Čertousy vs Chvalský zámek Praha

Ahojky, potřebovala bych radu od zkušenějších, prozatím:) Vypadá to, že v červnu 2015 do toho praštíme, ale řešíme dilema s místem... Jsem nadšená, prozatím jen z fotek z místa Čertousy - obřad venku, sklípek, hostina.. vypadá to tam skvěle a s paní provozní máme schůzku... jde nám cca o 35 lidí na oběd a 50 na raut... jediné, co se mi nezdá jsou poplatky za všechno a úplně mne neoslovilo to, jak vaří.... ale možná že umí vykouzlit super raut a vše kolem... No a pak je tu Chvalský zámek, tam obřad a následně i jídlo.. ovšem to prostředí mi opravdu přijde dost konferenční a i po výzdobě bez nádechu čehosi kouzelného .... Nemáte s tím nějaké zkušenosti, prosím?:) navíc koukat na to teď na podzim když v červnu bude vše zelené, taky asi maličko zkreslí pohled,,,, děkuji Lůca :)
Odpovědět
Profilova fotka
Chvalský zámek-opravdu strojené místo, ale krásné. Záleží na Vašem vkusu. Pravdou je, že okolí neposkytuje moc možností na focení, nehledě na to, že tam bývá docela plno lidí. Ale zase povolí novomanželům focení v interiérech zámku. Čertousy-krásné ve všem, místo, okolí, prostory, příjemná a milá obsluha. Celkově více možností. Jedinou nevýhodu spatřuji v tom, že to není cenově dostupné pro každého. Toť moje postřehy, které Vám třeba usnadní volbu :-)
Odpovědět
Děkuji za info, dnes jsem tam byla a nakonec opravdu zvítězily Čertousy, uvídíme, co nabídka,ale je to úžasné místo a skvěle vaří :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucciis za mne certousy, byli jsme spokojeni, pani Alberovska ochotna, personal prijemny. Cenove take v pohode. V albu mam fotky, pokud chces nejake blizsi info, tak napis.
Odpovědět
Děkujiii :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?