Brno pomoc

Ahoj holky, tak z plánů na svatbu nezbylo nic. Ze zdravotních a organizačních důvodů nezvládám plánovat nic. Proto vás chci poprosit, beru tipy na všechno, máme jen místo.. Profi ,od známých, z vašich zkušeností,... catering vlasy, makeup fotograf kytky ...... děkuju :-) P.s.: Pak to třeba poslouží jako celkový přehled služeb z Brna a okolí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kjur Zkuste napsat datum svatby, minimálně fotografové se vám začnou nabízet sami, kteří mají ještě volno. A o víkendu je u Vaňkovky Svatební show, tak tam můžete najít dodavatelů docela dost;)
Odpovědět
Profilova fotka
@photo_nejedli díky za tip... dají se tam i produkty zakoupit?
Odpovědět
@phot_nejedli 1.10. (mimo jiné vaše fotky miluju ještě předtím než jsem věděla, že se budu vádvat :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@luccien to nevíme, jak to mají ostatní vystavovatelé, u nás bude možné si zarezervovat focení;) @kjur díky, to nás těší a rádi bysme se nabídli, ale 1.10. už máme plno:(
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, 1.10. mám volný termín, přikládám pár mých říjnových svatebních fotek (rok 2015) :-) Jinak líčení mám dobrou zkušenost s Peťou z Jacob and the stylers v Brně, není nějak drahá a líčila třeba hvězdy Národního divadla Brno na plakáty + i kadeřníci jsou moc šikovní. Přeji ať přípravy vyjdou a svatba je dle vašich představ i přes nastalé komplikace x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?