Chceme změnit obřadní místo po rozeslaném oznámení

Ahoj holky,právě řešíme takové menší dilema.Na oznámeních které jsme již rozeslali,máme tradičně napsané místo kde se bereme,ale včera jsme narazili na ještě hezčí místečko - a mají tam volno,myslíte že je hloupý to změnit když už svatebčané počítají s tím místem které je na oznámeních?
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme taky měnili místo obřadu, i když to nebylo z naší hlavy, ale byli jsme k tomu donucený okolnostma, tak měli naši debilní kecy. tak se připravte na to, že někdo bude remcat, ale jinak na tom neni nic špatnýho. akorát holt asi budete muset vytisknout a znovu poslat oznámení. taky se ale může stát, že i přesto někdo dorazí na původní místo, třeba nějakej kamarád na čumendu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je i původní místo hezké, tak bych neměnila, měnění místa na poslední chvíli by byla zbytečná komplikace. Ale záleží to na vás, jak to cítíte vy, hlavní aktéři svatby.
Odpovědět
Asi máte pravdu,nebudu to komplikovat,uvidim co přítel.Zatím díky za odpovědi ;-)
Odpovědět
Ahoj, jsem ráda že tohle téma někdo nakousl. Přítel nechtěl obřad na zámku, prý je to šaškárna, převážet někam svatebčany, střídají se tam nevěsty jak na běžícím páse, míchají se cizí svatebčani, je to drahé apod. V kostele nemůžeme, nejsme ani jeden křtění a nehodláme se křtít jen kvůli svatbě. Tak jsme si domluvili svatbu v místě bydliště na obecním úřadě. Před měsícem jsem rozeslala většinu oznámení. No a teď jsem narazila na pěknou nevysvědcenou kapli, kde dělají jen civilní obřady. A začalo to ve mě hlodat ... Přítel nechce už o změně samozřejmě slyšet, prý jsem se asi zbláznila. Ale znáte to, pořád na to musím myslet a vysnívat si jak by to bylo v tý kapli krásný :-( . Je lepší se pohádat s přítelem, udělat ze sebe idiota a rozeslat nová oznámení? Nebo to nechat být a už na to nemyslet =-) ?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych tedy asi místo změnila, pokud by bylo mnohem hezčí. Příteli to zkuste rozumně vysvětlit. určitě nakonec usotupí, když pochopí, že by vás to potom mrzelo, že jste neměli svatbu na tom pro vás nejhezčím místě. A nová oznámení bych neřešila, jen bych do obálek vložila kartičku s omluvou, že se mění místo obřadu. Myslím, že to většina pochopí. Pokud nebude rozdíl ve vzdálenosti 200 km ;-)
Odpovědět
taky si myslím, že změnit místo po oznámení původního míta není problém a není potřeba hned tisknout nová oznámení - taková doplňující kartička přece stačí. Mě osobně by bylo líto, že mám na oznámení (které je i na památku) špatně místo (jsem puntičkářka), ale není to žádná hrůza
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,my jsem také měnili místo obřadu..naštěstí stačilo vytisknout jen nová oznámka,bylo to ještě před rozesláním,takže se nám to kapku prodražilo..ale nebála bych se toho...já kdyby to šlo,změním úplně den svatby,protože nám má celý propšet,ach jo:-(
Odpovědět
sunny, jen se netrap i kdyby pršelo, tak to bude určitě pěkný den snoopi - mohla bys mi prosím prozradit, kde je ta nevysvěcená kapla, termín máme 26.9. tak ti termín nevyfouknu. Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se s původním místem nepohodli a tak jsem to změnila 2měsíce před svatbou,myslela jsem ,že mě vomejou.Netiskneme nová oznámení,svatebčani,stejně jedou s námi a ostatním jsme to poslali sms nebo řekli....nakonec to není problém_))
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že třeba každýmu zavolat a pozvat ho do jiného prostoru není problém... A těm, které vyloženě nezvete, to stačí třeba mailem ;-)
Odpovědět
Klari, ta nevysvedcena kaple pro civilni obrady patri k zamku v Židlochovicích, cena za obrad je 3.500 Kc. Zalezi odkud jsi; ja bydlim v okoli Brna takze pro me je to blizko. Nevim jestli maji jeste volne terminy, ale obvykle pry poradaji nekolik obradu za sobotu tak mozna budou mit i 26.9. Kdybys nahodou mela zajem tak ti muzu poslat kontakt. Osobne jsem to misto vsak nevidela pouze na obrazku. My se nakonec rozhodli, ze svatbu nechame tak jak jsme si puvodne domluvili, u nas na obecnim urade. Aspon se mohou prijit podivat vsichni kamaradi, spoluzaci, sousedi...a treba se dockame i nejakeho osobnejsiho projevu naseho pana starosty ;-)
Odpovědět
Klari, tak jsem dneska volala na zamek v Zidlochovicich a p. matrikarka mi rekla ze 12.9. nedelaji vubec svatby, protoze tam maji hody. No asi to bude osud a svatba v zamecke kapli nam neni souzena :-( . Jinak v zari pry uz nemaji zadny volny termin, nejblizsi je 3.10.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
snoopi v zidlochovicich nemeli volnu uz v dubnu kdyz sme museli presouvat misto, je to tam dost zadany. jinak my sme taky mely uz rozeslany nektery oznameni a menily pak misto ale nechali sem to tak a tem co oznamko meli sme rekli kde to nove bude a tem co to davat budem tak na zadni stranu sme pripsaly novy misto. nikdo nic nerikal, teda aspon nam ne :-)
Odpovědět
Tulikiss, ja se v zidlochovicich ptala zacatkem dubna a tehdy me napsali ze neni problem, ze podzim maji zatim cely volny. Zminila jsem konkretne datum 12.9., ale nikdo me na hody neupozornil. Pak do me muj drahousek hucel ze nechce mit svatbu na zamku, ze na obecnim urade je dostacujici ;-( . Takze jsem to prestala pak resit a zamluvila termin u nas na matrice. Az ted se mi to nejak rozlezelo v hlave a zaclo me to trochu mrzet, ze jsem se nechala tak snadno ukecat. Ale co uz, stejne si to uziju a bude to pro me jedinecny a nezapomenutelny den... prijde se na me podivat pul vesnice a ja budu za hvezdu dne ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?