Chodovská tvrz - obřad + hostina, zjišťuju info

Profilova fotka
Zdravím všechny, ráda bych zjistila co nejvíc info, abych měla čas když takk na změnu, děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všem, mám úplně stejný "problém". Nejdříve jsme chtěli obřad na Zbraslavi, máme to tam rádi.. Jenže na zámku už se neoddává a obřadní síň je sice rekonstruovaná, ale hned vedle narazíte na popelnice a nějak vůbec to na mně nezapůsobilo.. Takže jsme se přeorientovali na Chodovskou tvrz, ale fakt nevím.. Někdo říká, že je to nádhera, jiným zas vadí paneláky okolo... Pojedu se tam nejspíš ještě tenhle týden mrknout...
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je osobní návštěva. Bydlíme kousek od Chodovské tvrze, samotná tvrz je moc pěkná a když je šikovný fotograf, paneláky nebudou na fotkách vůbec vidět ačkoliv jinak tvrz obklopují a nemusí se to někomu líbit v rámci celkového dojmu z místa. V restauraci moc dobře vaří, ale nemá velikou kapacitu, záleží kolik plánujete hostů.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to nakonec vypadá na Nuselskou radnici. Je to tam moc pěkné a to jak interiéry (trochu mi to připomíná Novoměstskou radnici), tak i dům jě pěkný a hned vedleje park..
Odpovědět
Profilova fotka
@kamelie123 Nuselská radnice je moc pěkná, kamarádka tam měla svatbu a moc se nám to všem líbilo, takže doporučuju.;)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamelie123 v nuslích se za pár týdnů bereme, je to krásná radnice
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, tak to moc děkuju! JSem ráda, že jsme se rozhodli správně. Ještě se s Vámi musím podělit o "humornou" příhodu.. Asi jsem nějak moc natěšená nebo co a měla bych přibrzdit. Chceme se brát 6.6. a tak jsem hr hr hnala mou drahou polovičku, že musíme mít to datum rezervované co nejdřív, i vypravili jsme se na příslušnou matriku. Paní se usmívala, vytáhla takový ošoupaný notes (žádná databáze v počítači nebo tak..) a zeptala se jakpak velkou tu svatbu chceme.. A já koukám, že má nalistovaný letošní říjen.. Tak jsem nesměle podotkla, že chceme svatbu až na začátku června.. Paní se rozesmála, zavřela notes a prohlásila, že máme přijít nejdřív prosinci a navíc že netuší, v čem by 6.6. mohlo být zajímavé datum.. (což mně málem naštvala, protože je zajímavé hlavně tím, že chceme mít svatbu, že jo..) Nicméně tak skončila má první komunikace s úřady ohledně svatby. Teď už se tomu fakt docela chechtám 8-) , ale v tu chvíli jsem si připadla jako blbka. Holky fakt je to tak brzo chtít datum deset měsíců před svatbou??
Odpovědět
Profilova fotka
@koada HODNĚ ŠTĚSTÍ ! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamelie123 děkujeme!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?