Chci aby mě ženich poprvé viděl v šatech až na obřadě..

Chtěla bych aby mě můj přítel viděl v šatech až ve chvíli kdy budu kráčet uličkou. Ale moje maminka je v tomhle trošku staromodní a chce aby si přítel v den svatby pro mě přijel a na obřad abychom jeli spolu. Bohužel mám pocit, že se s mamkou neshodneme na vícero věcech ale bude muset pochopit že to bude můj den. Jak jste to měly vy ? Kdy vás viděl váš vyvolený poprvé v šatech ?
Odpovědět
Muj manzel me videl az u oltare a rozhodne bych nemenila :) Takze drzim palce!
Odpovědět
@cumacikm take to tak budu mit - matrika uz je obeznamena a vse ok... Bojuj! Pry to stoji za to. Muj zenich to ani jinak nezna (vyzvedavani/predavani nevesty tu nemaji), navic mame vse mimo bydliste... Takze pro me jasna volba.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás taky jasná volba,uvidí mě až když budu přicházet k němu :-N Máme to spíš kvůli němu,nemá rád ty "šaškárny" okolo a já vlastně taky ne :-D Tchýně sice měla snahu začít protestovat,ale její milovaný syn jí to stručně vysvětli,že to bude tak,jak jsme řekli my a hotovo :-D Takže bojuj :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@cumacikm muj me videl v salonu nez jsme je koupily a jsem za to hrozne rada.. Take jsem ho chtela prekvapit ale jakekoliv jsem mu ukazala na obrazku nebo tady na beremku tak vsechny byli podle nej hrozne.. Zacalo me to stresovat a premyslela jsem co a jak..nakonec jsem obehla sama salony a vybrane favoritky jsme sli koupit spolu.. Slecna me v kabince nacancala a rozhodne jsem se nepripravila o jeho dojaty vyraz.. Chtela jsem barvu ivory ale na miste jsme to zmenily za bile pry v nich uplne zarim..:)Ted si jsem na 100% jista ze se mu budu libit a vzhledem k tomu, ze jsme je kupovali v prosinci a svatba je v kvetnu tak uz ted vi prdlajs jak vlastne vypadali..
Odpovědět
my jsme chtěli zkloubit to aby se sešlo u nevěsty, bylo malé občerstvení a hlavně jsem chtěla kolonu. Takže ženich přijel k nám, tam se sešli i všichni kamarádi, ale mě nikdo neviděl. Nasedla jsem až poslední a ženich a vlastně skoro všichni mě viděli poprvé až mě táta vedl uličkou a určitě bych neměnila....
Odpovědět
@cumacikm me videl u nas doma kdyz si pro me prisel (sami v pokoji) a nemenila bych....jsme oba hrozny cíti a slzy tekly proudem, takze u oltars by to pro nas bylo jeste horsi :-)
Odpovědět
taky jsem byla do poslední chvíle utajená a vůbec nelituju, navíc to bylo i praktické - ono když se v jednom domě sejde 40 lidí, je tam trochu chaos, čemuž jsem se krásně vyhnula....byla jsem schovaná v patře v samostatném pokoji s třema kámoškama a svědkyní, ty mi pomáhaly s oblékáním atd. a bylo to fajn. Matrika byla trochu překvapená, ale prostě občanku jsem poslala po svědkyni, počkala, až všichni zalezou dovnitř, a pak jsme s taťkou vyrazili. Doporučuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky chci at me muj vyvoleny vidi az u oltare, ale on to same nesdili, tak sem zvedava jak to dopadne :D
Odpovědět
I mně manžel viděl až v kostele u oltáře. Odpadl nám stres s hosty u nás doma před odjezdem, česání, líčení i oblékání bylo bez obecenstva a moc jsem si ty pocity užívala a měla jsem čas se těšit na svého ženicha. Všichni hosté se sjeli až ke kostelu a jakmile usedli, přijela jsem s taťkou, sestřička - svědkyně nám otevřela dveře a za zvuku hudby jsme přišli. Nádherné!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to taky chtěla, ale jak tady poslední dobou čtu,že je lepší začít obřad později aby pak nebylo hluché místo mezi večerni zábavou tak nějak už nevím..Navíc jsem hrozná citlivka, brečím už jak koukám na některé fotky, když vybírám svatební píseň, když mi brácha jen tak na zkoušku něco zahrál na house (to brečím i když normálně v pokoji trénuje a já ho slyším-prostě je to tak krásné, když váš zlobivej mladší bráška umí tak krásně hrát, tak samo ten druhý co hraje na cimbál a zlobí ještě víc)..Nemám ráda pozornost všech lidí upřenou na mě a když uvidím dojatého přítele tak to semnou asi sekne..No a to chci ať mě vidí až u oltáře, ať mi bráchové k tomu hrají a všichni mě taky poprvé uvidí tak budou koukat-to absolutně nemohu zvládnout!! :-D :-D Doufám v to, jak tu nějaká nevěsta psala, že budu tak vystresovaná, že mě brečet ani nenapadne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To bych chtela taky, ale vim,ze bysme oba breceli a to bych si rozmazala make up :D Spis se mi libi nejdriv foceni, prvni "rande" ze me uvidi, pujdem fotit, pak bude obrad a aspon se tim vyresi dira kdy se budem fotit a hosti se nebudou nudit.
Odpovědět
@cumacikm Ja taky chtela setkani az v kostele,ale jsem rada ze si pro me zenich prijel. Pri predavani kytice jsme byli spolu sami v pokoji-plus kameraman,a byl ze me manzel tak paf,ze se rozklepal a chvili nemohl ani mluvit. Takze pro oba bylo lepsi ze jsme to napeti mohli jeste doma rozdychat:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem na tom, abych byla "utajená nevěsta" nijak nelpěla, ale prostory a organizace dne tomu nahrávaly, tak jsem byla. Zároveň se u nás nekonalo žádné megadojetí, jak to líčí spousta ženských tady, my jsme s mužem spíš na srandu. Ale překvpaení je to hezké. Nerozumím, proč na tom Vaše maminka trvá, nevěsta s ženichem dle tradice stejně nemají jet v jednom autě. Maminky a tchýně trvají na ledasčems, ale zrovna taková pitomost? :D A jinak obecně, většinou to je trošku boj, ale tak si stůjte za tím, na čem Vám záleží. Přeci jen se vdáváte, tak jste asi dospělá, mamince nezbyde, než se s tím smířit...
Odpovědět
Profilova fotka
Kašli na maminku, je to Tvůj den, ty jsi "šéfová" a to TY na něj máš vzpomínat jako na nejkrásnější den Tvého života... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši brojili také - kvůli požehnání od rodičů...nicméně jsme to vyřešili tak, že si pro něj půjdeme zvlášť a kytičky předá snoubenec maminkám sám...kompromis, ale více méně se uspokojily obě strany :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se chceme videt taky az v kostele. Moji mamce je to uplne putna od přítele netusim, ani jsme to nerikali...a to jedou obe rodiny k jedne? Ja tatku treba uvidím az v kostele, Pac se nasi nebaví. Od přítele rodina je v tomto spíše tradiční, ale oni si udělají pohoštění pro svoje členy a nebude zádný stres :)
Odpovědět
My to máme tak, že sice jedeme všichni k nevěstě a pak kolonou na místo oddání, ale i přesto jí uvidím až u oltáře :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mě uvidí až před oltářem. Moje rodina s tím problém mít nebude ale budoucí tchyně určitě ano. Proto se jí to oznámí, až den předem aby už s tím nešlo nic udělat :) je to vaše svatba, taky bojuji ale je to náš den :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mojí mamku jen zajímalo, jak se teda k ní dostane kytička,když chci být utajená. :-D No nějak se dostane. ;-) a když jsem ještě řekla, že chci spát už den předem na Hotelu se svědkyní měla super výraz. :-D :-D Ale smůlka. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by se to taky líbilo,ale zas na druhou stranu nejsem ani proti tomu,že si pro mě ženich přijede..u nás se to tak dělá...česat a líčit se budu mimo náš barák,pak nenápadně proklouznu,aby mě většina svatebčanů viděla až když si pro mě přijde ženich...akorát teda budu muset pohlídat falešnou nevěstu,aby bratránek nebyl krásnější nevěsta jak já,co kdyby si to chlapec ještě rozmyslel?:D
Odpovědět
Tak moje máma mi taky hodně mluví do věcí, ale tohle bych si nenechala... taky trochu na mě koukala, když jsem jí tohle říkala, ale zase jsem to podala jako že by to bylo krásně romantické, aby mě viděl až u oltáře a že to bude úžasné a jde to tak udělat, a tak mě nechala. JENŽE my máme svatbu v centru Prahy a ženich na mě bude čekat na radnici, takže by se klasické vyzvednutí stejně nekonalo... Ale pokud nevyhraješ spor s mámou, tak si vem závoj přes obličej a pak ať ti ho u oltáře nadzvedne jako ve stylu amerických filmů :-) stejně podle mě chlap nejvíc ocení účes a líčení a prostě půvabnou tvářičku a šaty ani nezaznamená... hlavně si myslím, že jim přijdou všechny stejné. Teda když tak beru myšlení toho mého chlapa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mame to obdobne, chci byt utajena nevesta a mama remca ze bych mela den pred svatbou spat u ni a zenich by mel prijet za ni a chtit pozehnani, coz mi prijde k nicemu, kdyz ji oficialne pred celou moji rodinou zadal o moji ruku, navic ja uz chci jet na misto svatby s nejblizsima, klidne i s tou mamou o den drive, ale urco nechci spat u ni, kdyz uz u ni x let nebydlim .... No a proste porad neco, porad nejaky tradice a podobne ..... Proste si to delame jak chceme my :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?