Bezlepková svatba v Praze nebo Ostravě a jejím okolí- obřad, hostina i ubytování).

Zdravím, ženy, mám takový problém. Potřebovala bych udělat bezlepkovou svatbu. Nejlépe vše na jednom místě. Potřebovala bych nějakou restauraci, nejlépe v přírodě nebo na nějakém hezkém místě (ne ve městě v centru) kde jsou schopni mně, jako nevěstě s celiakií, uvařit bezlepkové jídlo. Uvažuji buď o Praze (tam s přítelem bydlíme momentálně) a nebo o Ostravě a okolí (odtamtud jsme). Je to vyřešeno nešikovně, protože všechny přátelé a rodinu máme v Ostravě a sami bydlíme v Praze, takže kdybychom něco pořádali v Praze, tak bychom museli hosty i ubytovat. Proto by bylo fajn sehnat místo, kde jsou schopni mi zařídit všechny tyhle záležitosti. Zhruba pro 50 lidí. Království za nějaký tip!:)
Odpovědět
Ahoj, možná to není moc super nápad, ale co takhle zkusit pronajmout nějaké hezké místo, kde si můžete vše zajistit sami a poptat catering nebo pouze uvaření jídel u restaurací, které nabízejí bezlepková jídla.... :-)
Odpovědět
Já bych se také poohlédla po cateringové firmě, která by Ti vše připravila / nachystala / upravila podle Vašich společných představ. V Ostravě jsem nějakou dobu bydlela, jinak jsem původně z Č. Těšína, mám prošmejděnou kdejakou restauraci, ale o podniku který zhruba hledáš nemám ani potuchy... Hodně štěstí :)!
Odpovědět
luckaba111: Já se přiznám, že bych to chtěla mít bez starostí.:-D Bez zajišťování cateringu a tak. zaneli: Kdyby to bylo v Ostravě či okolí, tak samozřejmě by to bylo v pohodě a ubytko bych zajišťovat nemusela, protože všichni naši známí i rodina jsou odtamtud. Horší by to bylo v Praze, v té zas žijeme my. Jde mi z toho hlava kolem, netuším, jak to udělat, naplánovat. Když my žijeme přes celou republiku. :-|
Odpovědět
Já myslím, že když to nebude vyloženě nějaká "putyka," tak jsou na to už dneska zvyklí - všude musí mít alergeny a když je to kvalitní restaurace, tak ti uvaří cokoliv a jakkoliv, obzvlášť u svatebního menu, které zařizuješ dlouho předem.... Já jsem vegetariánka a snoubenec alergik a vůbec nebyl problém - taky žijeme v Praze a svatbu zařizujeme na dálku v Ostravě.
Odpovědět
shigella: Jé, takže stejná situace.:-) A jak to zařizování na dálku jde? :-)
Odpovědět
@gretel90 jsme tepve na začátku - vyhlídli jsme místo obřadu a restauraci na hostinu a po emailové komunikaci jsme minulý týden zajeli podepsat zálohy - domlouvala jsem to oboje na pátek odpoledne, takže v pohodě. Jinak my to moc neřešíme, fotografa, hudbu atd vyberu na dálku, prstýnky budeme mít z Prahy, šaty si tu taky nechám šít a pak to dovezem autem.. Určitě je to výhodnější, když tam já párkrát zajedu, než tahat celou rodinu do Prahy a řešit co s noclehem.
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít svatbu v Třebovickém mlýně a paní provozní říkala, že není vůbec problém uvařit jídlo pro jakoukoliv dietu atd..... :-) Určitě bude více takových restaurací, kde se dá domluvit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?