Botanická zahrada Praha

Profilova fotka
Ahojky, je tu někdo, kdo plánuje svatbu na 2016 v Botanický? Nebo, kdo má zkušenosti z minulých let? Narazila jsem tu jenom na jednu diskuzi, ale ta je poslední z cca 2010, tak jestli máte nějaké nové info. a zkušenosti. Ohledně cen např. židlí jestli je cena 50 za každou a jak je to se vstupným pro hosty. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v Botanické jsme svatbu natáčeli, kousíček nad Viničním altánem. Je to tam pěkné, krásné prostředí. Svatba byla církevní . Ohledně cen určitě bude aktuální info na stránce toho, kdo tam svatby organizuje. Nebo jsou agentury, které připraví vše na klíč. Ale většinou stačí cca 8-10 židlí pro rodiče a starší příbuzné a ostatní postávají. Pokud obřad je civilní, tak proslov oddávajícího trvá max. 15 minut i s přípitky,pak následují gratulace a fotografování, takže opravdu sezení není třeba.Pokud by jste měla zájem o foto o video, rádi přijedeme. Krásný den, Ivana Caltová Fotostudio Paviva
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, budeme se v Botance brát v srpnu. Zatím, ale moc informací nemám. Jen vím, že dostanete 15 vstupenek a pro ostatní hosty se platí myslím 20 Kč/osoba. Židle se asi platí jak píšeš 50 Kč za kus.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?