Café Bibus v Brne a svadba - zkušenosti

Ahoj, Uvažujeme o Café Bibus na Vídeňské v Brně, prostor je moc pěkný a podmínky jsou taky více než příznivé. Akorát si nejsme jisti místem. Zdá se nám to malé, byli bychom na jejich maximální kapacitě 60 lidí, a proto by nás zajímalo jestli je tu někdo kdo zde svatbu měl nebo plánuje? Bylo dost místa na tancování, pro dj a raut? Nějak si nedokážeme představit, že se tam všechno vejde. Budeme rádi za každou zkušenost nebo radu. Děkujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
@kriss13 Dobrý den, a viděli jste rozložení stolů pro padesát lidí v reálném prostředí? Jestli ano, tak by to mělo jít jednoduše odhadnout. Jestli nejsou standardně stoly takhle vyskládány, zkuste se zeptat, až kam budou zasahovat. Kdyby jste měla nějakou rozměrovou skicu místnosti a vybavení , tak bych mohl pomoci :)
Odpovědět
Dobry den, ne nevideli, byli jsme tam za provozu, tudiz nevime jak budou stoly seskladany, proto bych chtela nazor nekoho kdo to tak mel... Presne rozmery ani planek nemame... Restaurace ma 100m ctverecnich, misto pro dj by bylo po prave strane baru v tom rozku, v rohu na proti mistu pro dj by pak byl rautovy stul. Jestli jsem to dobre pochopila, delaji to tam tak, ze by nam seskladali tabuli do tvaru U na obed pro tech 60 lidi a po obede by se par stolu odebralo a tabule se rozsirila a zkratila, jelikoz by se cast hostu (budeme mit dost silnych kuraku) presunula ven do pripravenych party stanu a tim by vzniklo vice mista. Ty kytky a veskery prebytecny inventar by se odnesl jinam, takze ten by tam nezavazel. Pritel si mysli ze to pujde, ale bude to takove stisnene, ja nemam vubec prostorovou predstavivost, takze vubec netusim.
Odpovědět
Jeste prikladam fotky z jinych uhlu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@kriss13 Dobrý den , měli jste tam nakonec svatbu ? :-) Zajímali by mě zkušenosti :-)
Odpovědět
Dobry den, ne zatim stale zvazujeme zda ano ci ne, svatbu mame az pristi rok na jare. Zkusenosti mame zatim jen ze schuzky s majtelem panem Snopkem, moc prijemny a vstricny pan. Nabidl nam velice slusne podminky a neuctuje si zadny pronajem ani nesmyslne poplatky typu uskladneni a manipulace s dortem atd. V sobotu maji standartne zavreno, ale bez problemu by pro nas otevrel. Jidlo maji opravdu moc dobre a vime i z jinych zdroju, ze vari poctive a zalezi jim na kvalite surovin. Zvladaji jak tradicni tak i moderni gastronomii. Cenove jsou taky super. Je to teda u dalnice, naproti Futuru, takze venkovni prostredi nic moc, ale my pocitame s vnitrni svatbou a venku budou jen takove mensi party stany pro kuraky, takze nam to nevadi. Jediny problem je, ze mame moc lidi a bojime se ze kdyz se srazi stoly pro hosty + misto pro dj + rautove stoly, tak nebude kde tancovat, jinak bychom to brali hned. Pokud mate pod 60 hostu, tak urcite doporucuji si tam minimalne zajit, je to tam opravdu moc pekne a podminky super. My zatim cekame jestli se nam nesnizi pocet hostu nebo jestli tam mezitim nebudete nejaka svatba, kde by bylo nafocene jak to vypada seskladane. Pripadne jeste uvazujeme, ze bychom kontaktovali pana Snopka a domluvili se s nim, jestli si tam nekdy po zaviracce, muzeme ty stoly cvicne seskladat pro lepsi predstavu. Pokud byste se rozhodli pro svatbu tam, budeme moc radi za info :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kriss13 Nás bylo na svatbe spolu 65, kukni do mého albumu pro představu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?