misto!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj, my měli svatbu v kapličce v Kamenných Žehrovicích, je menší, ale moc pěkná, civilní obřad je možný. dovnitř se vejde cca 30-40 lidí. Hostinu jsme měli tamtéž v Dělnickém domě. Výborný pan kuchař, super menu, dle dohody uvaří cokoli a jsou to opravdu ňamky. ceny velmi příznivé. případně se lze na hostinu přesunout do blízkého okolí Botanika v Hor.Bezděkově apod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?